MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Σαμπουαν μπυρας Μια φορά λούστηκα με τέτοιο κι έκλαιγα για 2 μέρες. Είναι ου 666 σαμπουάν.
YiN Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 δεν το εχω δοκιμασει ποτε. Να πω την αληθεια μου ποτε δεν μελετησα ιδιαιτερα το θεμα σαμπουαν. :Ρ
frenzy Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Επίσης ΔΕ ΘΕΣ να πέσει πάνω στη βάλανο (sic) του παργαλάτσου σου αδιάλυτο αφρόλουτρο μέντα. Θυμήθηκα μια χαζογκόμενα που πίναμε τεκίλες και ήθελε να αναφωνήσει "βάλσαμο!" και είπε "βάλανος!". Freudian slips στο μεγαλείο τους
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Eνα πολυ καλο ειναι επισης το Μey of Switzerland. Μου το ειχε δωσει μια φιλη μου δερματολογος, το δοκιμασα, μου αρεσε πολυ γιατι αφηνε τα μαλλια πολυ καθαρα παρολο που δεν ειχε menthol (ναι γουσταρω το menthol στα σαμπουαν μονο, οχι στα αφρολουτρα) και μετα πηγα να το αγορασω απο το φαρμακειο απο οπου μου το παρηγγειλαν γιατι δεν το ειχαν αμεσα. Μετα συνειδητοποιησα πως εκανε 17 ευρω το μπουκαλι των 125ml (εντελως ασυμφορο αφου λουζομαι καθημερινα) και η ψυχολογια μου επεσε στον Αδη οταν εδινα τα χρηματα (γιατι ηταν γνωστη η φαρμακοποιος και δεν ηθελα να της δωσω ακυρο). Μετραει αυτο στην ερωτηση για την ψυχολογικη επιδραση των σαμπουαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.