Προς το περιεχόμενο

Καλλυντικά

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ευακι μην ξεχνας τις συζητησεις για μανο στο οφφτοπικ :Ρ

δεν ειναι ολα μου τα ποστς ομως για μανο :P

Δημοσ.

χααχαααχαα τι ερωτηση ειναι αυτη!!! :lol:

αν μυριζουν ωραια ειναι καλυτερα οκ..

αλλα τι αλλο να νιωθεις με τα σαμπουαν?

Δημοσ.

H καλύτερη μακράν όμως είναι αυτή:

Πόσους τόνους τεστοστερόνη και @@ αποκτάς άμα λουστείς με AXE? Ωστόσο ένα δύο αφρόλουτρα τους γαμούν.

Δημοσ.

Τρίχες είναι τα ΑΧΕ, μόνο φρουφρού και διαφήμιση, με το που θα σκουπιστείς έχει φύγει η μυρωδιά. Πολύ καλό αφρόλουτρο και με ωραία μυρωδιά που κρατάει είναι το Νivea energy for men και επίσης το FA active.

niv949f.jpg11443.jpg

Δημοσ.
Τρίχες είναι τα ΑΧΕ, μόνο φρουφρού και διαφήμιση, με το που θα σκουπιστείς έχει φύγει η μυρωδιά. Πολύ καλό αφρόλουτρο και με ωραία μυρωδιά που κρατάει είναι το Νivea energy for men και επίσης το FA active.

Εξαρτάται. Είχα πλυθεί μια φορά με ένα ανοιχτοκιτρινοπράσινο AXE, το οποίο δεν βλέπω πλέον στα ράφια, υποθέτω το αποσύρανε, και μύριζα σαν ήλιος καλοκαιρινός όλο το βράδυ. Οι γκόμενες που είχαν πλυθεί με herbal essences έβγαζαν μεγαλύτερη βαρβατίλα.

Πάντως ουδέποτε μ' άρεσαν τα "Sports" και τα μέντα-SuperFresh αφρόλουτρα.

Δημοσ.

Πάντως ουδέποτε μ' άρεσαν τα "Sports" και τα μέντα-SuperFresh αφρόλουτρα.

μεντα για να δροσιζεται και το κωλι σου; :lol::lol:

Δημοσ.

Πώ, στο μπάνιο μου υπάρχει αυτό εδώ. Δε φαντάζεστε πώς μυρίζει. Αν πλυθείς μ' αυτό μετά πρέπει να πιείς ένα μπουκάλι νερό για να φύγει η λιγούρα.

Δημοσ.

To ΑΞ το έχω συνδέσει με τον μπάρμπα μου τον βλάχο που άδειαζε ένα την ημέρα πάνω του και βρωμούσε τραγίλα ένα οικοδομικό ².

Respect σαμπουάν έχει η apivita, αλλά έχει και 10€, όποτε μπορώ το αγοράζω, όποτε δεν μπορώ το κλέβω. Αυτό έχει φοβερή επίδραση στην ψυχολογία μου, νιώθω μία πλούσιος μία προλετάριος.

Επίσης επίδραση στην ψυχολογία μου έχει το νογκζίμα ρολ ον το ΡΟΖ.

Gay.gif

Δημοσ.
Το άξ αντι-χανγκόβερ λές;

Α γεια σου. Έχεις δοκιμάσει?

μεντα για να δροσιζεται και το κωλι σου; :lol::lol:

Δεν ξέρω που βάζεις εσύ τα αφρόλουτρα για δροσιά, εγώ το δικό μου το θέλω στεγνό και normal. Ούτε ατέλειωτες φρεσκάδες, ούτε αίσθηση ωκεανού στα σκέλια μου.

Δημοσ.

Ο συνδυασμός αφρόλουτρο μέντα και αιμορροΐδες βοηθά να πιάσουν τις ψηλές νότες αυτοί που τραγουδάνε στο μπάνιο

Δημοσ.
Α γεια σου. Έχεις δοκιμάσει?

'Οχι, συνήθως πίνω φραπέ.

Ο συνδυασμός αφρόλουτρο μέντα και αιμορροΐδες βοηθά να πιάσουν τις ψηλές νότες αυτοί που τραγουδάνε στο μπάνιο

Επίσης ΔΕ ΘΕΣ να πέσει πάνω στη βάλανο (sic) του παργαλάτσου σου αδιάλυτο αφρόλουτρο μέντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...