Andreas2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μήπως νιώθετε καλύτερα,ποιο ωραία,ψυχολογικά,π.χ.με σαμπουάν που σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα;;;5 σαμπουάν κάνουν την ίδια καλή δουλειά και αφήνουν την ίδια αίσθηση στα μαλλιά σας αλλά ένα το ένα σας κάνει να νιώθετε καλύτερα ψυχολογικά ενώ με τα άλλα νιώθετε ποιο βαρελάτικα.Συμβαίνει;;
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μήπως νιώθετε καλύτερα,ποιο ωραία,ψυχολογικά,π.χ.με σαμπουάν που σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα;;;5 σαμπουάν κάνουν την ίδια καλή δουλειά και αφήνουν την ίδια αίσθηση στα μαλλιά σας αλλά ένα το ένα σας κάνει να νιώθετε καλύτερα ψυχολογικά ενώ με τα άλλα νιώθετε ποιο βαρελάτικα.Συμβαίνει;; Δεν αντεχω να μην ρωτησω... Προσδιορισε το "βαρελατικα". Κανενα σαμπουαν δεν επηρεαζει την ψυχολογικη μου κατασταση, ουτε θετικα ουτε αρνητικα Απλα καποια αφηνουν καλυτερη αισθηση στα μαλλια αλλα μεχρι εκει. Συνηθως αυτα που περιεχουν menthol.
freedubus Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μη το λές. Είναι κάτι αφρόλουτρα με γεύση σοκολάτα, μπισκότο, τσιζκέικ, λίλα πάουζε κτλ. που βάζουν οι γκόμενες, απαίσια, λιγούρα σκέτη.
YiN Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Καλα αν ειναι να θελεις να το φας πάει λίγο μακριά το θέμα. Σαμπουαν μπυρας για τους αντρακλες. :ρ
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μη το λές. Είναι κάτι αφρόλουτρα με γεύση σοκολάτα, μπισκότο, τσιζκέικ, λίλα πάουζε κτλ. που βάζουν οι γκόμενες, απαίσια, λιγούρα σκέτη. Οντως αυτα ειναι απαραδεκτα. Εχω déjà vu τωρα ρε συ ή την ειχαμε ξανακανει αυτην τη συζητηση???
freedubus Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Εδώ και 5 μέρες έχει τελειώσει το βαρβατίλα-ΜΠΑΝΤΕΝΤΑΣ και δε πήγα να πάρω και πλένομαι με ένα θηλυπρεπές κορρές περγαμόντο-πράσινο τσάι που βρήκα και ομολογώ οτι νιώθω πιο βαρελάτικα από ποτέ. Νομίζω οτι το βαρελάτικα είναι το αντίθετο της βαρβατίλας.
Andreas2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 για παράδειγμα το pantene καλό σαμπουάν για τα μαλλιά αλλά το νιώθω βαρετό δεν νιώθω το ίδιο ωραία με το όταν λουθώ με ένα άλλο που έχει ωραία μυρωδιά από ωραία φρούτα π.χ. το ίδιο συμβαίνει και με τα shower gels νιώθω βαρετά με τα imperial leather ενώ ωραία με το original source.νιώθετε και εσείς το ίδιο πολλές φορές;;;
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 για παράδειγμα το panteneκαλό σαμπουάν για τα μαλλιά αλλά το νιώθω βαρετό δεν νιώθω το ίδιο ωραία με το όταν λουθώ με ένα άλλο που έχει ωραία μυρωδιά από ωραία φρούτα π.χ. το ίδιο συμβαίνει και με τα shower gels νιώθω βαρετά με τα imperial leather ενώ ωραία με το original source.νιώθετε και εσείς το ίδιο πολλές φορές;;; Ναι αλλα δεν απαντησες στον πρωτο φιλο για το τι σημαινει βαρελατικα. Για να μην απαντησεις φανταζομαι οτι ειχε δικιο και σε καλυψε ο freedubus που εδωσε την εξηγηση "Νομίζω οτι το βαρελάτικα είναι το αντίθετο της βαρβατίλας." ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Ωπ σορρυ δεν το καταλαβα οτι ηταν απαντηση σε αυτο που σε ρωτησαν. Παντως για να μιλησω και λιγο σοβαρα, ολα ειναι θεμα ψυχολογικο κατα 95% που μπορει να οφειλεται απο την αντιδραση σου στο αρωμα μεχρι την αντιδραση σου στις διαφημισεις που εχεις δει. (οχι δεν βλεπω διαφορες προσωπικα)
evabb Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 για παράδειγμα το panteneκαλό σαμπουάν για τα μαλλιά αλλά το νιώθω βαρετό δεν νιώθω το ίδιο ωραία με το όταν λουθώ με ένα άλλο που έχει ωραία μυρωδιά από ωραία φρούτα π.χ. το ίδιο συμβαίνει και με τα shower gels νιώθω βαρετά με τα imperial leather ενώ ωραία με το original source.νιώθετε και εσείς το ίδιο πολλές φορές;;; εχω την εντυπωση οτι η ζωη σου γενκικα ειναι πολυ κενη με βαση τα διαφορα θεματα που ανοιγεις.... βαρετο σαμπουν; σοβαρα;;;;
YiN Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 ευακι μην ξεχνας τις συζητησεις για μανο στο οφφτοπικ :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.