greatst Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Subscribed.Επίσης εάν σε ενδιαφέρει, επειδή τυχαίνει να έχω αγορασμένα ... και το Crossover ... Επιτρέψτε μου μια σύντομη εκτός-θέματος ερώτηση στον vag3d (ή όποιον άλλον μπορεί να απαντήσει): είσαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Δουλεύεις MS Office Ελληνικό με αυτό; Είχα σκεφτεί να το αγοράσω και να του εγκαταστήσω μια έκδοση MS Office Ελληνικό Home edition (που θα αγόραζα για το σκοπό αυτό) αλλά χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα demo/trial δεν μπόρεσα να τα κάνω να δουλέψουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Επιτρέψτε μου μια σύντομη εκτός-θέματος ερώτηση στον vag3d (ή όποιον άλλον μπορεί να απαντήσει): είσαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Δουλεύεις MS Office Ελληνικό με αυτό; Είχα σκεφτεί να το αγοράσω και να του εγκαταστήσω μια έκδοση MS Office Ελληνικό Home edition (που θα αγόραζα για το σκοπό αυτό) αλλά χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα demo/trial δεν μπόρεσα να τα κάνω να δουλέψουν! Είχα δοκιμάσει με 2003 professional και δεν δούλευε ο ορθογράφος και γενικά ήταν λίγο unstable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εγώ ο κύριος λόγος που αγόρασα το Crossover ήταν το Syntheyes. Το κόστος της αλλαγής του License από Windows σε Mac OS X για το Syntheyes σε σχέση με την αγορά του Crossover που πιθανώς θα μου επέτρεπε να τρέχω και άλλα προγράμματα συμβατά έδειχνε ότι καλύτερα να αγόραζα το Crossover (όπως και έκανα). Επίσης επειδή τότε είχα μόλις κάνει Switch από PC σε Mac και επειδή δεν ήξερα τότε αν θα παρέμενα σε Mac στο μέλλον ή όχι (ήταν πολύ νωρίς για να μπορώ να κρίνω αν είναι καλοί οι mac ή όχι), αντί να πληρώνω ένα σωρό λεφτά για να κάνω πχ. αλλαγή του License από Windows σε Mac...και σε περίπτωση που δεν με ικανοποιούσαν οι Mac να ξανα-έκανα αλλαγή στο license από Mac σε PC, προτίμησα να πάρω το Crossover και να επιλέξω να το τρέχω εκεί, μέχρι να δω τι θα κάνω. Δεν είχα τον χρόνο να το δοκιμάσω εκτενώς το Crossover με πολλά προγράμματα. Παρόλα αυτά νιώθω ικανοποιημένος με την χρήση του Syntheyes μέσω αυτού. Το Office δεν το έχω δοκιμάσει (Χρησιμοποιώ Open Office στον Mac). Το Crossover είναι ουσιαστικά η εμπορική εφαρμογή το WINE του linux (είναι δηλαδή βασισμένο στο Wine και κάθε αλλαγή που κάνουν αυτοί στο Development συμβάλλει δωρεάν και στο WINE). Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα ονόματι WineBottler που κάνει την ίδια δουλειά με το Crossover περίπου. Το είχα κατεβάσει πριν αγοράσω το Crossover αλλά δεν είχα ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ μαζί του αρκετά και προτίμησα τελικά το Crossover για να έχω την όποια ευκολία θα προσέφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.