Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολύ καλό φαίνεται.

Να το έχουμε υπόψη για το μέλλον.

και τηλεκοντρολ με 20?

και χωρις να λεει το μαγαζι <<τρεξτε-προσφορα>>-κ.τ.λ.μαλλον πρεπει να αναθεωρησουμε τι ειναι πραγματικα φθηνο (οπως αυτο)και τι οχι...ωραιο...

Δημοσ.

Ωχ μαλλον την πατησες γιατι τα περισσοτερα usb tuners στο ebay υποστηρίζουν μονο mpeg2 και οχι mpeg4.

Μου ειχαν απαντησει σε 2-3 mails οτι κανει μονο για mpeg2 γι αυτο το λεω για το συγκεκριμενο...

Δημοσ.

εμφανισιακα ναι.στελνεις ομως ενα mail στον πωλητη και τον ρωτας για σιγουρα...

Εγω οσα ρωτησα για οικονομικα usb tv tuner μου ειπαν πως δεν κανει αποκοδικοποιηση mpeg4

Δημοσ.
Τελικα πηρα αυτο

http://www.playall.gr/shop/product_info.php?products_id=722

ειναι κλασης ανωτερο απο θεμα ευαισθησιας σηματος με τα ιδια λεφτα και με κοντρολ

Φυσικα δεν κανω διαφημηση ε.

Τι software χρησιμοποιεις για να βλεπεις?

Λεει οτι software που εχει ειναι evaluation

Δημοσ.
εμφανισιακα ναι.στελνεις ομως ενα mail στον πωλητη και τον ρωτας για σιγουρα...

Εγω οσα ρωτησα για οικονομικα usb tv tuner μου ειπαν πως δεν κανει αποκοδικοποιηση mpeg4

Μα με λογισμικο γινεται η αποκωδικοποιηση του mpeg4. Συνεπως σου ειπαν μπουρδες, οποιοδηποτε usb dvb-t δουλευει και σε mpeg4

Δημοσ.

Οχι παλλικαρι μου λαθος καταλαβες.Αν δεν υποστηρίζει mpeg4 το tuneraki στα καναλια της digia θα βλεπεις μαυρη μαυριλα.

Εγω αφου περασα τους drivers χρησιμοποιω το προγραμμα total media απο το crypto που ειναι full και το ποιο ελαφρυ απο οσα δοκιμασα γιατι το χρησιμοποιω σε netbook.

Τωρα αν εσυ στηλεις mail και τους ρωτας αν κανει αποκοδικοποιηση mpeg4 και σου λενε οχι μονο mpeg2 για Ελλαδα...τι να σου πω αντε παρτο κι ο θεος μαζι σου.

Το λεω γιατι μου εστηλαν 3 αρνητικα mails απο 3 διαφορετικους πωλητες.

Δημοσ.
Οχι παλλικαρι μου λαθος καταλαβες.Αν δεν υποστηρίζει mpeg4 το tuneraki στα καναλια της digia θα βλεπεις μαυρη μαυριλα.

Εγω αφου περασα τους drivers χρησιμοποιω το προγραμμα total media απο το crypto που ειναι full και το ποιο ελαφρυ απο οσα δοκιμασα γιατι το χρησιμοποιω σε netbook.

Τωρα αν εσυ στηλεις mail και τους ρωτας αν κανει αποκοδικοποιηση mpeg4 και σου λενε οχι μονο mpeg2 για Ελλαδα...τι να σου πω αντε παρτο κι ο θεος μαζι σου.

Το λεω γιατι μου εστηλαν 3 αρνητικα mails απο 3 διαφορετικους πωλητες.

Εσένα σου τα είπαν λάθος :P. Δεν είναι όπως τις τηλεοράσεις. Σωστά μιλάει ο ArisG88. Η αποκωδικοποίηση MPEG-2 και MPEG-4 στα tuners για υπολογιστή, γίνεται από το software που χρησιμοποιείς. Δεν έχει να κάνει με το hardware. Οποιαδήποτε κάρτα με dvb-t μπορεί να παίξει MPEG4 με το κατάλληλο software (όπως το Media Center των Windows).

Δημοσ.

Μα εχω δοκιμασει και δουλευω stick που κανει αποκωδικοποιηση μεσω προγραμματος. Συγκεκριμενα βλεπω με το Media Center των windows 7

Δημοσ.

Εστειλα mail στον πωλητή και μου απαντησε οτι είναι μόνο για mpeg2.θα το περιμένω να μου ερθει και θα σας πω.Ποιο προγραμμα χρησιμοποιήτε για να βλέπεις?Win 7 το media center?θα δείξει...οταν ερθει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...