Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Μια χαρα παιζει με το Windows Media Center ( εδω λειτουργει με το totem , kaffeine ,Me TV κ.α ). Λοιπον , με το που κανεις install τους drivers μετα απο το restart θα δεις οτι το WMC θ' αρχισει να κανει scan ( νομιζω πρωτα κανει εγκατασταση το Play Ready Pc Runtime ). 1. Δεν εχω εγκαταστησει το total media 2. Το λαμπακι δεν δουλευει 3. AF9015 BDA Device ( σε Windows 7 ) Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2010 από Επισκέπτης
vasilis1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μπορει καποιος να δει μεσα απο την διαχειρηση συσκευων των Windows τα device id & vendor id ωστε να τσεκαρω αν δουλευει σε mac (hackintosh) Ωπ βρηκα οτι απαντηθηκε.Sorry
kdavid Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Παιδιά αγόρασα κι εγώ αυτό το μαραφέτι και απ'τη βιασύνη μου το έβαλα χωρίς να διαβάσω στις οδηγίες ότι δεν πρέπει να το βάλω πριν εγκαταστήσω το software... Τρέχω windows xp και πλέον μου φαίνεται αδύνατο να το εγκαταστήσω... Κάποια βοήθεια; Υ.Γ. Όταν ανοίγω το Total Media μου γράφει ότι "The device is not available or it is being used by another application". Έχω προσπαθήσει τα πάντα. Στο Control Panel μου βγαίνει κανονικά το AF9015 BDA device...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μαγκες , τους drivers τους εχω εγκαταστησει απο το επισημο site της εταιριας και οχι απο το cd rom. Επισης δεν εχω Windows Xp και δεν ξερω τι παιζει
loypis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Λοιπον το πηρα κι εγω.Αφου με πεδεψε λιγο στην εγκατασταση γιατι δεν προσεξα οτι λεει πρωτα να εγκαταστησουμε τον driver μετα το προγραμμα να κανουμε επανεκκινηση και μετα να το συνδεσουμε στο usb..(για οσους δεν το εκαναν ετσι και πεδευωντε να βγαλουν τον driver απο το διαχειρηση συσκευων μετα να βγαλουν και το προγραμμα με καποιο προγραμμα απεγκαταστασης πχ revo uninstaller και να τα κανουν απ την αρχη) στο netbook compaq 100 mini δουλευει αψογα.Το μονο αρνητικο ειναι η καιρεα του,δεν πιανει σχεδον τιποτα.Που θα βρουμε καμμια καλυτερη ετσι μικρουλα?χωρις ρευμα φυσικα.Αντε με μπαταριες.Α και 1 αλλο αρνητικο ας το πουμε αρνητικο γιατι ποτε δεν το χρησημοποιω σε netbook δεν εχει τηλεχειριστήριο. Με εξωτερικη καιρεα...τουμπανο.Ουτε κολληματα και 100% σημα. Για Αθηνα μιλαω.
loypis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τελικα απο θεμα σηματος....μαπα.Εβαλα αλλη κεραιουλα απο αλλο usb tuner και παλι τιποτα.Και το αλλο usb παιζει μια χαρα. Μονο με εξωτερικη κεραια.Δεν εχει και τοσο ευαισθητο tuner.Δυστηχως
geodimis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Συγγνώμη ρε παιδιά δεν υπάρχει κάποιο tunerάκι που εκτός απο τα ψηφιακά (mpeg4 + mpeg2) να πιάνει και τα 'παλιά' αναλογικά;
patrinos2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Συγγνώμη ρε παιδιά δεν υπάρχει κάποιο tunerάκι που εκτός απο τα ψηφιακά (mpeg4 + mpeg2) να πιάνει και τα 'παλιά' αναλογικά; Υπάρχει ...κυταξε στα υβριδικα "Hybrid" ....αλλα τι να το κάνεις ? 31-12-12 τέλος οι αναλογικές εκπομπές στην Ελλαδα
aledjo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Λοιπον το πηρα κι εγω.Αφου με πεδεψε λιγο στην εγκατασταση γιατι δεν προσεξα οτι λεει πρωτα να εγκαταστησουμε τον driver μετα το προγραμμα να κανουμε επανεκκινηση και μετα να το συνδεσουμε στο usb..(για οσους δεν το εκαναν ετσι και πεδευωντε να βγαλουν τον driver απο το διαχειρηση συσκευων μετα να βγαλουν και το προγραμμα με καποιο προγραμμα απεγκαταστασης πχ revo uninstaller και να τα κανουν απ την αρχη) στο netbook compaq 100 mini δουλευει αψογα.Το μονο αρνητικο ειναι η καιρεα του,δεν πιανει σχεδον τιποτα.Που θα βρουμε καμμια καλυτερη ετσι μικρουλα?χωρις ρευμα φυσικα.Αντε με μπαταριες.Α και 1 αλλο αρνητικο ας το πουμε αρνητικο γιατι ποτε δεν το χρησημοποιω σε netbook δεν εχει τηλεχειριστήριο.Με εξωτερικη καιρεα...τουμπανο.Ουτε κολληματα και 100% σημα. Για Αθηνα μιλαω. φιλε εχω τρελαθει. εγω παρει 5 τετοια και τα εχω επιστρεψει πισω γιατι δε δουλευουν. στην εγκατασταση το κανω ως εξης. 1) driver 2) software 3) restart 4) βαζω το usb και απλα λεει οτι το βρηκε. στις οδηγιες λεει οτι πρεπει να ανοιξει ενα παραθυρο, σε μενα δεν ανοιγει κανενα παραθυρο. ανοιγω το totalmedia, βρισκει τη συσκευη, παταω scan δε βρισκει τιποτα. τι γινεται?????? ελεος! 5 εχω παρει και τα εχω αλλαξει. ολα χαλασμενα ειναι?
loypis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Αν το πηρες απο e-shop μπορει.Αυτα που παιρνεις ειναι συσκευασμενα?Αυτοι στο service τι σου λενε?οτι οντως δεν δουλευουν αυτα που τους πηγαινεις πισω? Αν τα παιρνεις και δεν δουλευουν ζητησε να σου κανουν πιστωτικο και παρε κατι αλλο,δεν αξιζει να ασχοληθεις και τοσο πολυ με αυτο το tuner.
aledjo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 λοιπον βρηκα τι φταιει! το δοκιμασα σε ενα pc με windows xp και δουλεψε κανονικα! εγω το θελω με windows 7 οπως λεει αλλωστε οτι δουλευει αλλα σε μενα ΔΕ δουλευει! εχει κανεις windows 7 και να δουλευει? προφανος και αυτοι στο eshop windows 7 εχουν και το δοκιμαζουν και μου λενε οτι ειναι χαλασμενο....
jabar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 λοιπον βρηκα τι φταιει!το δοκιμασα σε ενα pc με windows xp και δουλεψε κανονικα! εγω το θελω με windows 7 οπως λεει αλλωστε οτι δουλευει αλλα σε μενα ΔΕ δουλευει! εχει κανεις windows 7 και να δουλευει? προφανος και αυτοι στο eshop windows 7 εχουν και το δοκιμαζουν και μου λενε οτι ειναι χαλασμενο.... εγω, σε φορητο με 7αρια gr 64bita ...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Aledjo, με windows 7 32 Bit δουλευει μια χαρα ( Windows Media Center ). Συνδεσε το , κατεβασε τον driver απο το επισημο site για το λειτουργικο συστημα που εχεις , εγκατασταση του driver , επανεκκινηση του υπολογιστη και ανοιξε το WMC.
loypis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Τελικα πηρα αυτο http://www.playall.gr/shop/product_info.php?products_id=722 ειναι κλασης ανωτερο απο θεμα ευαισθησιας σηματος με τα ιδια λεφτα και με κοντρολ Φυσικα δεν κανω διαφημηση ε.
deadp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Πολύ καλό φαίνεται. Να το έχουμε υπόψη για το μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα