Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με εσωτερικη κεραια δειχνει μονο τα ψηφιακα της ΕΡΤ και το ΡΙΚ ( 4 στο συνολο ). Περιοχη Πετρουπολη και εγω

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως παίζει κανονικα με σήμα καμπάνα με την μικρή κεραία. Αγ.Παρασκευή Αττική

Και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 19.5 ευρω μια χαρα αγορα παντως , επισης εξαιρετικο σημα στα λιγα καναλια μεχρι στιγμης.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

εμενα γιατι δε πιανει τιποτα απολυτος??

σε αλλο tuner πιανει.....

το πηγα πισω και ξαναπηρα το ιδιο μηπως ηταν χαλασμενο. αλλα και το δευτερο???

Δημοσ.

Τελικα την βρηκα την λυση.Ηταν θεμα καλωδιου.Δεν εκανε καλη επαφη με την πριζα της κεραιας στον τοιχο που ερχεται απο ταρατσα.Με την εσωτερικη μονο αν βγω μπαλκονι κατι πιανει αλλα μαλλον επειδη ειμαι και 1ο οροφο.Αδικα το κατηγορησα.

Δημοσ.

Δηλαδη τωρα που ειναι ψηφιακα τα πιανει ολα καμπανα?

Δεν εχει χιονια, γραμμες και τετοιες ιστοριες?

Αν ειναι ετσι εφυγα να παρω και εγω

Δημοσ.

Τωρα που απο 18/6 ολα τα καναλια εκπεμπουν ψηφιακα,πιανει ο ψηφιακος αυτος δεκτης ολα τα καναλια?Πχ mega,ant1 κτλπ?Επισης αν το συνδεσω με εξωτερικη κεραια τηλεορασης δεν θα εχω προβλημα στο σημα ετσι?Ευχαριστω για τον χρονο σας:-D

Δημοσ.

Ναι ολα τα πιανει.Εξωτερικη κεραια δεν εννοεις αυτη του σπιτιου απο την ταρατσα?

Αν δεν εννοεις αυτη και εννοεις τις αλλες τις μικρες,με την κεραια της συσκευσης (που ειναι μια μικρουλα),θα πιανεις με δυσκολια.Μονο σε συγκεκριμενα σημεια και εκει με σκαμπαναβασματα στο σημα.

Με αλλη δεν ξερω,αλλα και παλι θα υπαρχουν "θεματακια".

Εγω λεω να την βαλεις στης ταρατσας και θα σαι οκ!

Δημοσ.
Ναι ολα τα πιανει.Εξωτερικη κεραια δεν εννοεις αυτη του σπιτιου απο την ταρατσα?

Αν δεν εννοεις αυτη και εννοεις τις αλλες τις μικρες,με την κεραια της συσκευσης (που ειναι μια μικρουλα),θα πιανεις με δυσκολια.Μονο σε συγκεκριμενα σημεια και εκει με σκαμπαναβασματα στο σημα.

Με αλλη δεν ξερω,αλλα και παλι θα υπαρχουν "θεματακια".

Εγω λεω να την βαλεις στης ταρατσας και θα σαι οκ!

Ναι αυτην που βαζουμε στην ταρατσα εννοω,με την δικια του κεραια ενταξει φανταζομαι οτι δεν θα πιανει,αλλα δεν με πειραζει το θελω για desktop ετσι και αλλιως.Ωραια αν ειναι ετσι αξιζει τα λεφτα του,ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!!:-D

Δημοσ.

Εγώ παιδιά με το συγκεκριμένο στην αθήνα πιάνω με full σήμα και τα 7 της digea αλλά στη συχνότητα 48 δε βρίσκει κανένα κανάλι,δηλαδή τα 4 κρατικά. Έχω δοκιμάσει και το μαμίσιο software,και το windows media center 7 και το dvb dream. Σε όλα το ίδιο πρόβλημα,πιάνω μόνο digea. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Δημοσ.
Μα απο Σεπτεμβρη θα μπουν της κρατικης!Ουτε εγω τα πιανω,ουτε κανεις!

Τα sport+,cine+,prisma+ και ΡΙΚ εννοώ φίλε μου,κρατικά είναι. Δεν τα ανιχνεύει καθόλου.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το crypto redi pc 50 μια διευκρινιστική ερώτηση:

Για να εγκατασταθεί και να βλέπω τηλεόραση στο laptop μου θα πρέπει να έχω κάποια ειδική κάρτα γραφικών με tv tuner ή το usb από μόνο του είναι tv tuner και λειτουργεί με οποιαδήποτε κάρτα γραφικών(εννοείται τουλάχιστον 32ΜΒ)???

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το crypto redi pc 50 μια διευκρινιστική ερώτηση:

Για να εγκατασταθεί και να βλέπω τηλεόραση στο laptop μου θα πρέπει να έχω κάποια ειδική κάρτα γραφικών με tv tuner ή το usb από μόνο του είναι tv tuner και λειτουργεί με οποιαδήποτε κάρτα γραφικών(εννοείται τουλάχιστον 32ΜΒ)???

Ευχαριστώ!

Είναι tv tuner από μόνο του οπότε δε χρειάζεται να έχεις κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...