radiometer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 καλησπέρα, Έχω το redi pc 50 και δουλεύει σε Linux Ubuntu 10.04 LTS - Lucid Lynx μόλις το έβαλα στο usb οι οδηγοί υλικού βρήκαν και κατέβασαν τον οδηγό και με το πρόγραμμα kaffeine βρήκε όλα τα ψηφιακά κανάλια το lsusb δίνει αυτό >Bus 001 Device 003: ID 15a4:9016 Afatech Technologies, Inc. AF9015 DVB-T USB2.0 stick
LuciferX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 kaffeine?Eμενα γιατι ειχε μεσα το TotalMedia Monitor? Επισης με την μικρη καιρεουλα τα πιασες τα καναλια? Που μενεις?
radiometer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 kaffeine?Eμενα γιατι ειχε μεσα το TotalMedia Monitor?Επισης με την μικρη καιρεουλα τα πιασες τα καναλια? Που μενεις? μιλάω για λειτουργικό περιβάλλον LINUX με την μικρή κεραία δεν πιάνει τίποτα, το έχω συνδεδεμένο σε κεντρική εγκατάσταση
deadp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Η μικρή κεραία ελπίζω να πιάνει σε ανοικτούς χώρους, π.χ. παραλία στη Χαλκιδική, μπίρα και Mundial στο netbook.
Αδμιν Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 καλησπέρα, Έχω το redi pc 50 και δουλεύει σε Linux Ubuntu 10.04 LTS - Lucid Lynx μόλις το έβαλα στο usb οι οδηγοί υλικού βρήκαν και κατέβασαν τον οδηγό και με το πρόγραμμα kaffeine βρήκε όλα τα ψηφιακά κανάλια το lsusb δίνει αυτό >Bus 001 Device 003: ID 15a4:9016 Afatech Technologies, Inc. AF9015 DVB-T USB2.0 stick Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Υποστήριξη φαίνεται να υπάρχει http://www.linuxtv.org/wiki/index.php/Afatech_AF9015 στον πυρήνα. Ίσως χρειαστεί κλειστό firmware όμως (αυτό θα κατεβασε το ubuntu) http://www.otit.fi/~crope/v4l-dvb/af9015/af9015_firmware_cutter/firmware_files/
achillevs72 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Εβαλα πιο δυνατη κεραια(εσωτερικη philips,χωρις συνδεση στο ρευμα) και πιανω τα ψηφιακα της ΕΡΤ. Περιμενω την Digea. Ευχαριστω
LuciferX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 μιλάω για λειτουργικό περιβάλλον LINUX με την μικρή κεραία δεν πιάνει τίποτα, το έχω συνδεδεμένο σε κεντρική εγκατάσταση το kaffeine τι ειναι?γιατι δεν χρησιμοποιεις το προγραμμα που σου δινει ο αποκωδικοποιητης?
Αδμιν Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 το kaffeine τι ειναι?γιατι δεν χρησιμοποιεις το προγραμμα που σου δινει ο αποκωδικοποιητης? Το kaffeine είναι ένα λογισμικό media player για το λειτουργικό σύστημα Linux. Το πρόγραμμα του αποκωδικοποιητή είναι μόνο για το λειτουργικό σύστημα Windows, άντε στην καλύτερη των περιπτώσεων και για Mac OSX.
achillevs72 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Εχει κανεις να προτεινει καποιο προγραμμα αντι του total media? (για windows 7)
deadp Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παρέλαβα κι εγώ το δέκτη της Crypto. Τον έστησα σε 2 υπολογιστές έως τώρα. Σήμα μηδέν, ακόμη και με την κεραία του σπιτιού. Δεν πιάνει κανένα κανάλι. Να υπογραμμίσω, πιάνω και Digea στην περιοχή μου, ενώ σίγουρα θα έπρεπε να πιάνει τα ψηφιακά της EΡΤ τα οποία και πιάνω με καταπληκτική ποιότητα με την κεραία του σπιτιού. Κάνω κάτι λάθος; Επίσης, όταν το συνδέετε, ανάβει κανένα φωτάκι επάνω του, σε εμένα όχι. Ευχαριστώ.
jabar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 επειδη μιλησα με καποιον ενθουσιασμο στα αρχικα μνμτα και ισως επηρεασα καποιους στο να το παρουν,να πω οτι συνεχιζω να μην εχω ιδιαιτερα προβληματα...το μεγιστο βεβαια που επαιξε μεχρι τωρα ειναι 0.5 ωρα...στα βιστα ξαφνικα προχθες μου ζητησε αναβαθμιση του προγ.φλας,αλλα πρεπει να εφταιγε 1 σαιτ που μου ζητησε φλας update, και να μου κανε υποβαθμιση μαλλον ...αναβαθμιστηκε με ηλεκτρονικη λυση που βγαζουν τα βιστα κι επαιξε αμεσως...
achillevs72 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παρέλαβα κι εγώ το δέκτη της Crypto. Τον έστησα σε 2 υπολογιστές έως τώρα. Σήμα μηδέν, ακόμη και με την κεραία του σπιτιού. Δεν πιάνει κανένα κανάλι. Να υπογραμμίσω, πιάνω και Digea στην περιοχή μου, ενώ σίγουρα θα έπρεπε να πιάνει τα ψηφιακά της EΡΤ τα οποία και πιάνω με καταπληκτική ποιότητα με την κεραία του σπιτιού. Κάνω κάτι λάθος; Επίσης, όταν το συνδέετε, ανάβει κανένα φωτάκι επάνω του, σε εμένα όχι. Ευχαριστώ. Οχι δεν αναβει φωτακι. Εγω στην Αθηνα επιασα της ΕΡΤ, με εσωτερικη κεραια Φιλιπς αλλα οχι συνδεμενη στο ρευμα. Ετσι τα πιανω και στην κανονικη τηλεοραση. Εγω προτείνω οτι οποιος παρει εσωτερικη κεραια να ειναι ρυθμιζομενη.Η δικη μου δεν ειναι, και οταν ειναι στο ρευμα δεν πιανει τιποτα.
yros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Το πηρα σημερα , επαιξε με την πρωτη,δεν εβαλα εφαρμογη απο το CD, τα 7 βρηκαν drivers μονα τους. Στο μπαλκονι με τον φορητο πιανει με την δικια του κεραια. Οταν συγχρονιζει και πιανει καλα, αναβει ενα πρασινο led (φαινεται μονο στο σκοταδι ) το οποιο ειναι κρυμενο εκει που συνδεεται το usb κατω απο τον χαρακτηρα 50. Παιζει με τα MCE απροβληματιστα και teletext και EPG . Ειμαι ευχαριστημενος εως τωρα . Σχετικα με την ποιοτητα θα ηθελα να επισημανω οτι εφοσον ολοι οι καινουριοι δεκτες παιρνουν ενα mp4 data stream ,θεωρητικα οι ποιοτητα που θα παρεις θα ειναι οτι μπορει να σου δωσει ο s/w decoder, οποιος και αν ειναι αυτός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα