firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μπορεί κάποιος να μας πει το Vendor και Product ID (VID, PID);
jabar Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Eγω παντως και απο τα 4 μονο καναλια που πιανω δεν ειμαι ευχαριστημενος με το σημα.Ολο κολληματα ειναι και το χω και στην κεραια του σπιτιου με καλωδιο.Ελεος... Οσο για απαιτησεις : CPU: Pentium 4 1.7 GHz or equivalent AMD Athlon CPU OS: Microsoft Windows XP SP2 / Vista /7 System memory: Minimum 512MB Disk space: 500MB for driver and application /600Mb~3GB/hour for recording the video Graphic card: 32MB or above, DirectX 9.0c compatible Sound card: AC97 compatible PCI CD or DVD ROM: For Installing the driver and application Interface: USB 2.0 port. εμενα με ιδια συνδεση δε μου κανει ουτε τσικ...αφου πρωτη φορα σκεφτηκα οτι εχω ελαφρια καρτα για νοτ...(hp core 2 στα 2 με 8400)
LuciferX Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Που μενεις?Αθηνα σιγουρα οχι ε?Γιατι μονο τα ψηφιακα πιανω εγω... και δυστυχως 18 Ιουνη θα τα χω ολα!
Αδμιν Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μπορεί κάποιος να μας πει το Vendor και Product ID (VID, PID); Αυτό θέλω να μάθω κι εγώ (υποθέτω είναι οι αντίστοιχοι id αριθμοί που βγάζει το lspci)
jabar Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Που μενεις?Αθηνα σιγουρα οχι ε?Γιατι μονο τα ψηφιακα πιανω εγω... και δυστυχως 18 Ιουνη θα τα χω ολα! Θεσσαλονικη...
ChrisGeo Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Φαντάζομαι γίνεται αντιληπτό απ' όλους ότι μιλάμε μόνο για DVB-T σήματα. πχ ΕΤ1, ΝΕΤ κλπ analogue κανάλια τα ξεχνάμε. Κι αν είναι έτσι γιατί να μην πάρουμε το επόμενο μοντέλο: http://www.skroutz.gr/s/265333/Crypto-ReDi-PC-100.html?keyphrase=redi+pc+100 Το 50 έχει καταργηθεί κι έχει αντικατασταθεί από το 100 και το 200 To Redi PC 50 δεν έχει καταργηθεί.Είναι ένα από τα νέα προϊόντα της CRYPTO. Tα ReDi PC 50 , 100 και 200 είναι 3 διαφορετικά προϊόντα. ChrisGeo
Αδμιν Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μπορεί κάποιος να μας πει το Vendor και Product ID (VID, PID); Εμ... Λίγο και σε μας καμιά απάντηση σας παρακαλώ.
PaNtErAz Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Στην ίδια τιμή υπάρχει και στο Saturn στην θεσσαλονίκη..
Bandura Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Καλημερα, καλη φαση το εν λογω tuneraki. Να ρωτησω ομως... αφηνει τιποτα resources στα win 7 να τρεξουνε? πχ εχω ενα pci tv tuner που στα xp... σερνοτανε το pc οταν ανοιγα την τηλεοραση... ενω τα win 7 το σνομπαρουν (δεν παιζουν drivers)... Ευτυχως ομως στο Linux τρεχει μια χαρα, αν και επρεπε να το συνδεσω με καλωδιο εσωτερικα με την καρτα ηχου για βγαλω τον ηχο... κι αυτο ειναι που με τρομαζει με το εν λογω tuner... οτι επειδη ειναι usb, αν δεν εχω ηχο... την εβαψα...
proklos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Να ρωτησω ομως... αφηνει τιποτα resources στα win 7 να τρεξουνε? εγω σε win 7 το έχω και είναι μια χαρα... τα παντα ολα...!!!
Droidlock Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μαγκες , το συγκεκριμενο usb tv tuner λειτουργει σε Linux ( Fedora 13 32 Bit ); Το εχω παραγγειλει αλλα δεν το εχω παραλαβει ακομα
Αδμιν Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Οι αγοραστές δεν φαίνονται ιδιαίτερα πρόθυμοι να μοιραστούν τις πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν να ελέγξουμε τη συμβατότητα. Όταν την παραλάβεις και την δοκιμάσεις στη Fedora μας δίνεις ένα lsusb για να ενημερώσουμε το wiki. Βλ. επίσης: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=382570 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2010 από Αδμιν Δύναμη της συνήθειας
Droidlock Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Μολις παραλαβω το προϊον θα ενημερωσω αμεσα. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2010 από Droidlock
achillevs72 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μολις πήρα το redi pc 50 και αντιμετωπίζω προβλήματα. Αναφέρω οτι χρησιμοποιώ windows 7, και ειμαι στην αθηνα. 1.Μετά την εγκατασταση αναγνωριζεται σαν AF9015 , συσκευη:πληκτρολογιο. 2.Οταν ψάχνω να βρω καναλια με το συνοδευτικο προγραμμα, γίνεται κανονικα αναζητηση (που σημαινει αναγνωριζει συσκευη tv Tuner) αλλα δεν βρισκει τα ψηφιακα της ΕΡΤ σε mpeg2. Είναι λογικά όλα αυτα, ή να το αλλαξω για κατι πιο ακριβό.(+ αναλογικα). Η αγορα εγινε απο Σατουρν, (θα το αλλάξουν αραγε; )
LuciferX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν βρισκεις γιατι προφανως χρησιμοποιεις την μικρι καιρεουλα που δινεται μαζι στην συσκευασια. Η συγκεκριμενη καιρεαα σε μενα δεν εβρισκε τιποτα επισης.Τον συνδεσα με ενα καλωδιο στην κεραια του σπιτιου και τα βρισκει τα καναλια,αλλα εχει μια βδομαδα τωρα που εχει χαμηλο σημα και κολλαει για ωρες το καθε καναλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα