Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σήμα σου βγάζει κανονικά?Σε Win7 το δοκιμασα μονο....λες να παίζει σε Xp?

Στο φόρουμ του adsl.com που διάβασα κάποια πράγματα, το έχουν δοκιμάσει αρκετοί σε win 7 (ακόμη και σε 64bit) και τους δούλεψε.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=367016

Μήπως ατύχησες και πέτυχες προβληματικό-χαλασμένο usb?

Δημοσ.
Σήμα σου βγάζει κανονικά?Σε Win7 το δοκιμασα μονο....λες να παίζει σε Xp?

Στο φόρουμ του adsl.com που διάβασα κάποια πράγματα, το έχουν δοκιμάσει αρκετοί σε win 7 (ακόμη και σε 64bit) και τους δούλεψε.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=367016

Μήπως ατύχησες και πέτυχες προβληματικό-χαλασμένο usb?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ από το ebay το στικακι. Μου παιζει κανονικά τα ψηφιακά της ΕΡΤ. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει αποκοδικοποίηση και στα mpeg4 για να μπορώ να βλέπω και τα υπόλοιπα κανάλια?

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ από το ebay το στικακι. Μου παιζει κανονικά τα ψηφιακά της ΕΡΤ. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει αποκοδικοποίηση και στα mpeg4 για να μπορώ να βλέπω και τα υπόλοιπα κανάλια?

Δημοσ.

Σε εμένα είχε μέσα το blaze tv με αυθεντικό serial και δούλευε κανονικά.

Αλλιώς δοκίμασε το DVBViewer ή το media center αν έχεις win 7.

Δημοσ.

Σε εμένα είχε μέσα το blaze tv με αυθεντικό serial και δούλευε κανονικά.

Αλλιώς δοκίμασε το DVBViewer ή το media center αν έχεις win 7.

Δημοσ.

Το blazetv το ειχε και μένα με αυτό βλέπω τα ψηφιακά της ΕΡΤ μήπως εχει κάποια ρύθμιση για να βλέπει και τα υπόλοιπα κανάλια?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνεται εφαρμογή για να βλέπω τα ψηφιακά κανάλια με το συγκεκριμένο δέκτη? Μου το έδωσε γνωστός χωρις τη συσκευασία και δεν βρίσκω το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η crypto.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Βάζω το usb stick και όταν πατάω το κουμπί rec μου γράφει αφαιρέστε το usb.

To stick είναι της kingston σε μορφη FAT 32.

Μετά δοκίμασα εξωτερικό σκληρό της Samsung σε NTFS. Πάλι λέει αφαιρέστε usb.

Καμιά ιδέα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...