Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με φορτιστη netbook

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν κάνουν. Κοίταξε τις τιμές του ρεύματος (3 και 3.8Α). Λοιπόν κανε αυτό που σου είπε ο Dark-son. Πήγαινε σε ένα ηλεκτρολόγο ή ένα ηλεκτρονικό που έχει απογυμνωτή καλωδίων, κλέμες και μονωτική ταινία και θα στο φτιάξει μια χαρά. Θα μπορούσες να το φτιάξεις και μόνος σου αλλά δε σε κόβω "του εργαλείου".

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα έχω και γω. Απλα βρίσκομαι εκτος αθηνών και δεν έχω την πολυτέλεια επιλογής. Το παλιό μου τροφοδοτικό γράφει πάνω έξοδος 20V - 3.5A. Εδώ ένα μαγαζάκι που έχουμε έχει ενα universal 19V και δεν έγραφε πάνω αμπερ. Είναι πρόβλημα οτι είναι 19αρι αντί για 20άρι?

Δημοσ.
Παρόμοιο πρόβλημα έχω και γω. Απλα βρίσκομαι εκτος αθηνών και δεν έχω την πολυτέλεια επιλογής. Το παλιό μου τροφοδοτικό γράφει πάνω έξοδος 20V - 3.5A. Εδώ ένα μαγαζάκι που έχουμε έχει ενα universal 19V και δεν έγραφε πάνω αμπερ. Είναι πρόβλημα οτι είναι 19αρι αντί για 20άρι?

Το 1V διαφορά τάσης δεν είναι τόσο τραγικό. Τραγικό είναι που δεν ξέρεις το ρεύμα (Αmber). Αν έχει πολύ χαμηλό ρεύμα δε θα φορτίζει σωστά, αν έχεις πολύ ψηλό (πάνω από 4Α) μπορεί να κάψεις πλακέτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...