Προς το περιεχόμενο

Αudacity 1.3 beta

guppy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε πως κάνω τα τραγούδια mp3 σ΄αυτο το πρόγραμμα;;

Έκοψα 1 τραγούδι και όταν πάω να το αποθηκεύσω δεν μπορώ να το κάνω mp3 αλλά μόνο αρχείο πουυ ανοίγει μόνο με αυτό το πρόγραμμα. Ευχαριστώ........

Δημοσ.

1. Κατέβασε από εδώ την πιο πρόσφατη stable έκδοση του LAME (αυτήν τη στιγμή είναι η 3.98.4)

2. Αποσυμπίεσε το αρχείο ZIP που κατέβασες και αντέγραψε το αρχείο lame_enc.dll στον κατάλογο που βρίσκεται το Audacity

3. Άνοιξε το Audacity

4. Μενού Edit > Preferences > αριστερά κλικ στο Libraries

5. Κλικ στο κουμπί Locate, μετά στο Browse και υπέδειξέ του το αρχείο lame_enc.dll

Δημοσ.

Tο έκανα αλλά πάλι δεν γίνεται τίποτα. Δηλ. κατέβασα αυτό το αρχείο(είχε και κάτι άλλα μέσα) μετά πήγα στο πρόγραμμα στη βιβλιοθήκη στο locate , το κάνω αναζήτηση και μετά πατάω εντάξει.

Δημοσ.

Να το ξανα κατεβάσω καλύτερα;;; Εμένα γράφει audiaacity 1.3 beta(unicode), να ξαναπροσπαθήσω με άλλο;; Και αυτό που μου είπες πάλι δεν το δέχετε. Μου γράφει ότι θέλει το αρχείο lame enc.dll

Δεν μου βγάζει αυτό το μήνυμα που μου έγραψες.

Δημοσ.

Κι εγώ τη beta έχω.

Δοκίμασε μετά το κλικ στο Locate, αντί να κάνεις κλικ στο Browse για να υποδείξεις τη διαδρομή του dll, να βάλεις χειροκίνητα τη διαδρομή που το αντέγραψες. Π.χ. "C:\Program Files\Audacity\lame_enc.dll". Και κλικ στο OK.

Δημοσ.

Όταν μου είπες παραπάνω να το κάνω αντιγραφή στον κατάλογο τί εννοούσες;;

Εγώ το έβαλα(το lame enc.dll) στο φάκελο που είναι και το audacity. Μετά μόνο πάω και το ανοίγω απο τη βιβλιοθήκη του. Σωστά το κάνω;;;

---------- Προσθήκη στις 23:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:14 ----------

Εντάξει το έκανα με το δεύτερο τελικά, σε ευχαριστώ πολύ που βοήθησες. Αν θέλεις βοήθεια για καναρίνια ή ενυδρεία εδώ είμαι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...