Προς το περιεχόμενο

50αρι χωρίς δίπλωμα

padelis14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.....είμαι 14 χρονών και θέλω να πάρω ένα 50άρι για το χωριό μου....

θέλω να μου πείτε τι γίνεται αν με πιάσουν χωρίς δίπλωμα όμως όλα τα υπόλοιπα χαρτιά (ασφάλεια,άδεια κυκλοφορίας κτλ) είναι εντελώς νόμιμα....

τι μπορούν να μου κάνουν??

ευχαριστώ.....

Δημοσ.
καλησπέρα.....είμαι 14 χρονών και θέλω να πάρω ένα 50άρι για το χωριό μου....

θέλω να μου πείτε τι γίνεται αν με πιάσουν χωρίς δίπλωμα όμως όλα τα υπόλοιπα χαρτιά (ασφάλεια,άδεια κυκλοφορίας κτλ) είναι εντελώς νόμιμα....

τι μπορούν να μου κάνουν??

ευχαριστώ.....

να βαλουν φυλακη τον πατερα σου...

Δημοσ.
να βαλουν φυλακη τον πατερα σου...

υπάρχει τρόπος να καλυφθεί με κάποιο πρόσθημο χωρίς να πάω κρατητήριο και οτιδήποτε παρόμοιο?? :shock:

Δημοσ.

παντελή άσε τα μαγειρεματα και περιμενε δυο χρονια μεχρι να γινεις 16 και να παρεις μηχανάκι. Το να σε πιασουν στο χωριό σου είναι απίθανο (εκτός αν είναι μεγάλο χωριο), αλλά αν γίνει ατύχημα θα εχεις και εσυ και ο πατερας σου μεγάλα μπερδέματα.

Ο πατέρας σου συμφωνει στο να παρεις μηχανακι;

Δημοσ.
παντελή άσε τα μαγειρεματα και περιμενε δυο χρονια μεχρι να γινεις 16 και να παρεις μηχανάκι. Το να σε πιασουν στο χωριό σου είναι απίθανο (εκτός αν είναι μεγάλο χωριο), αλλά αν γίνει ατύχημα θα εχεις και εσυ και ο πατερας σου μεγάλα μπερδέματα.

Ο πατέρας σου συμφωνει στο να παρεις μηχανακι;

ο πατέρας μου πέθανε το 2006..η μάνα μου συμφώνησε ναι...(αν και φοβάται μου είπε ναι)

Δημοσ.

παντος μιν μπλεξεις καν με μηχανακια κατα τη γνωμη μου σε 4 χρονια παιρνεις διπλομα για αμαξι ;)

Δημοσ.
παντος μιν μπλεξεις καν με μηχανακια κατα τη γνωμη μου σε 4 χρονια παιρνεις διπλομα για αμαξι ;)

δίκιο εχεις αλλά θέλω να πάρω κι ένα μηχανάκι....

απλά δεν θέλω μπέξίματα με τις αστυνομίες γι'αυτό και ρωτάω πρώτα.....

Δημοσ.

αμα δεν εχει αστυνομια στο χωριο παρε αλλα ξερεις οχι σουζες και κοντρες και να φορας κρανος :-)

Δημοσ.

Εγώ πάντως που μένω σε χωριό στο Ρέθυμνο έρχονται κατα διαστήματα κάτι τζιπ μπατσικά και κάνουν γύρους και ελέγχουνε. 7 χιλιόμετρα απο το Ρέθυμνο μένω

Δημοσ.
ο πατέρας μου πέθανε το 2006..η μάνα μου συμφώνησε ναι...(αν και φοβάται μου είπε ναι)

Λυπάμαι, δεν το ηξερα.

Για το δικό σου καλό μην πάρεις μηχανακι. Σε περιπτωση κλήσης(τροχαία) ή ατυχήματος θα εχετε μεγαλα προβλήματα. Η ασφάλεια (σε ατυχημα) δε θα σας καλύψει οπότε σε περίπτωση που κάνεις ζημιά σε άλλο όχημα (ακόμα κι αν δεν παθεις τίποτα) θα πρεπει να του πληρώσεις από την τσεπη σου ολη τη ζημια.

Καλύτερα ενα ποδήλατο για τα επομενα 2 χρόνια και στα 16 μπορεις, με την ενυπόγραφη συγκατάθεση της μητερας σου να βγάλεις διπλωμα για 50αρι.

Δημοσ.
αμα δεν εχει αστυνομια στο χωριο παρε αλλα ξερεις οχι σουζες και κοντρες και να φορας κρανος :-)

αυτο εννωείτε...δεν θέλω ούτε να πεθάνω κι ούτε να πεθάνω την μάνα μου......απλά να πηγαίνω και να έρχομαι τίποτα παραπάνω...:-)

---------- Προσθήκη στις 21:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:21 ----------

Λυπάμαι, δεν το ηξερα.

Για το δικό σου καλό μην πάρεις μηχανακι. Σε περιπτωση κλήσης(τροχαία) ή ατυχήματος θα εχετε μεγαλα προβλήματα. Η ασφάλεια (σε ατυχημα) δε θα σας καλύψει οπότε σε περίπτωση που κάνεις ζημιά σε άλλο όχημα (ακόμα κι αν δεν παθεις τίποτα) θα πρεπει να του πληρώσεις από την τσεπη σου ολη τη ζημια.

Καλύτερα ενα ποδήλατο για τα επομενα 2 χρόνια και στα 16 μπορεις, με την ενυπόγραφη συγκατάθεση της μητερας σου να βγάλεις διπλωμα για 50αρι.

έχεις δικιο σ'αυτό αλλά δεν θέλω να πάρω μιχανάκι ούτε για να κάνω μοστρα στις γκομενες ουτε σουζες ουτε μαλακίες...απλά επειδη οι ανηφόρες του χωριου μου δεν παλεύονται(γεωργίτσι ειναι το χωριό μου δεν ξέρω αν το ξέρεις) θέλω να πάρω ένα ππί να κάνω την δουλειά μου!

Δημοσ.

Ειμαι 16 και εγω και γω ενα 50αρι ... καλυτερα περιμενε 2 χρονια οπως ειπε καποιος , παρε ενα καλο ποδηλατο αρχικα[αυτο εκανα και γω] και στα 16 βγαζεις ενα διπλωμα για μοτοποδηλατο και παιρνεις ενα! Αν παλι θελεις πολυ μηχανακι θα σου προτεινα να παρεις ενα για χωμα και να το χεις μονο για χωμα και καθολου ασφαλτο .Αν νομιζεις πως μπορεις να εισαι συγκρατιμενος και να μη πατησεις καθολου ασφαλτο ...

Δημοσ.
Εγώ πάντως που μένω σε χωριό στο Ρέθυμνο έρχονται κατα διαστήματα κάτι τζιπ μπατσικά και κάνουν γύρους και ελέγχουνε. 7 χιλιόμετρα απο το Ρέθυμνο μένω

εμένα το χωριό μου είναι το γεωργίτσι(λακωνια) δεν έχω δει ποτε αστυνομικούς αλλα ίσως να φτέει που πάω μόνο τα καλοκαίρια :P

Δημοσ.

μα τι λες ρε umaga; Το βασικο πρόβλημα δεν είναι να τον γραψουν. Άμα τρακάρει και σπάσει κανενα ποδι, πέρα από τα εξοδα νοσηλείας ο άλλος οδηγος

-Δε θα πληρώσει τιποτα, φταει δε φταιει

-Θα κάνει μηνυση (και θα δικαιωθει) και μπορει να παρει χοντρη αποζημίωση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...