johnydepp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Για σας παιδιά!!!!! Λοιπόν σκέφτομαι να αγοράσω κάτι (SPEAKERS GENIUS SW-Η5.1 1000) η τέλος πάντων κάποια που να είναι 2.1 στην χειρότερη περίπτωση.Pιο συγκεκριμένα θέλω να τα αγοράσω ώστε να τα βάλω στο dvd μου η στην τηλεόραση μου και να ακούω σαν να εχω home cinema .όσο για την τηλεόραση έμαθα ότι δεν είναι και πολύ εφικτό..αλλα νομίζω πως άμα τα συνδέσω στο dvd μου τότε θα παίξουν.gια να προχωρήσω στο ψητό θέλω να σας κάνω τα έξεις ερωτήματα 1)Μπορώ να τα συνδέσω με την τηλεόραση μου,η τηλεόραση μου είναι samsung 32 2008 μοντέλο και από τι βλέπω έχει και σύνδεση HDMI/DVI IN.έχει και 2 θύρες audio out.και άμα δεν γίνεται μπορώ να τα συνδέσω με το dvd μου.Είναι "SONY" ΜΟΝΤΈΛΟ (DVP-NS430) 2)το βασικότερο είναι ωμος πως εγώ θέλω να το κάνω για να το λειτουργό ως home cinema.Και από ότι ξέρω χρειάζεται ενισχυτή ώστε να διαχωρίζει το ήχο...Και στην περιγραφή λέει Σύστημα ηχείων 5.1ch για ΗΥ ή DVD..Kαι από πίσω είναι έτσι 3)Kαι άμα τελικά δεν γίνονται όλα αυτά τι ηχεία θα πρεπει να ψάξω ώστε να είναι κατάλληλα με το dvd-τηλεόραση.Λετε τα 5.1 ηχεία να μου κάνουν νερά και να πάρω καλύτερα 2.1??? Tα ηχεία είναι τα εξής σας ευχαριστώ παιδιά εκ τον "προτέρον"!!!!!!
pournaras Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δυστυχως δεν μπορει να γινει το παντρεμα αυτων των ηχειων με το συγκεκριμενο DVD. Αυτου του ειδους τα ηχεια βγαζουν ξεχωριστες εισοδους για καθε μεγαδωνο, οποτε θελεις και αναλογο DVD που να εχει πισω του μια εξαδα βυσματα για αυτη τη δουλεια. Κατι dvd απο σουπερ μαρκετ που εχω παρει ανα καιρους ειχα τετοια πισω τους. Τα 2.1 θα σου κανουν, αλλα εκει δεν θα εχεις sourround κατασταση, αλλα απλα μια στερεοφωνια με καπως καλο μπασο.
johnydepp Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 a ok ri φιλε!!!!!Ευχαριστω!!! ---------- Προσθήκη στις 13:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:08 ---------- μήπως μπορείς να μου πεις καμια μάρκα να αγοράσω σχετικά φτηνή που να έχει τέτοια????
pournaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Αν εννοεις μαρκα απο dvd παρε βολτα τα σουπερμαρκετ και τα πολυκαταστηματα, και να κοιτας απο την πισω μερια του dvd να εχει εξι βυσματακια RCA (σαν αυτα που ειναι στο Β1 του δικου σου dvd), τα οποια λογικα θα ειναι σε δυο τριαδες και θα γραφουν το καθε ηχειο ξεχωριστα (RF LF RR LR CEΝ SUB). Εγω τετοια εχω ενα amstrad και ενα bluesky (το bluesky το ειχα παρει απο το Μαρινοπουλο αν θυμαμαι καλα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.