leoni Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Γεια σας.Εχω ενα Lenovo laptop X300 και τον τελευταιο καιρο ανεβαζει πολυ την θερμοκρασια του μετα απο 1-2 ωρες λειτουργιας.Επισης η μμαπταρια του κραταει μονο 30-40 λεπτα.Μπορει καποιος να βοηθησει?Αν αλλαξω μπαταρια θα διορθωθει?Ευχαριστω.
leoni Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Σε κανονικες συνθηκες,δωματιου... Σχεδον ζεματαει !
Sordnaxela Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πάρε μια βάση για laptop, πχ. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/Q-Connect-Laptop-Stand-Plus-Usb-Cord-KF20080.htm
leoni Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το θεμα δεν ειναι η βαση,αυτο το ξερω.Γιατι ομως τον τελευταιο καιρο δημιουργηθηκε το θεμα με την θερμοκρασια? Ευχαριστω.
epivitor Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το θεμα δεν ειναι η βαση,αυτο το ξερω.Γιατι ομως τον τελευταιο καιρο δημιουργηθηκε το θεμα με την θερμοκρασια?Ευχαριστω. Μηπως επειδη καλοκαιριασε? 3 πραγματακια μπορεις να κανεις για τις θερμοκρασιες 1 να το ανοιξεις και να το καθαρισεις απο σκονες 2 undervolting 3 να παρεις μια βαση Οσο για τη μπαταρια μαλλον τα εφτυσε. Οταν λειτουργει το laptop με ρευμα να βγαζεις τη μπαταρια γιατι και η καινουργια που θα παρεις τα ιδια θα παθει.
lagoudakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 βαλε το coretemp πχ και δες τι θερμοκρασιες σου,αν εχεις πχ πανω απο 65 σε σερφαρισμα υπαρχει προβληματακικαι φυσικα καλο ειναι να κανεις αυτα που σου λεει ο φιλος epivitor
leoni Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Eυχαριστω πολυ ολους,ομως το φτυσιμο της μπαταριας,λετε οτι δεν συνδεεται με τη θρμοκρασια? Τελος,αν ειναι ευκολο,μπορει καποιος να μου πει ,πως να ανοιξω το laptop για να το καθαρισω και τι ειναι το undervolting και τι το coretemp? Ευχαριστω. YΓ:Τωρα μολις βρηκα το coretemp και ανεβαζω το screenshot.Λαβετε υποψη σας οτι λειτουργει περιπου 20 λεπτα. Σε ποια νουμερα πρεπει να δωσω σημασια?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 tj max ειναι το οριο της cpu σου. core 0 ειναι ο 1 πυρηνας core 1 ο αλλος.διπλα στα cores βλεπεις την θερμοκρασια που εχουν αυτη τη στιγμη.Στο low ειναι η χαμηλοτερη θερμοκρασια που εχει καταγραψει απο την ωρα που λειτουργησε το προγραμμα.High οι μεγαλυτερες που εχουν καταγραφει απο την ωρα που ανοιξε και το load δειχνει το φορτιο του καθε πυρηνα
lagoudakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 αν αυτες οι θερμοκρασιες ειναι μετα απο απλη αναμονης του μηχανηματος ειναι λιγο τσιμπημενες,ποσο καιρο το εχεις;αν κοντευει τον χρονο καλο θα ειναι να το πας για ενα καθαρισμα οπως επισης να το δουλευεις και με μια βαση το καλοκαιρι,το θεμα με την μπαταρια κατα 90% ειναι ασχετο
noname2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μη βγάζεις τη μπαταρία,άστηνε να δουλεύει σαν UPS,εκτός αν είσαι συνδεδεμένος ήδη. Θα γλυτώσεις πάρα πολλά χρήματα,προχτές πετάξαμε δυό τιβί απ' τα σκαμπανεβάσματα της ΔΕΗ. Και θέλουν απόδειξη αγοράς για τις αποζημιώσεις...
leoni Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Σας εχω πρηξει,αλλα ειμαι σχετικα ασχετος. To <<καθαρισμα>> του laptop τι ακριβως ειναι?Περιπου ποσο στοιχιζει? Οσο για το λαπτοπ το εχω 12-13 μηνες,ειναι το Lenovo X300 Thinkpad. Eπισυναπτω ενα screenshot μετα απο 3 ωρες λειτουργιας. ΥΓ.θα σας φανει αστειο αλλα την διαφορα θερμοκρασιας την καταλαβα απο τα ποδια μου(συνηθως εκει το βαζω το laptop)και οχι απο καποιο προγραμμα!!! τελος το <<overvolting>>μου φαινεται Βουνο....
noname2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Νταξ,καλά είναι,το πολύ-πολύ πάρε μια βάση με ανεμιστήρια να ακουμπάει. Καθαρισμός,άμα αρχίσει τα restart.Από πενηντακάμποσα μέχρι όσα του λείπουνε αυτουνού που θα το πας.Φρόντισε νάναι κάποιος τοπικός,να του το τρίψεις στη μούρη άμα σου κάτσει στραβή.Μέχρι τότε πάρε την ηλεκτρική σκούπα της μαμάς,βάλε το παπαράκι σαν επέκταμα,αυτό που ρουφάει ανάμεσα στους καναπέδες,άλλαξε "πολικότητα" (δεν μπορεί,θάχετε σκούπα που αλλάζεις τη ροή των σωλήνων,να φυσάει αντί να ρουφάει...) και απέφευγε το λάπτοπ στο κρεββάτι,μαζεύει χνούδια (τρίχες,σκόνες κλπ) και βουλώνουν τα εξαερωτηριάκια του....
lagoudakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 τραγικα δεν ειναι τα αποτελεσματα.παρε μια βαση και θα εισαι οκ,γενικα πανω στα ποδια μην το βαζεις,δεν μπορει να παρει αερα το κακομοιρο και καλοκαιριαζεικαθαρισμα ειναι βασικα στον ανεμιστηρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.