maik42 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 προσφατα αλλαξα μητρικη και εβαλα αυτην (GA-M720-US3 της gigabyte) συγκεκριμενα, η οποια εχει και dual bios. μπορει να μου κανεις τι κανει αυτη η λειτουργια και που μπορει να μου φανει χρησιμη?
parsifal Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αν γίνει corrupt το «βασικό», έχεις back up για να μην κλαις τη μητρική σου.
damastes Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=HaDI7ty4MVY]http://www.youtube.com/watch?v=HaDI7ty4MVY[/ame] βασικά όπως είπε ο phanispal, είναι κάτι που ελπίζεις να μην σου χρειαστεί, πρόσθετο μέτρο ασφαλείας.
maik42 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 ειναι ηδη ενεργοποιημενο ή πρεπει να κανω καποια ρυθμιση απο το bios για να παρει μπρος?
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Την κουρτίνα 1 :Ρ Αν και δε μπορούμε να μιλάμε ακριβώς για (απ)ενεργοποίηση.
damastes Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 βασικά βιβλιαράκι δεν είχε η μητρική? αν θυμάμαι απο την δική μου τα έλεγε αναλυτικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 βασικά, κάτι ήξερε η gigabyte και την έβαλε την δεύτερη... φαίνεται γινόταν συχνά λαλακία με το πρωτεύον bios (και γω ειχα πολλα προβλήματα σχετικά με αυτό σε μια GA-K8N Ultra Sli) και του έχωσαν κ δευτερο για να μην ξεφτιλιστούν τελείως... Οι άλλοι ειναι χαζοί και δεν το υλοποιησαν στις μητρικές τους ή δεν ήξεραν μήπως; Ασε μας ρε gigabyte με το άχρηστο dual bios...
maik42 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 βασικά βιβλιαράκι δεν είχε η μητρική? αν θυμάμαι απο την δική μου τα έλεγε αναλυτικα. βασικα εχει.......... αλλα βασικοτερα δεν κατεχω τα αγγλικα τοσο καλα
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Οι άλλοι ειναι χαζοί και δεν το υλοποιησαν στις μητρικές τους ή δεν ήξεραν μήπως; Ασε μας ρε gigabyte με το άχρηστο dual bios... Ναι, δεν έχουν καταστραφεί ποτέ μητρικές άλλων εταιρειών από κακά flashαρίσματα στο παρελθόν, μόνο της Gigabyte..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 καμία σχέση φίλε μου...δεν μιλάω για καταστροφή κατα το flashαρισμα... μιλάω έκανες boot κανονικά και έτρωγε σκάλωμα το πρωτεύον bios, τυχαία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.