Προς το περιεχόμενο

Αποφυλακίζεται ο Κορκονέας

PotirasK.O

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για μένα είναι μια πραγματικά ασήμαντη είδηση γιατί δε θα γίνω καλύτερος αν τιμωρηθεί ο πολύ πιθανόν ένοχος της δολοφονίας ενός 15χρονου.. αλλά ούτε και η κοινωνία. Αν τιμωρήσουν μερικές εκατοντάδες πολιτικούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες τότε θα θεωρήσω ότι έχουμε να κάνουμε με μία σημαντική είδηση όχι γιατί πιστεύω στην τιμωρία αλλά γιατί πιστεύω πως ένα τέτοιο γεγονός θα επηρεάσει πολύ βαθιά την κοινωνία για δεκαετίες..

Ε ναι ρε εχουμε φτασει σε ενα σημειο να δεχομαστε τα παντα και να λεμε πως αν δεν κερδισω δεν παν να γαμηθουν οι αλλοι!!!ΕΔΩ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ και οτι πιανοντας ολα τα λαμογια της πολιτικης ζωης του τοπου θα εχουμε σημαντικη ειδηση!!!!Δεν λεω φυσικα και να πιαστουν ολοι αυτοι αλλα δεν μπορεις να βγαινεις και να λες πως ειναι ασημαντη ειδηση.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι ασήμαντη είδηση. Τηρείται ο νόμος απλώς, δεν είναι ειδική μεταχείριση.
ναι τηρείται...

18 μήνες δεν τους έφταναν...

έφαγαν πέντε-έξι μήνες να τον βρούν ,τρεις -τέσσερις μήνες να βεβαιωθούν, τρεις- τέσσερις να ετοιμάσουν δικογραφίες, δυό- τρεις μήνες να βρουν που θα τον δικάσουν,...

καμμιά ειδική ...

άσε μας ρε διάολε

Δημοσ.
Είναι ασήμαντη είδηση. Τηρείται ο νόμος απλώς, δεν είναι ειδική μεταχείριση.

Ειναι για εσενα και οχι για την λογικη.Με τα τερτιπια του κουγια καταφερε και εφτασε σε αυτο το σημειο.Δεν ειναι λογικο παιδια οπως και να το σκεφτουμε να σκοτωνει εν ψυχρω και μετα να λεμε ακολουθουμε τον νομο ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

( ας ηταν ο γιος κανενως βουλευτη και θα σου ελεγα εγω .... )

Δημοσ.

Δηλαδή παιδιά τι προτείνετε εσείς; Να τους κρατάμε μέσα μέχρι την έκδοση δικαστικής απόφασης; Κι αν βγουν αθώοι να ζητάμε συγγνώμη και να κερνάμε καφεδάκι;

Και σοσ, συμφωνείς να γίνει το ίδιο για τα παλικάρια του επαναστατικού αγώνα ή όπως λέγεται, ή αυτοί ΠΡΕΠΕΙ να αποφυλακιστούν ΜΕΧΡΙ να εκδοθεί η απόφαση;

Δημοσ.

Και σοσ, συμφωνείς να γίνει το ίδιο για τα παλικάρια του επαναστατικού αγώνα ή όπως λέγεται, ή αυτοί ΠΡΕΠΕΙ να αποφυλακιστούν ΜΕΧΡΙ να εκδοθεί η απόφαση;

βρές μου ένα τέτοιο παράδειγμα σε αντιδιαστολή με βάθος χιλιετίας...

ντεφορμέ σε βρίσκω τελευταίως...

Δημοσ.
Δηλαδή παιδιά τι προτείνετε εσείς; Να τους κρατάμε μέσα μέχρι την έκδοση δικαστικής απόφασης; Κι αν βγουν αθώοι να ζητάμε συγγνώμη και να κερνάμε καφεδάκι;

H ιδια η λογικη μας λεει τι πρεπει να γινει.

Διαλογος αστυνομικου με δικαστη:

Αστυνομικος:

Κυριε εισαγγγελεα κατα λαθος το χερι μου πηγε στο οπλο καθως πηγα να το βαλω στην τσεπη μου εκπυρσοκροτησε η πιστολα μου!

Διακστης:

Αντε γεια ρε μπατσε.Για αρχη παρε 40 χρονια φυλακη και αλλη φορα να προσεχεις που βαζεις το χερι σου πεταμενε.Πας και να αθωθεις βοδι.

Δημοσ.

PotirasK.O η δική μου λογική λέει ότι άτομα με την εγκεφαλική σου χωρητικότητα πρέπει να στειρώνονται.

Τι να κάνω, να το εφαρμόσω ή να το νομοθετήσω;

Για τέτοιες κουβέντες μπορείς να μιλήσεις με την 55άρα πλύστρα που μένει απέναντί σου ε, υποσημείωση για μελλοντικές αναπάντητες απορίες σου.

SOS, ΟΧΙ, ΟΧΙ ΕΣΥ βρες μου μια φωτογραφία ενός μονόκερου να μασάει τετράφυλλα τριφύλλια!!!1111

Δημοσ.

SOS, ΟΧΙ, ΟΧΙ ΕΣΥ βρες μου μια φωτογραφία ενός μονόκερου να μασάει τετράφυλλα τριφύλλια!!!1111

χαχ, καλό!!!

μπορώ να στην φτιάξω ... πιάνεται;;;

ρε διάολε δεν την αποδέχομαι ούτε την σέβομαι αλλά μπορώ να της ασκώ κριτική αποδομητική...

μια διαδικασία για μια υπόθεση φανερή

με μια δικογραφία χίλιων σελίδων το πολύ, δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί σε 18 μήνες

οκ το δέχομαι (για την κουβέντα εεε)

μια διαδικασία με πολλές τρύπες

με μια δικογραφία με 15.000 σελίδες

πως είναι πάντα δυνατόν να διεκπεραιώνετα από την άλλη μεριά;

δεν βλέπεις μεροληψία;;δεν βλέπεις τόσα χρόνια με άλλες υποθέσεις οι μπάτσοι να την γλιτώνουν και οι απέναντι να δένονται ακόμα και με ΄"στησίματα";

τι στα διάλα έχεις πάθει ρα;:P

Δημοσ.

Μα κι εγώ δεν αρνούμαι ούτε το ενδεχόμενο στησίματος, ούτε την εγκαθετοσύνη (sic) ούτε τπτ.

Αλλά είναι άλλο θέμα να λες "έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και 6 μήνες η ιστορία" και άλλο "κρατήστε τον μέσα ΕΠΕΙΔΗ έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και 6 μήνες η ιστορία".

Δημοσ.
Μα κι εγώ δεν αρνούμαι ούτε το ενδεχόμενο στησίματος, ούτε την εγκαθετοσύνη (sic) ούτε τπτ.

Αλλά είναι άλλο θέμα να λες "έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και 6 μήνες η ιστορία" και άλλο "κρατήστε τον μέσα ΕΠΕΙΔΗ έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και 6 μήνες η ιστορία".

άει ρε από δω , που το έγραψε αυτό ρα;

πάνε κοίτα καλύτερα ...:P

• Super Moderators
Δημοσ.

Άρθρο 6 παράγραφος 4 του Συντάγματος:

Νόμος ορίζει το ανώτατο όριο διάρκειας της προφυλάκισης, που δεν μπορεί να υπερβεί το ένα έτος στα κακουργήματα και τους έξι μήνες στα πλημμελήματα. Σε εντελώς εξαιρετικές περιπτώσεις τα ανώτατα αυτά όρια μπορούν να παραταθούν για έξι και τρεις μήνες, αντίστοιχα, με απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου. Απαγορεύεται η υπέρβαση των ανώτατων ορίων της προφυλάκισης με τη διαδοχική επιβολή του μέτρου αυτού για επί μέρους πράξεις της ίδιας υπόθεσης.

Ποιά λέξη είναι άγνωστη; :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...