Nik.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μα δεν το διαβασα, δεν θα κατσω να διαβασω κατι το αυτονοητο που το εχουμε αναφερει και αποδεχτει ολοι μας τοσες φορες τον τελευταιο μηνα, αυτο ηταν καθαρα μια κινηση εντυπωσιασμου τπτ περισσοτερο. Οσο για το Search ναι καντο και ναι σε μερικα θεματα οπως εδω δεν δεχομαι να μου λενε αλαμπουρνεζικα και ουτε δεχομαι την χειραγωγηση οσων δεν γνωριζουν με μεθοδους σαν του Grimpr και του καθε Grimpr. Αν αυτο με καθιστα "κακο" για σενα Nikogiann τοτε so be it, δεν εχω αναγκη και δεν γινεται απο την φυση των πραγματων να ειμαι αρρεστος σε ολους.
moldovan20 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 @Nik.K Δεν έψαξες καλά ,υπάρχει αυτό ..Ακόμα το θυμάμαι :lol:
Nik.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ναι αυτο κανει το τοταλ θεματα για Intel 3 απο την αρχη του 2010..... Αλλα απο τοτε ακουμπαμε τα 20-30 για AMD.... Περα απο ολα ομως μοναχα εμενα μου "φαινεται" καπως "υποπτο"-"περιεργο" αυτο ? Οκ μπορει μερικοι να μην καταλαβαινουν τι θελω να πω και να το βλεπουν σαν οτι υπερασπιζομαι την INTEL κοντρα στην AMD αλλα περα απο αυτο τπτ ???
tmjuju Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Νικ Γενικότερα, αντί των παραπάνω σου ποστ θα μπορούσες να έχεις ανοίξει threads για άλλες εταιρίες και άλλες τεχνολογίες. Αυτό που λέμε don’t ask what your forum can do for you. Ask what you can do for your forum
Nikosgiann Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 ρε φιλε εδω τσαντιστηκες που εβαλε ενα παιδι ειδηση για τον υβριδικο σκληρο,πλακα μας κανεις? ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να αποδειξεις εδω περα.. εδω ειναι φορουμ και ολοι εκφραζουν τις αποψεις τους ,ποιος εισαι εσυ που θα υποδυκνειεις καθε φορα τι ειναι σωστο και τι οχι?? αντε γιατι βαρεθηκα και εγω και οι αλλοι να βλεπουμε να κανεις ολα τα threads flame επειδη το ενα σου ξυνιζει και το αλλο σου βρομαει.. sorry για το offtopic
Nikosgiann Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 διαφωνω ..και θα σου πω γιατι.. ο grimpr το ενα και ο grimpr το αλλο..του τα χωνει.. διαβασε την ειδηση με τον υβριδικο HDD ,παλι του τα χωνει(σε αλλον τωρα),δες και κατι αλλα threads.. το να τα χωνεις σε καποιον προσωπικα δεν ειναι αποψη.. Μια δυο τρεις,ποσο ακομα... αμα δεν του αρεσει το παρων thread ας μην το διαβασει η ας μην σχολιασει..δεν τον αναγκασε κανεις...
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Benign και παλι δεν ειδα ποιος τον κυνηγαει.... Περα απο αυτο υπαρχει διαφορα με το δεν υπαρχει καθολου AMD με το υπαρχουν και οι 2 εταιρειες και με το προωθω μονο την μια εκ των δυο, εγω εκει κολησα. Aυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν μπορείς να πείς στον καθένα τι να ποστάρει και τι όχι.Όσα υπάρχουν για την ΑΜD στο forum άλλα τόσα υπάρχουν και για την Ίντελ.Τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει κιόλας είδηση στην κεντρική σελίδα για την Ίντελ.Ότι νέα θέλει ο καθένας ποστάρει.Πόσταρε και εσύ για την intel δεν σε εμπόδισε κανένας.Αρκεί να μην υπάρχει ήδη αυτό που θα ποστάρεις.Ο grimpr έχει βάλει 14 θέματα για AMD και 3 για intel,άλλος έχει βάλει 10 για intel και κανένα για AMD,άλλος έχει βάλει 5 και 5.Για αυτό είναι η κοινότητα.Για να είμαστε αρκετοί μέσα και να υπάρχει ποικιλία και πολλές απόψεις.
Nik.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Η ειδηση με τον υβριδικο σκληρο βγηκε 2 μερες μετα ενω ειχε ηδη αναφερθει απο καποιον, εγω αυτο δεν το θεωρησα σωστο και για τους δυο λογους που αναφερα. Εσυ το βρισκεις σωστο, δικαιωμα σου, δεν σου ειπα να το θεωρησεις λαθος, αντιθετα εσυ νευριαζεις και ωριεσαι επειδη εγω δεν το θεωρω σωστο οπως εσυ. Τωρα για τον grimpr φυσικα και δεν του λεω τι να ποσταρει, εγω απλα εξεταζω το "περιεργο" του θεματος και για μενα ειναι περιεργο το να βλεπω καποιον μεσα σε 10 μερες να εχει ανοιξει 10 διαφορετικα θεματα για την AMD, θεματα που δεν ειναι καν ειδησεις ωστε να πω πως κανει καλω με το να φερνει νεα, ειναι απλα αναφορες στην AMD που της δινουν ενα "εικονικο" προβαδισμα εναντι των 2 αλλων εταιρειων. Εγω αυτο το βλεπω σαν "πολεμο" εντυπωσεων οποτε ειναι λογικο επακολουθω να κατσω να σκεφτω το "Γιατι". Τωρα αν μερικοι απλα διαβαζουν και δεν σκεφτονται μεγεια τους με χαρα τους, δλδ ολοι πρεπει να κανουμε το ιδιο ? ΥΓ : Σορρυ pars, καντο και αυτο move, γραφαμε την ιδια ωρα.
PCharon Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 για μενα ειναι περιεργο το να βλεπω καποιον μεσα σε 10 μερες να εχει ανοιξει 10 διαφορετικα θεματα για την AMD, θεματα που δεν ειναι καν ειδησεις ωστε να πω πως κανει καλω με το να φερνει νεα, ειναι απλα αναφορες στην AMD που της δινουν ενα "εικονικο" προβαδισμα εναντι των 2 αλλων εταιρειων. Εγω αυτο το βλεπω σαν "πολεμο" εντυπωσεων οποτε ειναι λογικο επακολουθω να κατσω να σκεφτω το "Γιατι". Τωρα αν μερικοι απλα διαβαζουν και δεν σκεφτονται μεγεια τους με χαρα τους, δλδ ολοι πρεπει να κανουμε το ιδιο ? Ναι και για μένα ίσως, πού ξέρεις. Αλλά: Άνοιξε κι εσύ άλλα όμοια 10 για την Intel ή όποια άλλη, δε θα σε εμποδίσει κανένας όσο δεν παραβαίνεις τους κανόνες της παρούσας κοινότητας. Δεν υπάρχουν; Κάνε μας τη χάρη τότε. Δεν είσαι σε θέση να τα εντοπίσεις; Κάνε μας τη χάρη τότε. Βαριέσαι ή δε θέλεις να προσφέρεις στο insomnia; Κάνε μας τη χάρη τότε. Δε γουστάρεις τον grimpr; Ignore τούτον και κάνε μας τη χάρη τότε. Δε θες να σκέφτεσαι τα ίδια με τους άλλους; Θαυμάσια, αλλά ταυτόχρονα δε μπορείς να επιζητάς να σκέφτονται οι άλλοι σαν εσένα, οπότε κάνε μας τη χάρη. Πραγματικά δεν έχει καμία σημασία για κανέναν από εδώ το ποιός είναι ο grimpr ή ο Nik.K, πού δουλεύει και τί συμφέροντα έχει, αρκεί να μην υπερβαίνει τους κανονισμούς και να μην λερώνει το forum με θέματα σαν το παρόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.