Προς το περιεχόμενο

Το δικαίωμα στον φανμποϋσμό, το δικαίωμα να ανοίγουμε threads και άλλες ιστορίες...

Nik.K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλο σαν κινηση εντυπωσιασμου για οσους δεν κατεχουν το θεμα (που ειναι και οι περισσοτεροι) αλλα νομιζω πως παραγινε το κακο αφου στο τελος δεν νομιζω πως αποσκοπουν σε κατι αλλο απο την εναρξη διαφωνιων.
Νικο αυτα που λες τα εχουμε εξετασει 10 φορες μοναχα τον τελευταιο μηνα, ακομα και ο πιο "ασχετος" τα εχει εμπεδωσει πλεον.
αλλα το να ανοιγεις συνεχεια διαπλικτισμους δεν ειναι ορθο, για να μην το θεσω αλλιως.

1.Kατα έναν παράξενο λόγο ο μόνος που διαφωνεί με το παρων thread εισαι εσυ!Mόνος σου "διαπλικτίζεσαι".Ισως δεν μπορει να κρυφτει η "αγάπη" για την intel

2.Τεχνολογικό forum.Αρα ειδήσεις περι "τεχνολογίας".Αρα ενημέρωση σε όσους την χρειάζονται και οχι σε οσους την "κατέχουν"

3.ignore list

4.Αναφορά αν θεωρεις πως παραβιάζεται καποιος κανόνας του forum

5.Ναι αποτελει σημαντικη πληροφορια οσα παρέθεσε ο grimpr οταν βλεπεις άτομα να δίνουν 600+€(επεξεργαστης i7-mobo-triple chanel) για gaming pc(μην μου πεις το κλασικο σου οτι ο Intel i-7 ειναι ο καλυτερος all around επεξεργαστής,μιλάμε για gaming).Kαι οχι το αρθρο δεν αναφέρει οτι ο amd x3 ειναι ο καλύτερος επεξεργαστής!Αναλύει το σκεπτικό ότι υπερογκα ποσα για αγορα επεξεργαστων οταν μας ενδιαφερει το gaming ειναι εντελως fail επιλογη

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε μα αυτό είναι ο σκοπός του forum.Να ενημερώνονται οι λιγότερο ενημερωμένοι από τους περισσότερο ενημερωμένους.Και να βοηθιούνται οι λιγότερο ειδικοί από τους περισσότερο ειδικούς.Το είπα και πριν.Για εσένα και για εμένα αυτό το thread μπορεί να μην είναι είδηση.Για κάποιους που τους ενδιαφέρει όμως είναι χρήσιμο.

Σαφως το σχολιο μου ηταν γενικο δεν εννοουσα οτι κακως γραφτηκε η ειδηση η οποιαδηποτε ειδηση. Ολοι μαθαινουμε κανεις δεν ξερει τα παντα.

Δημοσ.
http://www.insomnia.gr

Πάτα το Link και scrollαρε λίγο για να παρεις την απάντησή σου.

Ε μα αυτό είναι ο σκοπός του forum.Να ενημερώνονται οι λιγότερο ενημερωμένοι από τους περισσότερο ενημερωμένους.Και να βοηθιούνται οι λιγότερο ειδικοί από τους περισσότερο ειδικούς.Το είπα και πριν.Για εσένα και για εμένα αυτό το thread μπορεί να μην είναι είδηση.Για κάποιους που τους ενδιαφέρει όμως είναι χρήσιμο.

Σκρολλαρα οσο δεν παει αλλο......Απαντηση για το κυνηγι δεν ειδα :)

Δημοσ.

Εδω αναφερεται μαλλον ο nikos21aek.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380499

Επειδη εισαι σχετικα νεο μελος(αν και πολυ ενεργο)δεν γνωριζεις ισως οτι πριν ερθει ο grimpr κανενας δεν ελεγε τιποτε σχετικα με AMD. Μιλαμε ποτε και υπηρχε γελοιου τυπου παραπληροφορηση στην αμαθη μαζα των προβατων-Ελληνων καταναλωτων οτι AMD= junk. Και απλα ο grimpr εβαλε τα πραγματα στην σωστη τους διασταση.

Επειδη τον διαβαζω για να ενημερωνομαι ,δεν εχει αρνηθει οτι αυτην την στιγμη η Intel εχει τους καλυτερους επεξεργαστες.Αλλα εκεινος ,νομζω ,πιστευει σε ενα πιο ολιστικο,balanced system,που για τις αναγκες των περισσοτερων δεν συναδει με αγορα cpu του 280+ ευρω.

Δημοσ.

Τέσσερις σελίδες για να πείσουμε τον Nik για το αυτονόητο.Λες κ ο τίτλος του τόπικ ειναι παραπλανητικός κ σε έκανε να μπεις σε μια συζήτηση εντελώς διαφορετική απ αυτή που περιγράφει ο τίτλος.

Εμένα πάντως με έχουν ωφελήσει τέτοιου είδους τόπικ ώστε κ τσάμπα λεφτά να μη δώσω σε κάτι που δε χρειάζομαι κ πιο ισοροποιμένα συστήματα να φτιάξω.

Δημοσ.

ρε παιδια το ξανα είπαμε... περι ορέξεως... και εγω ακόμα και 500 σελίδες να μου δώσετε με τη θεοποίηση των amd, ιδεολογικά και μόνο (επειδη δεν εχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος), δεν ξαναπαίρνω. Αλλα ξαναλέω οτι δεν είναι κακό το να γίνεται η αναφορά εδώ... (στο φινάλε αν δε γίνει εδω που θα γίνει; στο madame figaro?)

Δημοσ.

Benign και παλι δεν ειδα ποιος τον κυνηγαει....

Περα απο αυτο υπαρχει διαφορα με το δεν υπαρχει καθολου AMD με το υπαρχουν και οι 2 εταιρειες και με το προωθω μονο την μια εκ των δυο, εγω εκει κολησα.

Δημοσ.

Γιατι συνεχιζουμε τοσες σελιδες και αναλωνομαστε σε βλακειες και χαλαμε και τη διαθεση αυτου που απλα θελει να

διαβασει το θεμα ησυχα και ωραια!

Προσωπικα τετοιου ιδους πληροφοριες ειναι αρκετα χρησιμες ειδικα για καποιον που θελει να κανει καποιες αγορες!Μπαινει βλεπει διαβαζει και ισως να αλλαξει και λιγο το σκεπτικο του οσο αφορα το θεμα cpu σε ενα build!

Το οτι δεν χρειαζεσαι βαρβατη cpu για gaming ok το ξεραμε το θεμα ειναι να το καταλαβουν κιαλλοι ομως για να μην πεφτουν στη λουμπα!

Ε αστους λοιπον να το κανουν με την ησυχια τους νισαφι πια

Δημοσ.

Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα το συγκεκριμενο ατομο εχει ανεβασει τους περασμενους 3 μηνες 14 θεματα για AMD, 1 για NVIDIA και 2 για Intel.

Εμενα αυτο με βαζει σε σκεψεις και υποψιες, εσας οχι, δεκτον. Αυτο δεν σημαινει ομως πως δεν θα πω αυτο που σκεφτομαι και κανει μπαμ επειδη καποιοι ενοχλουνται, απλα τα πραγματα νομιζω.

Δημοσ.
Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα το συγκεκριμενο ατομο εχει ανεβασει τους περασμενους 3 μηνες 14 θεματα για AMD, 1 για NVIDIA και 2 για Intel.

Εμενα αυτο με βαζει σε σκεψεις και υποψιες, εσας οχι, δεκτον. Αυτο δεν σημαινει ομως πως δεν θα πω αυτο που σκεφτομαι και κανει μπαμ επειδη καποιοι ενοχλουνται, απλα τα πραγματα νομιζω.

Πριν ενα μηνα πηρα εναν Athlon x3 με 70ευρω. Για πες μου για ποιο λογο να επερνα intel?

To cpu που πηρα ειναι για x86 ins. Τι παραπανω μπορει να κανει ενας Intel απο εναν AMD αν τους δωσεις το ιδιο asm ? Και τελος, αυτο το παραπανω που μπορει(?) να κανει ο intel, αξιζει τα 200ευρω παραπανω?

ΥΓ Ειναι η δευτερη αναβαθμιση που κανω, η πρωτη ηταν intel celeron 700MHz-> amd septron 2GHz.

Δημοσ.

@ Nik.K

4 σελίδες σε ενα thread και η μόνη σου έννοια ειναι για το ποσα αρθρα εχει ανεβασει ο grimpr σχετικα με AMD/ATI.Αν σε αφηνουν παγερα αδιάφορο μην συμμετεχεις ρε άνθρωπε.Ακόμα καλύτερα μην τα διαβάζεις εφοσον τα γνωρίζεις!

Ασε αυτους που δεν γνωριζουν αρκετα πραγματα να μπουνε σε ενα Thread να το διαβάσουν με την ησυχια τους,να προβληματιστουν με τα οσα αναφέρει το συγκεκριμενο review,να διαπιστώσουν οτι για ενα gaming pc δεν χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια για εναν πανακριβο επεξεργαστη και να καταλήξουν στα συμπεράσματα τους!

Υ.Γ Τα τεχνολογικά forum υπαρχουν για ενημέρωση!Οι έχοντες γνώση την μεταλαμπαδεύουν στους μη έχοντες και οι μη έχοντες γίνονται καλύτεροι και πιο ενημερωμένοιι!Αν θεωρεις οτι το επιπεδο εδω στο insomnia ειναι τοσο υψηλο σε ΟΛΑ τα μελη και το συγκεκριμενο review δεν λεει απολύτως τίποτα καινουριο ρίξε μια ματια στις αναβαθμίσεις να δεις προτασεις/αγορές για gaming pc με intel i7 930

Δημοσ.
@ Nik.K

4 σελίδες σε ενα thread και η μόνη σου έννοια ειναι για το ποσα αρθρα εχει ανεβασει ο grimpr σχετικα με AMD/ATI.Αν σε αφηνουν παγερα αδιάφορο μην συμμετεχεις ρε άνθρωπε.Ακόμα καλύτερα μην τα διαβάζεις εφοσον τα γνωρίζεις!

Ασε αυτους που δεν γνωριζουν αρκετα πραγματα να μπουνε σε ενα Thread να το διαβάσουν με την ησυχια τους,να προβληματιστουν με τα οσα αναφέρει το συγκεκριμενο review,να διαπιστώσουν οτι για ενα gaming pc δεν χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια για εναν πανακριβο επεξεργαστη και να καταλήξουν στα συμπεράσματα τους!

Υ.Γ Τα τεχνολογικά forum υπαρχουν για ενημέρωση!Οι έχοντες γνώση την μεταλαμπαδεύουν στους μη έχοντες και οι μη έχοντες γίνονται καλύτεροι και πιο ενημερωμένοιι!Αν θεωρεις οτι το επιπεδο εδω στο insomnia ειναι τοσο υψηλο σε ΟΛΑ τα μελη και το συγκεκριμενο review δεν λεει απολύτως τίποτα καινουριο ρίξε μια ματια στις αναβαθμίσεις να δεις προτασεις/αγορές για gaming pc με intel i7 930

Νομιζω πως εχω γινει κατανοητος, το θεμα μου δεν ειναι η ειδηση, το θεμα μου ειναι η προωθηση προσωπικης "ατζεντας" καποιων με το να "δειχνουν" περισσοτερο μια εταιρεια και οπως λες και εσυ το επιπεδο δεν ειναι και τοσο υψηλο οποτε οι "εντυπωσεις" κερδιζονται ευκολα με τετοια παιχνιδια.

Δημοσ.
Νομιζω πως εχω γινει κατανοητος, το θεμα μου δεν ειναι η ειδηση, το θεμα μου ειναι η προωθηση προσωπικης "ατζεντας" καποιων με το να "δειχνουν" περισσοτερο μια εταιρεια και οπως λες και εσυ το επιπεδο δεν ειναι και τοσο υψηλο οποτε οι "εντυπωσεις" κερδιζονται ευκολα με τετοια παιχνιδια.

Άλλο λεω εγω,άλλο λες εσυ!Η μάλλον το πας οπου θέλεις εσυ χωρις να δίνεις μια σοβαρή απάντηση σε όσα σου αναφέρω!

Συνεχιζεις μια χαρα το offtopic για το τι ανεβασε ο grimpr!

Go on

Θα μας πεις τουλαχιστον με το αν συμφωνεις με το συγκεκριμενο review ή θα συνεχίζεις να μετρας τα αρθρα του grimpr περι ΑΤΙ/ΑMd

Δημοσ.

ρε παιδια πραγματικα δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε αλλο...

δηλάδη καντε ενα search...σχεδον σε οσα θεματα εχει "χωθει" ο NikK παντα τσακωνεται και καταληγει σε flame...

στην τελικη αμα δεν γουσταρεις μην το διαβαζεις ανθρωπε μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...