Nik.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Σημ.moderator: Τα ακόλουθα μηνύματα έγιναν split από αυτό το θέμα. Πρωτα βγηκαν οι Χ4, μετα οι Χ3 και μετα οι Χ6, εν ολιγοις δεν τους λες παλλιους τους Χ3. Οσο για τα υπολοιπα δεν νομιζω πως ειπε κανεις πως μεταξυ επεξεργαστων θα δει καποιος τεραστιες διαφορες, τουλαχιστον εγω οχι. Η κυρια θεση ειναι πως ο i7 ειναι μακραν ο καλυτερος All-Around επεξεργαστης αυτη την στιγμη κατι που ακομα και σε αυτα τα τεστ φαινεται. Ειλικρινα εχω ομως βαρεθει να βλεπω "οπαδους" της AMD/ATI (Το ιδιο θα ελεγα αν εβλεπα συνεχεια ειδησεις για την INTEL), ειτε γιατι ειναι απλα οπαδοι ειτε επειδη εχουν συμφεροντα στο θεμα / δεν γνωριζω τι απο τα δυο, να ανεβαζουν συνεχεια ειδησεις για αυτη την εταιρεια. Ειναι σαν να ερθει το Club του Ολυμπιακου και να ανεβαζει συνεχεια ειδησεις πως νικαει ο γαυρος ( η του παναθηναικου δεν κολαμε σε αυτα, το ιδιο κανει ) η εκανε αυτες τις μεταγραφες, η αυτη η μεταγραφη ηταν καλυτερη. Καλο σαν κινηση εντυπωσιασμου για οσους δεν κατεχουν το θεμα (που ειναι και οι περισσοτεροι) αλλα νομιζω πως παραγινε το κακο αφου στο τελος δεν νομιζω πως αποσκοπουν σε κατι αλλο απο την εναρξη διαφωνιων.
Nikosgiann Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 εστω οτι γουσταρει και ειναι οπαδος... Παρεθεσε τεχνολογικο αρθρο πολυ χρησιμο και που αφορα παρα πολλους,οπως πολυ σωστα επισημανε και ενας συμφορουμιτης πιο πανω για τις προτασεις στο τμημα αναβαθμισης.. καλως η κακως 2 εταιρειες "σπιτικων" επεξεργαστων υπαρχουν,γιατι ειναι κακο να αναφερθει για κατι που τις αφορα? Παρεθεσε μονο το αρθρο και οχι προσωπικο σχολιο..(οπως τους κανονες των ειδησεων ενα πραγμα) Κακο δεν εκανε που το παρεθεσε..αν καποιος ενοχλειται παει να πει οτι αυτος ειναι που συμπεριφερεται οπαδικα...αν οχι υπερ μιας εταιρειας ,τοτε κατα μιας αλλης. Στην τελικα δεν ανοιξε κανενα παραθυρο σε κανεναν απο εμας που να λεει "ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ" φιλικα παντα
moldovan20 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πρωτα βγηκαν οι Χ4, μετα οι Χ3 και μετα οι Χ6, εν ολιγοις δεν τους λες παλλιους τους Χ3. Οσο για τα υπολοιπα δεν νομιζω πως ειπε κανεις πως μεταξυ επεξεργαστων θα δει καποιος τεραστιες διαφορες, τουλαχιστον εγω οχι. Η κυρια θεση ειναι πως ο i7 ειναι μακραν ο καλυτερος All-Around επεξεργαστης αυτη την στιγμη κατι που ακομα και σε αυτα τα τεστ φαινεται. Ειλικρινα εχω ομως βαρεθει να βλεπω "οπαδους" της AMD/ATI (Το ιδιο θα ελεγα αν εβλεπα συνεχεια ειδησεις για την INTEL), ειτε γιατι ειναι απλα οπαδοι ειτε επειδη εχουν συμφεροντα στο θεμα / δεν γνωριζω τι απο τα δυο, να ανεβαζουν συνεχεια ειδησεις για αυτη την εταιρεια. Ειναι σαν να ερθει το Club του Ολυμπιακου και να ανεβαζει συνεχεια ειδησεις πως νικαει ο γαυρος ( η του παναθηναικου δεν κολαμε σε αυτα, το ιδιο κανει ) η εκανε αυτες τις μεταγραφες, η αυτη η μεταγραφη ηταν καλυτερη. Καλο σαν κινηση εντυπωσιασμου για οσους δεν κατεχουν το θεμα (που ειναι και οι περισσοτεροι) αλλα νομιζω πως παραγινε το κακο αφου στο τελος δεν νομιζω πως αποσκοπουν σε κατι αλλο απο την εναρξη διαφωνιων. Αυτή την περίοδο τραβάει πιο πολλούς οπαδούς φαίνεται η amd/ati και δικαίως νομίζω ..Αυτός ο συνδυασμός 955/5850 έχει γίνει must .Τι να κάνουμε που ο i7 είναι ακριβότερος και σχεδόν άχρηστος στους περισσότερους εδώ μέσα και η nvidia ανύπαρκτη προς το παρών ?
Nik.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Βλεπετε το δεντρο και χανετε το δασος.... @Nikosgiann Φυσικα ο καθενας μπορει να γουσταρει οποια ομαδα θελει και οποια εταιρεια θελει, το να "γεμιζει" κυριολεκτικα ομως ενα forum με ειδησεις για μια συγκεκριμενη ομαδα η εταιρεια εμενα δεν με αφηνει αδιαφορο και σιγουρα κατι σημαινει, περα απο το ποια εταιρεια τραβαει τα ματια αυτο τον καιρο. Τωρα το οτι ο Χ3 ειναι μια price/performance λυση αφηνει κανεναν εκπληκτο ? Φυσικα και οχι, τα εχουμε συζητησει και τα εχουμε εξαντλησει σε αλλα 10 θεματα τον περασμενο μηνα οποτε μπηκε για ποιον ακριβως λογο ? Για να επιβεβαιωθει το αυτονοητο ? @Moldovan20 Και η NVIDIA τραβουσε τα ματια τα προηγουμενα 14 χρονια και η INTEL αλλα οσο πισω και να εψαξα στο forum δεν ειδα αναλογο μπαραζ ειδησεων για εκεινες, το αντιθετο παλι αφου ακομα και τοτε παλι ειδησεις για την AMD/ATΙ εμπαιναν. Ακομα και να μην ειναι θεμα προσωπικου συμφεροντος η κουτου "φανατισμου" σιγουρα το αποτελεσμα στα περισσοτερα απο αυτα θεματα ειναι η κοντρα μεταξυ μελων και σιγουρα δεν θεωρειται καλο.
grimpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Βλεπετε το δεντρο και χανετε το δασος.... @Nikosgiann Φυσικα ο καθενας μπορει να γουσταρει οποια ομαδα θελει και οποια εταιρεια θελει, το να "γεμιζει" κυριολεκτικα ομως ενα forum με ειδησεις για μια συγκεκριμενη ομαδα η εταιρεια εμενα δεν με αφηνει αδιαφορο και σιγουρα κατι σημαινει, περα απο το ποια εταιρεια τραβαει τα ματια αυτο τον καιρο. Τωρα το οτι ο Χ3 ειναι μια price/performance λυση αφηνει κανεναν εκπληκτο ? Φυσικα και οχι, τα εχουμε συζητησει και τα εχουμε εξαντλησει σε αλλα 10 θεματα τον περασμενο μηνα οποτε μπηκε για ποιον ακριβως λογο ? Για να επιβεβαιωθει το αυτονοητο ? @Moldovan20 Και η NVIDIA τραβουσε τα ματια τα προηγουμενα 14 χρονια και η INTEL αλλα οσο πισω και να εψαξα στο forum δεν ειδα αναλογο μπαραζ ειδησεων για εκεινες, το αντιθετο παλι αφου ακομα και τοτε παλι ειδησεις για την AMD/ATΙ εμπαιναν. Ακομα και να μην ειναι θεμα προσωπικου συμφεροντος η κουτου "φανατισμου" σιγουρα το αποτελεσμα στα περισσοτερα απο αυτα θεματα ειναι η κοντρα μεταξυ μελων και σιγουρα δεν θεωρειται καλο. Τα παράπονα και οι κριτικές για το άρθρο στον Toms Hardware, όσο για την βαριεστημάρα σου υπάρχει μια πολύ απλή λύση, χρησιμοποίησε το Ignore εάν νομίζεις ότι κάποιος σε ενοχλεί κάπου με τις επιβεβαιωμένες ειδήσεις που γράφει και αφορούν τα PC και την πληροφορική... από μένα ελεύθερα, ούτε σε ξέρω ούτε και με ενδιαφέρει. Και κάτι τελευταίο, μην μας το παίζεις τόσο ουδέτερος πλέον επειδή γράφεις και κάνα review, ο κόσμος το έχει τούμπανο πόσο "φίλος" της Intel και της Nvidia υπήρξε ο καλλιτέχνης παλιότερα γνωστός με το όνομα Hellasvagabond. Φιλάκια.
Nik.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Σχετικα με το κανα Review...Ναι οκ θα προσπαθησω να μην γελασω, οχι τωρα εστω αφου ειναι και αργα, ξαναγραψτο αυριο αυτο που θα εχω ολοκληρη μερα μπροστα μου ωστε να μου την φτιαξεις... Ξερεις δεν ειναι ωραιο να σχολιαζεις την δουλεια καποιου αλλου αλλα πως το λεει ο λαος μας ? "Οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια" ? Νομιζω αυτο ταιριαζει "γαντι" σε αυτο που ειπες. Τωρα σχετικα με τους φιλους της INTEL/NVIDIA, αν θελεις μπορεις να μου δειξεις ποτε καποιο αλλο ατομο "ξεχειλισε" το συγκεκριμενο Forum με "επιβεβαιωμενες" οπως λες (υπαρχουν αραγε και ανεπιβεβαιωτες ειδησεις ? Αχμ...) ειδησεις τοσο για την INTEL οσο και για την NVIDIA ? Ξερεις καλη η "Ανωνυμια" του Ιντερνετ αφου ο καθενας βαζει ενα ψευδωνυμο και απο πισω μπορει να παιζουν διαφορα αλλα καμια φορα ο υπερβαλων "ζηλος" καθιστα ευκολο να καταλαβει ο καθενας τι παιζει. Οπως ειπα δεν ξερω απλα αν εισαι ενας Φανατικος-οπαδος των εταιρειων, δικαιωμα σου εξαλλου να εισαι και να εχεις και στο δωματιο σου ολοκληρα πανο της AMD/ATI αλλα το να ανοιγεις συνεχεια διαπλικτισμους δεν ειναι ορθο, για να μην το θεσω αλλιως. Τωρα αν δεν εισαι φανατικος-οπαδος και πισω απο την ανωνυμια που σου προσφερεται προσπαθεις να "προωθησεις" μια προσωπικη σου ατζεντα τοτε αυτο το καθιστα ακομα χειροτερο αυτο που κανεις. Οτιδηποτε απο τα δυο κατεμε ειναι λαθος και δεν θα επρεπε να επιτρεπεται, απο εκει και περα μπορω απλα να εκφρασω την γνωμη μου αφου αλλοι ειναι υπευθυνοι για αυτα.
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Είσαι σε τεχνολογικό φόρουμ και σε πειράζουν οι ειδήσεις που αφορούν την τεχνολογία;Δεν γίνεται αυτό ρε φίλε.Εμπόδισε κανένας κανέναν να γράψει ότι είδηση θέλει για οποιαδήποτε εταιρία θέλει; Και για την intel και για την nvidia έχει γράψει πολλές φορές ο grimpr.Τι σε χαλάει εσένα;Δεν σε απασχολούν τα νέα της AMD;Μην μπεις να τα διαβάσεις.Υπάρχει πολύς κόσμος που τον απασχολούν,υπάρχει πολύς κόσμος που όπως δεν απασχολεί εσένα τι κάνει η AMD δεν δίνει δεκάρα για το τι κάνει η intel,και πάρα πολύς κόσμος που τον ενδιαφέρει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις για οποιαδήποτε εταιρία.Δεν χρειάζεται κάθε thread με νέο της AMD να μετατρέπεται σε intel vs amd thread και το αντίθετο. Όσον αφορά το συγκεκριμένο thread δεν νομίζω να είναι είδηση για την AMD.Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει και τίτλο επαρκής μια cpu των 70$ για gaming.Την επεξεργαστοκεντρική αντίληψη που πολύ λανθασμένα έχουν πολλοί χρήστες χτυπάει και όχι την ίντελ. Λίγοι είναι αυτοί που νομίζουν πως για να παίξουν παιχνίδια χρειάζονται κατ ανάγκη και επεξεργαστή 300€ ή πως αν αγοράσουν επεξεργαστή με 100€ δεν θα τους κρατήσει καιρό;Που πάνε και χρυσοπληρώνουν επεξεργαστές 300€ για να παίζουν "τα πάντα στο full" και κάνουν περικοπές στα υπόλοιπα υποσυστήματα του υπολογιστή τους(όπως κάρτα γραφικών) για να τους φτάσουν τα λεφτά και στο τέλος βγαίνουν ζημιωμένοι;
Nik.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Νικο αυτα που λες τα εχουμε εξετασει 10 φορες μοναχα τον τελευταιο μηνα, ακομα και ο πιο "ασχετος" τα εχει εμπεδωσει πλεον. Εγω απλα βλεπω καποιον να ανεβαζει τις τελευταιες μερες Οτιδηποτε μπορει να βρει σχετικα με AMD/ATI απο νεα μεχρι και παρουσιασεις κτλ κτλ κτλ και φυσικα δεν το θεωρω τυχαιο οπως ειναι και λογικο. Ξερω πως ο καθενας ανεβαζει οτι θελει εδω, εγω ομως εξεταζω το μηπως πισω απο αυτα κρυβονται τπτ αλλα και αν οχι οπως και να το δουμε αρχιζουν διαπληκτισμοι σε τετοια θεματα, απλα τα πραγματα.
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Όχι δεν το έχουν εμπεδώσει όλοι αλλά αυτό είναι άσχετο.Δεν γράφονται τα νέα για να εμπεδώσει κανένας τίποτα.Για ενημέρωση γράφονται. Και στην τελική και λεφτά να παίρνει ο άλλος από την AMD ()Που btw αν έπαιρνε λεφτά δεν θα πόσταρε και ειδήσεις της Intel.Απλά έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα.Τι σε απασχολεί εσένα;Όποιος θέλει ανοίγει το κάθε thread.Γράφει κάποιος μια είδηση για athlon II x3;Με απασχολεί;Ανοίγω να τη διαβάσω,τον ενδιαφέρει τον άλλον η είδηση;Aνοίγει να τη διαβάσει.Δεν τον απασχολεί;Την αγνοεί.Δεν γράφει πράγματα από το κεφάλι του.Ειδήσεις γράφει που βασίζονται σε τεχνολογικά άρθρα και τεχνολογικά γεγονότα. Εγώ ας πούμε το συγκεκριμένο thread αν δεν έβλεπα τόση κίνηση να μπω από περιέργεια να δω τι σ%@τα γράφετε δεν θα την άνοιγα δεύτερη φορά.Την άνοιξα μια,πάτησα το link διάβασα το άρθρο και αυτό.Δεν πιστεύω να πληρώνεσαι και εσύ από την AMD,να κάνεις επίτηδες τον ευγενή αντίλογο για να έχει περισσότερη κίνηση το thread και να το διαβάζει περισσότερος κόσμος;
Nik.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αυτο δεν ειναι νεο-ειδηση, ειναι απλα ενα θεμα του στυλ "H AMD καλυτερη απο την INTEL" οπως και αμετρητα αλλα αυτες τις μερες. Αν αυτο εσενα δεν σου κεντριζει το ενδιαφερον η το οτι πεφτει χοντρο Flame σε αυτα τα θεματα σε αφηνει αδιαφορο ενταξει παω πασσο.
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εγω απλα βλεπω καποιον να ανεβαζει τις τελευταιες μερες Οτιδηποτε μπορει να βρει σχετικα με AMD/ATI απο νεα μεχρι και παρουσιασεις κτλ κτλ κτλ E για αυτό ας πούμε αν σε ενδιαφέρουν τα θέματα τα τεχνολογικά θα έπρεπε να του πεις ευχαριστώ που έχει την όρεξη και σε ενημερώνει τόσο πολύ. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πλεον noobs οι οποιοι ενω θελουν το pc κυριως για games σκανε 300 ευρω για cpu και 100 gia gpu οπως πασσαρουν τα πλαισια. Σημερα εχουμε τα ιντερνετς αυτα πρεπει να τελιωσανε το 2000 βαρια βαρια. Και γιατί συνεχίζουν τα πλαίσια ρε φίλε να στήνουν τέτοια pc έτοιμα;Νομίζεις ότι δεν βγάζουν τα περισσότερα λεφτά από εκεί;
Nik.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Οταν η ενημερωση ειναι μονοπλευρη δεν την θεωρω ενημερωση, εγω εστω.
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αυτο δεν ειναι νεο-ειδηση, ειναι απλα ενα θεμα του στυλ "H AMD καλυτερη απο την INTEL" οπως και αμετρητα αλλα αυτες τις μερες.Αν αυτο εσενα δεν σου κεντριζει το ενδιαφερον η το οτι πεφτει χοντρο Flame σε αυτα τα θεματα σε αφηνει αδιαφορο ενταξει παω πασσο. Έτσι το διαβάζεις εσύ.Εγώ δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι η ΑΜD είναι καλύτερη από την Ίντελ. Οταν η ενημερωση ειναι μονοπλευρη δεν την θεωρω ενημερωση, εγω εστω. Εκτός του ότι ο grimpr ενημερώνει αρκετές φορές και για intel δεν μπορεί κανένας να πει στον άλλον τι ειδήσεις να βάζει.Θέλεις να σου βρω πόσες ειδήσεις που αφορούν την intel υπάρχουν στο forum;Αμέτρητες.
Nik.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν το συνεχιζω αλλο, νομιζω πως καποια πραγματα ειναι φως φαναρι για τους περισσοτερους εστω. Μεσα σε 10 μερες εχει πεσει μπαραζ νεων/θεματων αποκλειστικα για την AMD/ATI, τυχαιο ? Εδω μεχρι που εφτασε και σε σημειο να πει πως τον κυνηγανε, δεν ταιριαζει με το οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται ?
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν το συνεχιζω αλλο, νομιζω πως καποια πραγματα ειναι φως φαναρι για τους περισσοτερους εστω. Μεσα σε 10 μερες εχει πεσει μπαραζ νεων/θεματων αποκλειστικα για την AMD/ATI, τυχαιο ? Εδω μεχρι που εφτασε και σε σημειο να πει πως τον κυνηγανε, δεν ταιριαζει με το οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται ? http://www.insomnia.gr Πάτα το Link και scrollαρε λίγο για να παρεις την απάντησή σου. Γιατι ο κοσμος ειναι ασχετος , δεν νομιζω ομως οτι αυτα τα μηχανηματα απευθυνονται σε gamers. Απευθυνονται μαλλον 1)Στους γονεις των 10χρονων που ειναι ασχετοι 2)στους ασχετους που ειναι εξ ορισμου ασχετοι 3)Στην πλειοψηφια του κοσμου που χρησιμοποιει το pc για λιγο απο ολα και οχι για gaming (κυριως) Ε μα αυτό είναι ο σκοπός του forum.Να ενημερώνονται οι λιγότερο ενημερωμένοι από τους περισσότερο ενημερωμένους.Και να βοηθιούνται οι λιγότερο ειδικοί από τους περισσότερο ειδικούς.Το είπα και πριν.Για εσένα και για εμένα αυτό το thread μπορεί να μην είναι είδηση.Για κάποιους που τους ενδιαφέρει όμως είναι χρήσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.