Προς το περιεχόμενο

ψαχνω ατομα για διακοπες

tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα το ατομο βρεθηκε, οποτε το δικο μου οχημα εκλεισε.

Απο κει και περα η συζητηση επεκτεινεται για αλλα ατομα με δικο τους οχημα, που σκοπευουν να κανουν διακοπες σε Ιταλια - Γαλλια.

Συγκεκριμενα,

Ρωμη, Φλωρεντια, Γενοβα, Μονακο, Νικαια και επιστροφη

Βερονα, Βενετια, Πατρα.

Ασχετα απο ολα αυτα,

θα προσπαθησω να κραταω ενημερο το θεμα εδω,

με ολες τις λεπτομεριες του ταξιδιου.

Διαδρομες, εξοδα κλπ κλπ.

Δημοσ.

Καλά θα γούσταρα απίστευτα αν είχα τόσο χρόνο στην διαθεσή μου. Και εγώ σκεφτόμουνα road trip για Ιταλία - Γαλλία αλλα τώρα με την αύξηση της βενζίνης κτλ δεν βρήκα άλλους. Οπότε μάλλον θα κάνουμε ένα mini road - trip στην Πελλοπόνησο.

Για πες λεπτομέρειες για να ταξιδέψουμε κι εμείς με την φαντασία μας.

Εγώ είχα σκεφτεί να πάω Πάτρα και απο εκέι να πάρω πλοίο για Βενετία. Απο εκεί και πέρα μόνο αμάξι θα χρησιμοποιούσα.

Πάντως ρε αδελφέ δεν φοβάσε να πάς με άγνωστους;; Και δεν λέω μόνο για ασφάλεια αλλα και για το άν θα ταιριάξουν τα χνώτα σας. Όσες φορές και να συναντηθείς με αυτούς πρίν τις διακοπές, δεν γίνεται να τους μάθεις.

Δημοσ.
Καλά θα γούσταρα απίστευτα αν είχα τόσο χρόνο στην διαθεσή μου. Και εγώ σκεφτόμουνα road trip για Ιταλία - Γαλλία αλλα τώρα με την αύξηση της βενζίνης κτλ δεν βρήκα άλλους. Οπότε μάλλον θα κάνουμε ένα mini road - trip στην Πελλοπόνησο.

Εγώ είχα σκεφτεί να πάω Πάτρα και απο εκέι να πάρω πλοίο για Βενετία. Απο εκεί και πέρα μόνο αμάξι θα χρησιμοποιούσα.

Πάντως ρε αδελφέ δεν φοβάσε να πάς με άγνωστους;; Και δεν λέω μόνο για ασφάλεια αλλα και για το άν θα ταιριάξουν τα χνώτα σας. Όσες φορές και να συναντηθείς με αυτούς πρίν τις διακοπές, δεν γίνεται να τους μάθεις.

έχει δίκιο, εδώ με κολλητούς και γίνεστε κ@λος τη 2η μέρα...

Δημοσ.

Ισα ισα πολλες φορες ισως ειναι καλυτερα αν εισαι με καποιον "Αγνωστο" απο εναν φιλο. Η οικειοτητα πολλες φορες παρεξηγειται...

Δημοσ.

για το πρωτο που λες,

εχω αμφιβολιες,

δες παρακατω,

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=83914&cid=12

πιο ακριβα θα σου ερθουν οι διακοπες σου, παρα οι δικες μου.

:P

Για το δευτερο,

εχεις ενα δικαιο, αλλα τελικα την θεση την εκλεισα με δικο μου ατομο,

οποτε απο αυτη την αποψη ειμαι οκ.

Τωρα η συζητηση ειναι για δυο (και παραπανω αν τυχει) οχηματα.

Οι διαδρομες ειναι συγκεκριμενες,

κλασικοι προορισμοι και αξιοθεατα και δεν δεσμευω κανενα.

Απλα εχω γυρισει αρκετα ευρωπη και αν βρω καλη παρεα εχει καλως.

Αλλα εχετε δικαιο,

ο κοσμος κολλαει.........

Τεσπα το μετατρεπω το θεμα,

σε οδηγο διαδρομης,

και οταν ερθει ο αυγουστος θα το ενημερωνω ισως και απο κει, με ανταποκριση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...