tornado Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Καλησπερα, οργανωνω ενα ταξιδι με αυτοκινητο στην ευρωπη για το φετινο καλοκαιρι, και θελω να βρω ατομα που να τους αρεσει η ιδεα με σκοπο βεβαια να μοιραστουμε τα εξοδα... (λογω κρισης βεβαια...) Καμια ιδεα που να βρω τετοιο κοσμο η να βαλω καποια αγγελια?
Adon1s Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 φιλε επικυνδινα πραματα προτεινεις.... εαν δεν ξερεις καποιον καλα και τον οποιο εχεις γνωρισει και ζησει και ξερεις καλα,πιστευεις υπαρχει καποιος αγνωστος που θα εμπιστευτει εναν αλλο αγνωστο για να ταξιδεψουν μαζι και με αυτοκινητο????? τοσα γινονται καθε μερα..... χωρις παρεξηγηση παντα,οκ?
tornado Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 κοιτα δεν εχω παει ποτε ιταλια, οποτε τα κλασικα, Ρωμη, Φλωρεντια, γενοβα (8 ημερες) Και στην συνεχεια κυανη ακτη μεχρι νικαια - καννες, (8 ημερες) και επιστροφη για 4 ημερες βερονα - βενετια και μετα πισω ελλαδα. Εχω βγαλει πληρη δρομολογια με χιλιομετρα, κοστος, με τοπους παραμονης, τι να δεις, που να φας κλπ κλπ οποτε ειμαι πληρης οργανωμένος. Επισης εχουν παει φιλοι μου στο παρελθον ενα παρομοιο ταξιδι, και ολοι μου εχουν πει οτι ειναι μαγευτικο (ιδιως το κομματι της κυανης ακτης) Τωρα για το κοστος εφοσον το καθε αμαξι εχει απο δυο ατομα, το εχω βγαλει μαξιμουμ για ολο το ταξιδι 1500 ευρω για ανετο ταξιδι. Οποτε προσπαθω απο τωρα να βρω κοσμο που ενδιαφερεται για κατι τετοιο, με συγκεκριμενους βεβαια προορισμους για να μην χαθουμε στη μεταφραση.... Για αυτο αν καποιος νομιζει οτι το κονσεπτ θα του εκανε, θα ηθελα να το συζητησω χωρις βεβαια να δεσμευει κανενα για κατι. Μπορει να δει αναλυτικα τι ακριβως εχω σχεδιασει και μετα ο καθενας κανει οτι νομιζει.
Lucifer Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Καλή φάση, εγώ δυστυχώς το 'χω κάνει το τριπάκι, οπότε δε σου κάνω =) Καλή ανεύρεση παρέας όμως, ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι κάθε ταξιδιού.
chill Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Και στην συνεχεια κυανη ακτη μεχρι νικαια - καννες, (8 ημερες) /οfftopic Ψάχτο λίγο περισσότερο το συγκεκριμένο τμήμα. Καταπληκτικά μέρη για διακοπές Νίκαια/Κάννες αλλά σε ένα 8ήμερο έχεις περιθώρια για πολλά περισσότερα.
tornado Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 φιλε επικυνδινα πραματα προτεινεις....εαν δεν ξερεις καποιον καλα και τον οποιο εχεις γνωρισει και ζησει και ξερεις καλα,πιστευεις υπαρχει καποιος αγνωστος που θα εμπιστευτει εναν αλλο αγνωστο για να ταξιδεψουν μαζι και με αυτοκινητο????? τοσα γινονται καθε μερα..... χωρις παρεξηγηση παντα,οκ? καμια παρεξηγηση, αλλα μισο λεπτο, δεν ειπα ποτε οτι θα δωσω με καποιον ραντεβου στο λιμανι. Υποτιθεται οτι θα γινουν καμποσα ραντεβου, θα συζητησουμε αρκετες φορες, εεεε αντε κανουμε και ενα τεστ ντραιβ σε κανα κοντινο χωριο που λεει ο λογος.... Δεν λεω οτι ψαχνω καποιον για να φυγω την αλλη εβδομαδα. Υπαρχουν μπροστα 2 μηνες τουλαχιστον. Αρα ο καθενας μπορει να συζητησει και απο κοντα που λεει ο λογος και εν καιρω να δει αν του κανει. Και φυσικα αν κρινω οτι μιλαω με καποιον τελειως γεια σου, δεν εχω σκοπο να χαλασω τις διακοπες μου, αλλα ουτε και να τις χαλασω σε κανενα. ---------- Προσθήκη στις 21:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:19 ---------- /οfftopic Ψάχτο λίγο περισσότερο το συγκεκριμένο τμήμα. Καταπληκτικά μέρη για διακοπές Νίκαια/Κάννες αλλά σε ένα 8ήμερο έχεις περιθώρια για πολλά περισσότερα. κοιτα οι ημερομηνιες ειναι πολυ σχετικες. Δεν ειναι τελειως φιξαρισμενες. Σαφως μπορει να κοψω και να ραψω αναλογα, αυτο δεν ειναι προβλημα Εχω μπροστα μου 3 εβδομαδες και θελω να τις διανεμω οσο καλυτερα μπορω. Λου, θα χρειαστεις στο κομματι των συμβουλων....
athlios Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Γιατι δε ξεκινας απο πιο κοντα σου ? Ας πουμε πιασε συγγενεις, φιλους, φιλους φιλων κλπ ισως ειναι καλυτερα ετσι Ιταλια εφοσον θα εισαι και με αμαξι πιστευω πως ηδη εχεις σχεδιασει βολτα στα χωρια της Τοσκανης ...Φοβερα τοπια...
Lucifer Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Έτσι. Για μένα 1000 φορές καλύτερα να πας Τοσκάνη (καραβάτος) και να γυρίσεις από Δαλματικές Ακτές.
tornado Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Γιατι δε ξεκινας απο πιο κοντα σου ? Ας πουμε πιασε συγγενεις, φιλους, φιλους φιλων κλπ ισως ειναι καλυτερα ετσι Ιταλια εφοσον θα εισαι και με αμαξι πιστευω πως ηδη εχεις σχεδιασει βολτα στα χωρια της Τοσκανης ...Φοβερα τοπια... οκ τωρα συγγενεις δεν παιζει.... φιλους - φιλων εχω κανει καποιες νυξεις, αλλα εχω πεσει σε περιπτωσεις αρκετων με παιδια. Οποτε οσο μπορω το απλωνω.... Τοσκανη μαλλον θα παιξει στο γυρισμα, προς τα πισω.
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 /οfftopic Ψάχτο λίγο περισσότερο το συγκεκριμένο τμήμα. Καταπληκτικά μέρη για διακοπές Νίκαια/Κάννες αλλά σε ένα 8ήμερο έχεις περιθώρια για πολλά περισσότερα. elton πάμε; Βασικά φίλε εξήγησε λίγο..Μέχρι πόσα άτομα 3;Λογικά θα πρέπει να έχουν και δίπλωμα αυτοκινήτου,για να κάνουν βάρδιες για να ξεκουράζονται οι οδηγοί. Για 2 άτομα δηλαδή θα βγεί 750 στον καθένα; Λογικά θα υπάρχει και περιορισμός ηλικίας,σωστά;
tornado Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 1500 για 20 μερες εννοεις? ναι τοσο τα εχω βγαλει. Δεν ξερω αν θες να στα πω πιο αναλυτικα.... προσανατολιζομαι για αναχωρηση 7 με 8 αυγουστου, ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα πρεπει σιγα σιγα να βγαζω ημερομηνιες. ---------- Προσθήκη στις 13:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:18 ---------- elton πάμε; Βασικά φίλε εξήγησε λίγο..Μέχρι πόσα άτομα 3;Λογικά θα πρέπει να έχουν και δίπλωμα αυτοκινήτου,για να κάνουν βάρδιες για να ξεκουράζονται οι οδηγοί. Για 2 άτομα δηλαδή θα βγεί 750 στον καθένα; Λογικά θα υπάρχει και περιορισμός ηλικίας,σωστά; κοιτα πανω απο 3 ατομα σε ενα αυτοκινητο, σε τετοιο ταξιδι ειναι ζορι... και πας διακοπες οχι στη δουλεια σου με λεωφορειο ε? Εγω δεν εχω προβλημα να οδηγαω για ωρες, αλλα αν βγει και καποιο διπλωμα δεν ειναι κακο. Τα δρομολογια που εχω βγαλει εχουν απο 3 και κατι ωρες μεχρι 4.5 το μαξιμουμ οδηγησης, οχι παραπανω. Τα 1500 ειναι κατα ατομο, γιατι εχεις προσωπικα εξοδα (υπνος φαγητο κλπ) αλλα εχεις και τα κοινα (ε για αυτο το λογο εκανα το ποστ...) τα οποια πρεπει να μοιραστεις. Εννοω, βενζινες (ευτυχως εξω ειναι σχετικα φθηνες, ετσι οπως καταντησε...) διοδια και οτι αλλο κοινο υπαρξει. Τωρα τι προσωπικα εξοδα εχει ο καθενας τι να σου πω.... αλλα πιστευω οτι τετοιο καιρο δεν περισευουν σε κανενα να κανει εξαλλοσύνες και θα ηθελε να κανει διακοπες με το μισθο του και μονο. Ενημερωτικα ομως, το να κανεις ενα τετοιο ταξιδι ειναι κατα πολυ φθηνοτερο (ισως και πιο ενδιαφερον) απο το να κινηθεις καπου αντιστοιχα στην ελλαδα. Περιορισμος ηλικιας? δεν νομιζω.... ισως περισσοτερο να ταιριαζουν τα γουστα του καθενος μαλλον. Γιατι αμα καποιος εχει απαιτησεις πχ ενα κυριλε ξενοδοχειο εμενα δεν μου κανει και λογω οτι δεν υπαρχει τετοιο μετρητο, και λογω οτι προτιμω να ειμαι πιο χαλαρα. Η πχ αν θελει ολη μερα να λιαζεται στην παραλια και να μην θελει να παει ουτε στο κολοσαιο. Αλλα ολα αυτα ειναι θεματα που σαφως θα ειναι ξεκαθαρα, γιατι θελω να κανω ομορφες και ξεκουραστες διακοπες και οχι να ταλαιπωρηθω η να ταλαιπωρησω.
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Πολυ ενδιαφερον και τα λευτα ειναι μια χαρα για τετοιες διακοπες, εχω ηδη κανονισει εγω απλα σε ρωτησα γιατι στο μυαλο μου τα ειχα υπολογισει πολλα περισσοτερα για τετοιο ταξιδι. Road trip και δεν συμμαζευεται πολυ ωραια φαση.
tornado Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Πολυ ενδιαφερον και τα λευτα ειναι μια χαρα για τετοιες διακοπες, εχω ηδη κανονισει εγω απλα σε ρωτησα γιατι στο μυαλο μου τα ειχα υπολογισει πολλα περισσοτερα για τετοιο ταξιδι. Road trip και δεν συμμαζευεται πολυ ωραια φαση. δεν υπαρχουν περισσοτερα :p:p και σου ξαναλεω οτι αν πας χυμα στην ελλαδα, θα σου βγουν παραπανω, μιλωντας βεβαια οτι δεν εχεις δικο σου εξοχικο. Καλα να περασεις εκει που θα πας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.