Προς το περιεχόμενο

αυξηση σηματος wifi

vaggospat13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η θεία μ παίρνει δίκτυό ασύρματα απο ΜΕΝΑ αλλα η απόστασή ειναι μεγάλη και είναι αδύναμο . μηως ξέρετε καμιά πατέντα να κανω για να αυξήσω το σήμα ;

η θεία μ εχει μια pci καρτουλα της pclink και εγω το thomson 485

κατα καιρους ειχα δει πατεντες με αλουμινόχαρτα κουτάκια αναψυκτικού κπλ υπάρχει κατι δοκιμασμένο να προτείνετε

Δημοσ.

585 ειναι οχι 485.μπορει η θεια σου να παρει μια καλυτερη καρτα.οπως εγραψα και σε αλλον στο ebay εχουν και μισο watt καρτες.θα παιξει καπως καλυτερα ετσι.στο thomson δυστυχως δεν μπορεις να αλλαξεις κεραια.αλλιως κανα φτηνο repeater

Δημοσ.

απλα αυτο που θα παρεις να ειναι repeater οχι μονο access point.ενα της belkin ειχα παρει που κυκλοφορει και σε acces

s point και σε repeater και επαιξε ευκολα.εχω δοκιμασει και Linksys expander αλλα πολυ ακριβο.kai dlink ειχα σεταρει ηταν ευκολο.ελπιζω να μην πεσεις σε κανενα δυσκολο.kai καποιο αλλο ειχα σεταρει δεν θυμαμαι ποιο

Δημοσ.

Υπάρχει φιλέ μου μια πατέντα αν και δεν ξέρω κατά πόσο σου κάνει. Αλλά σου λέω για κάτι φθηνό χωρίς χρήματα. Παίρνεις ένα κουτάκι από coca cola η ότι άλλο θέλεις και το κόβεις στην μέση και θα κρατήσεις την μεριά που έχει την τρυπά(από εκεί που πίνουμε) και το βάζεις στην κεραία σου από το ασύρματο router και το γυρνάς σε εκείνη την μεριά που θέλεις να δώσεις ποιο πολύ internet πιστεύω να κατάλαβες είναι πολύ εύκολο και τζάμπα.

Δημοσ.

Τσιγκινο προφανως!Μην παει ο φιλος και κοβει πλαστικα μπουκαλια....

Δημοσ.
Εγω εχω κανει τεστ με dlik και linksys.

το Link δεν παιzει αν ειναι Link

Τσιγκινο προφανως!Μην παει ο φιλος και κοβει πλαστικα μπουκαλια....

ουτε γυαλινo:P

εχουν σηκωσει πολλα τετοια στο utube.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...