Προς το περιεχόμενο

η hol θα προσφερει συνδεση με οπτικες ινες;

x_revenge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηρθε καποιος σπιτι μου σημερα και κατι μου ειπε για να αναβαθμισουν το ιντερνετ μου, μου ειπε οτι ειναι απο τη χολ και απο οτι καταλαβα μαλλον εγινε κατι μεταξυ χολ και οτε για να δημιουργηθουν συνδεσεις με οπτικες οινες η κατι τετοιο, του ειπα οτι πρεπει να τα πει στους γονεις μου οχι σε εμενα γιατι δεν ειμαι αρμοδιος εδω αλλα οταν τον ρωτησα για περισσοτερες πληροφοριες ειπε πως επρεπε να φυγει για να παει και σε αλλα σπιτια

ηρθε κανεις σε σας; ξερετε αμα γινεται τιποτα ή ειναι καμια απατη;

Δημοσ.
...οταν τον ρωτησα για περισσοτερες πληροφοριες ειπε πως επρεπε να φυγει για να παει και σε αλλα σπιτια

Χωρίς παρεξήγηση, μου μυρίζει πωλητή που ψάχνει αφελείς. Ζητάτε να δείτε συμβόλαια και διαβάζετε τι γράφουν (ποιοι ειναι οι συμβαλλόμενοι)

• Super Moderators
Δημοσ.

το vdsl και το ftth αργούν ακόμα, άσε που δεν πρόκειται να τα παρέχει εναλλακτικός πριν από τον ΟΤΕ

προφανώς εννοούσε την κλασική διαφήμιση της HOL με το δίκτυο οπτικών ινών της (το backbone για τα dslam, bbras δλδ)

Δημοσ.

Επεσες και εσυ στους τιτανοτεραστιους μπουρδες της Hol;:lol:

Βοηθεια σου!:devil:

Πριν αρχιζετε να κραζετε ας ξεκαθαρισω κατι.

Επειδη ειμαι φοιτητης περνανε σχεδον καθε μηνα νουμερα απο ολες τις εταιριες και λεει ο καθενας τις αερολογιες του.!!!!Ιδιοκτητο δικτυο οπτικες ινες μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτη που εχεις μπλα μπλα μπλα.(πωλητες ειναι και δεν τους κατηγορω,αλλωστε πωληση θελουν να κανουν και οχι να ειμαι ευχαριστημενος)

Το ρεσιταλ το εδωσε ενας τυπας στο κλειδαραδικο του κολλητου μου στην Αθηνα(Γερακα) που βοηθαω και εγω.

Σκαει ο κουστουματος και αρχιζει τα ποσα πληρωνεις στον ΟΤΕ ελα να βγαλουμε μια προσφορα κλπ κλπ και μετα αρχιζει το παραμυθακι...Εμεις εχουμε δικο μας δικτυο ανεξαρτητα απο τον ΟΤΕ,σκαψαμε στην γειτονια σας πριν ενα μηνα και εχετε οπτικη ινα και μπορουμε να σας συνδεσουμε αμεσα και ναααα η ταχυτητα θα ανεβει στα υψη και νααααα οτι ειναι ποιοτικοτερο απο τον ΟΤΕ και η εξυπηρετηση μας αμεση μιας και εισαστε και καταστημα και γενικα γλοιωδεις τακτικες.(Εγω χαζογελαγα σε μια γωνια και περιμενα να με ρωτησει την αποψη μου ο κολλητος).

Με το που με ρωτησε αρχισα και του ελεγα οτι λεει μπαρουφες (Ετσι ακριβως μιας και ο τυπας ηταν πολυ Cool και ελα ρε δικε μου φαση) και τιποτα απο αυτα που μας ειπε δεν ισχυει μαλιστα εκεινη την περιοδο ειχαν πεσει και κατι προστιμα στην Hol και μπηκα και στο Internet (Connex στο κλειδαραδικο γιαυτο ψηνοταν για εναλλακτικο) και του τα εδειξα ενα προς ενα.

Μουγκα ο δικος σου και αρχισε τις κωλοτουμπες οτι εμεις στα κεντρικα γνωριζουμε καλυτερα και δεν εχει σχεση και γενικα επαθε ενα μινι εγκεφαλικο.

Τεσπα με τα πολλα επειδη ηθελε και για το σπιτι ο κλειδαρας βρεθηκαν αργοτερα εκει και υπεγραψαν και για το !!!μαγαζι!!! και το σπιτι(Στα @@ του ο κολλητος με εγραψε)

Και το αποκορυφωμα ηταν μετα απο 2 μηνες να παιρνει τηλεφωνο μια κοπελιτσα απο την Hol και να μας λεει οτι δεν μπορουν να μας συνδεσουν και οτι γιαυτο φταιει ο ΟΤΕ!!!

Της ειπα οτι μα εσεις εχετε ιδιοκτητο δικτυο και μας ειπατε οτι δεν θα εχουμε παρτιδες με τον ΟΤΕ,κολλησε και της το εκλεισα στα μουτρα.

Μην τσιμπατε με τους σαλιαρηδες

Ιnsomnia Insomnia και παλι Insomnia ξεγκαβωθητε στα αρθρα και να ακουτε και τον ThReSh :mrgreen:

Δημοσ.

Η Hol είναι απίστευτα ενοχλητική προς τους πελάτες της. Παίρνει για προσφορές πρωί-πρωί ή μεσα στο μεσημαίρι. Ο αδερφός μου τους το είπε έτσι και τολμήσετε και ξαναπάρετε 'εστω ένα τηλεφώνημα έχω φύγει....

Γενικά υπάρχουν παράπονα για τους εναλλακτκούς που η πραγματικότητα είναι πως του σαμποταρει ο ΟΤΕ.

Προσωπικά συμπαθώ πιο πολύ τους εναλλακτικούς γιατί αν δεν υπήρχαν οι τιμές θα ήταν στα ύψη...

Δημοσ.

δεν τους εδηνες ενα κυνηγιμα ......

νομιζω τα κεντρα συνδεονται μεταξι τους με οπτικες ινες...

κανω λαθος? :eek:

Δημοσ.

ΑΠΑΤΗ με τις ευλογίες της hol. Πρόκειται για προωθητική εταιρία με την οποία συνεργάζεται η hol και θα σου πουν ότι μπορείς να φανταστείς. Ότι έχουν οπτικές ίνες μέχρι το σπίτι σου, ότι σου δίνουν ειδικό router με το οποίο συγχρονίζεις μόνιμα στα 24Mbit, ότι όλοι (ακόμα κι ο οτε!) νοικιάζουν οπτικές ίνες από αυτούς!

Θα στα πουν είτε πρήζοντας σε στο τηλέφωνο 3 φορές τη μέρα, είτε από πόρτα σε πόρτα στο σπίτι σου. Μην πιστέψεις ότι κι αν σου πουν.

• Moderators
Δημοσ.
Επεσες και εσυ στους τιτανοτεραστιους μπουρδες της Hol;:lol:

Βοηθεια σου!:devil:

Πριν αρχιζετε να κραζετε ας ξεκαθαρισω κατι.

Επειδη ειμαι φοιτητης περνανε σχεδον καθε μηνα νουμερα απο ολες τις εταιριες και λεει ο καθενας τις αερολογιες του.!!!!Ιδιοκτητο δικτυο οπτικες ινες μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτη που εχεις μπλα μπλα μπλα.(πωλητες ειναι και δεν τους κατηγορω,αλλωστε πωληση θελουν να κανουν και οχι να ειμαι ευχαριστημενος)

Το ρεσιταλ το εδωσε ενας τυπας στο κλειδαραδικο του κολλητου μου στην Αθηνα(Γερακα) που βοηθαω και εγω.

Σκαει ο κουστουματος και αρχιζει τα ποσα πληρωνεις στον ΟΤΕ ελα να βγαλουμε μια προσφορα κλπ κλπ και μετα αρχιζει το παραμυθακι...Εμεις εχουμε δικο μας δικτυο ανεξαρτητα απο τον ΟΤΕ,σκαψαμε στην γειτονια σας πριν ενα μηνα και εχετε οπτικη ινα και μπορουμε να σας συνδεσουμε αμεσα και ναααα η ταχυτητα θα ανεβει στα υψη και νααααα οτι ειναι ποιοτικοτερο απο τον ΟΤΕ και η εξυπηρετηση μας αμεση μιας και εισαστε και καταστημα και γενικα γλοιωδεις τακτικες.(Εγω χαζογελαγα σε μια γωνια και περιμενα να με ρωτησει την αποψη μου ο κολλητος).

Με το που με ρωτησε αρχισα και του ελεγα οτι λεει μπαρουφες (Ετσι ακριβως μιας και ο τυπας ηταν πολυ Cool και ελα ρε δικε μου φαση) και τιποτα απο αυτα που μας ειπε δεν ισχυει μαλιστα εκεινη την περιοδο ειχαν πεσει και κατι προστιμα στην Hol και μπηκα και στο Internet (Connex στο κλειδαραδικο γιαυτο ψηνοταν για εναλλακτικο) και του τα εδειξα ενα προς ενα.

Μουγκα ο δικος σου και αρχισε τις κωλοτουμπες οτι εμεις στα κεντρικα γνωριζουμε καλυτερα και δεν εχει σχεση και γενικα επαθε ενα μινι εγκεφαλικο.

Τεσπα με τα πολλα επειδη ηθελε και για το σπιτι ο κλειδαρας βρεθηκαν αργοτερα εκει και υπεγραψαν και για το !!!μαγαζι!!! και το σπιτι(Στα @@ του ο κολλητος με εγραψε)

Και το αποκορυφωμα ηταν μετα απο 2 μηνες να παιρνει τηλεφωνο μια κοπελιτσα απο την Hol και να μας λεει οτι δεν μπορουν να μας συνδεσουν και οτι γιαυτο φταιει ο ΟΤΕ!!!

Της ειπα οτι μα εσεις εχετε ιδιοκτητο δικτυο και μας ειπατε οτι δεν θα εχουμε παρτιδες με τον ΟΤΕ,κολλησε και της το εκλεισα στα μουτρα.

Μην τσιμπατε με τους σαλιαρηδες

Ιnsomnia Insomnia και παλι Insomnia ξεγκαβωθητε στα αρθρα και να ακουτε και τον ThReSh :mrgreen:

Same story εδω. Που δεν θελω να θυμαμαι. Εμεινα χωρις τηλεφωνο στην δουλεια (και εμενα μου ειπαν αυτο το παραμυθι πως φταιει ο ΟΤΕ), τους εκανα αιτηση ακυρωσης και ειχαν την απαιτηση να τους πληρωσω και κατι προβλεπομενα. Μετα απο χοντρο κραξιμο φυσικα δεν ειδαν ουτε cent. Μακρυα!

Δημοσ.
ΑΠΑΤΗ με τις ευλογίες της hol. Πρόκειται για προωθητική εταιρία με την οποία συνεργάζεται η hol και θα σου πουν ότι μπορείς να φανταστείς. Ότι έχουν οπτικές ίνες μέχρι το σπίτι σου, ότι σου δίνουν ειδικό router με το οποίο συγχρονίζεις μόνιμα στα 24Mbit, ότι όλοι (ακόμα κι ο οτε!) νοικιάζουν οπτικές ίνες από αυτούς!

Θα στα πουν είτε πρήζοντας σε στο τηλέφωνο 3 φορές τη μέρα, είτε από πόρτα σε πόρτα στο σπίτι σου. Μην πιστέψεις ότι κι αν σου πουν.

απο forthnet με πήρε με παρόμοια ιστορία,

ειδικό ρούτερ που συγχρονίζει απο 10-24 (αφού μου είπε πιο είναι της είπα οτι το ίδιο έχω και δεν παίζει)

ναι αλλά η forthnet έδωσε το ίντερνετ στον ΟΤΕ :lol::lol::lol::lol::lol: και έτσι είναι πιο γρήγορη......

μιλάμε τώρα οτι είναι για γέλια !!

Το ίδιο και η wind. Η HOL εδώ έρχεται στα σπίτια δεν παίρνει τηλέφωνα.

Δημοσ.

Ελα μωρεεε εδώ ακούνε τις μπούρδες των πωλητών με τις ώρες,στις δικές σου θα κολλήσουν:lol:

Just J/K:fear:

Δημοσ.

Εμένα δεν με ενοχλεί κανείς από την hol(που έχω) ..Από την tellas με πρήζουν κάθε τόσο στο κινητό κιόλας!

Πάντως την σύνδεση στην hol την έκανα,όταν μια κοπέλα με ένα αγόρι ήταν στην πολικατοικία και μόλις είχα μετακομίσει και θα πήγαινα έτσι και αλλιώς μετά από μέρες σε κάποια vodafone να έκανα αίτηση για hol,οπότε με διευκόλυναν .Και μέσα σε 2.5 βδομάδες είχα νετ και τηλέφωνο σπίτι μου.

Τώρα για τις οπτικές ίνες,θέλει ακόμα δουλειά..Γιατί ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα δίνουν απευθείας από το κέντρο οπτική ίνα στο σπίτι,ή θα έρχεται μέχρι το καφάο και μετά θα ανεβαίνει με dsl σπίτι μας..Οπότε αράξτε :D .

Δημοσ.

δε νομιζω πως θα αλλαζα ISP ετσι κι αλλιως αλλα αν ειχα συνδεση καλυτερη απ'αυτη (πχ με οπτικες ινες) τοτε ισως να το σκεφτομουν, τελος παντων...την αλλη φορα αστους να χτυπαν τα κουδουνια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...