Προς το περιεχόμενο

Samsung Jet S8000

anergos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι ετσι διαβασα και εγώ. Πήγα και το αγόρασα. Μερικοί λένε για ένα πρόβλημα στην όθονη σε πολλά κινητά αλλά στην αλλάζουν κατευθείαν. Ένα καλό λινκ είναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=240162&page=1, κοιτάξτε τελευταίες σελίδες.

Πλην: resistive οθόνη, κλειστό λειτουργικό, ίσως μπαταρία με ενστάσεις και απουσία προγράμματος gps.

Συν: απίστευτη οθόνη, αξιόπιστο λειτουργικό και πολύ γρήγορο, καλός επεξεργαστής, απίστευτη τιμή για ις δυνατότητες και ίσως επιτυχία σε μερικούς μήνες portability του android OS.

το προβλημα με την οθονη ποιο ειναι ακριβος?

ΝΑ το ξερουμε ωστε αν υπαρχει προβλημα να το αναγνωρίσουμε!!!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επισης σε καλο δρομο ειναι η δημιουργια loader για την εισαγωγη android λειτουργικου

http://code.google.com/p/jetdroid/

βεβαια σ αυτα τα λεφτα δεν παιζει κατι καλυτερο.

το εχω και εγω εδω και 1 περιπου χρονο και ειναι ισως η πρωτη χρονια μετα απο καιρο που περιμενω επιδοτηση και δεν ψαχνομαι για νεο κινητο!

θα συμφωνησω με τον GoldenEye σε ολα τα παραπανω και θα επαυξανω ειδικα για την μπαταρια που αν και επειτα απο ενα χρονο χρησης κραταει ακομα 3 μερες (το κλεινω τα βραδια)

αν δουμε και android νομιζω θα με συντροφευει για αρκετα χρονακια ακομη :-)

Βασικά εγω το έχω χρησιμοπιήσει για λίγο και θα ήθελα να ρωτίσω τους υπόλοιπους που το έχουν δουλέψει.Πέρα των πολύ καλών κατά τα άλλα χαρακτηριστικών, πώς σας φάνηκε η πλοήγηση στο διαδίκτυο; :rolleyes: Γιατί εμένα δεν με ενθουσίασε...:o

απο προσωπικη εμπειρεια θα σου πω:

o browser του ειναι καλουτσικος, αλλα παντα μπορεις να του περασεις Opera και τοτε τα καταφερνει σιγουρα καλυτερα

οκ δεν ειναι iphone αλλα πιστευω πως τα καταφερνει αρκετα καλα στο internet

γενικα ειναι ενα κινητο που δεν του λειπει απολυτως τιποτα, ισως μονο ενα καλυτερο προγραμμα για το gps

και επειδη για μενα προσωπικα μετραει και παντα το κοιταω σε ενα κινητο, εχει αρκετα χαμηλο sar

Δημοσ.
το προβλημα με την οθονη ποιο ειναι ακριβος?

ΝΑ το ξερουμε ωστε αν υπαρχει προβλημα να το αναγνωρίσουμε!!!

Κάπου στο forum είχαν φώτο. Τώρα δεν τη βρήκα. Στα ξένα την περιγράφουν oil bubble (αρκετα καλή περιγραφή). Υπήρχε πολύ μεγάλο πρόβλημα στην αρχή, τώρα δεν ξέρω.

Δημοσ.
Κάπου στο forum είχαν φώτο. Τώρα δεν τη βρήκα. Στα ξένα την περιγράφουν oil bubble (αρκετα καλή περιγραφή). Υπήρχε πολύ μεγάλο πρόβλημα στην αρχή, τώρα δεν ξέρω.

δεν ειναι τιποτα το προβλημα αυτο το ειχα και γω

συμβαινει μονο οταν εχει πολυ ζεστη και αν κοιταξεις την οθονη οταν ειναι σβηστη κατω απο εντονο φως υπο συγκεκριμενη γωνια

το προβλημα αυτο παρατηρηθηκε μονο στην πρωτη παρτιδα του κινητου.

Δημοσ.

Να ρωτισω εδω κατι??

Εμενα μου αρεσε πολυ το κινητο..

Ομως ειδα το παρακατω..

HSDPA 3.6 Mbps!!!

Ολα τα κινητα εχουν 7.2 και μαλιστα το νεο NOKIA στα ιδια λεφτα εχει 10.2!!! Τι γινετε ακριβος και ποσω επηρεάζει (και που)?

Δημοσ.

Παίδες επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω απο πλαίσιο το άλλο σαββατοκύριακο ήθελα να ρωτήσω άν έχεις επιδότηση απο κάποιο κατάστηma vodafone αλλά στο κατάστημα vodafone εχεις κάνει την σύνδεση κι όλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση;Πλίζ ας απαντήσει κάποιος άμεσα.:shock:

Δημοσ.
Παίδες επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω απο πλαίσιο το άλλο σαββατοκύριακο ήθελα να ρωτήσω άν έχεις επιδότηση απο κάποιο κατάστηma vodafone αλλά στο κατάστημα vodafone εχεις κάνει την σύνδεση κι όλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση;Πλίζ ας απαντήσει κάποιος άμεσα.:shock:

Πας στο πλαίσιο κανονικά και χρησιμοποιείς εκεί την επιδότηση .

Δημοσ.

Παιδιά είναι καλό κινητό πάντως.. Άμα θέλετε κάτι σε τέτοια τιμή δηλαδή, αξίζει.

Δεν είναι android, δεν είναι capacitive η οθόνη, αλλά όντως είναι πολύ όμορφη και τις δουλείες σου τις κάνεις. Εγώ έχω opera mini πάνω fullscreen, και δεν χρειάζεται κάτι άλλο για internet.

είναι 200 ευρώ... δεν υπάρχει κάτι άλλο στα ίδια επίπεδα σ' αυτή τη τιμή ;)

κι αν το θέλει κανείς σε κατάσταση καινούριου, και δεν θέλει να δώσει τα 200 που το έχει το πλαίσιο, ας μου στείλει p.m. :P

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο λίνκ με το τελευταίο firmware οδηγίες πώς να περάστει και προγραμματάκια όπως opera κλπ;Θέλω να είμαι προετοιμασμένος μόλις το πάρω στα χέρια μου:-)

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιο λίνκ με το τελευταίο firmware οδηγίες πώς να περάστει και προγραμματάκια όπως opera κλπ;Θέλω να είμαι προετοιμασμένος μόλις το πάρω στα χέρια μου:-)

Για το firmware κοίτα στην σελίδα του κινητού στο myphone.gr

για τον οπερα κάνε search στο youtube "samsung jet opera mini 5" και θα δεις

Δημοσ.
Παρτε καλυτερα κατι με Android. Τα κλειστα λειτουργικα εχουν πεθανει...

Για απλό τηλέφωνο με τέτοια οθόνη και αυτα που εχει μέσα ρε φίλε μια χαρά είναι...

Android πάνω απο ευρώ!!!

Γιατί πέθαναν τα κλειστά λειτουργικά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...