tarantules Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Προσπαθώ να διαγράψω ανεπιτυχώς κάποιους φακέλους στο φορητό HDD της WD. Οι φάκελοι έχουν όνομα του στύλ 6a8ba63a1026d966bde038 με 2 υποφακέλους amd64 και i386 (προφανώς από κάποιες εγκαταστάσεις που είχα κάνει τοπικά). Το πρόβλημα είναι οτι παρότι έψαξα στο νετ και βρήκα τι πρέπει να κάνω , δεν τα κατάφερα.Έχω δώσει πλήρη δικαιώματα για να μπορώ να κάνω οτι θέλω στο δίσκο αλλά παρόλα αυτά δεν σβήνουν.Συνέχεια βγάζει το γνωστό μήνυμα Access denied όταν πάω να κάνω διαγραφή. (Κάνοντας δεξί κλίκ πάνω στον κάθε φάκελο και πηγαίνοντας στις ιδιότητες-ασφάλεια έχω τσεκάρει όλα τα κουτάκια για πλήρη πρόσβαση) Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη....
filip123go Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αν και είναι τελευταία λύση, θα μπορούσες να αντιγράψεις ότι χρειάζεσαι σε άλλον σκληρό και μετά να κάνεις διαμόρφωση....
isay Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Σιγά ρε filip Μην κάνει και fdisk. @tarantule Δυο λύσεις. Πρώτη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα unlocker (δες εδω τον τρόπο). Δεύτερη λύση (αυτή προτιμώ εγώ) είναι να κάνεις boot με κάποιο Linux live cd και να σβήσεις το φακελο.
tarantules Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Έχω το Ultimate boot CD και το Hirens Boot CD αλλά όταν πάω μέσα από κάποιο fle manager να το σβήσω μου βγάζει το ίδιο μήνυμα access denide.Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο εργαλείο? Το unlocker παραπέμπει σε link που είναι μπλοκαρισμένο....
The_Fake Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα, και το εφτιαξα με ενα check disk (Start - Run - cmd - chkdsk /r) Αφου κανει το check disk, φορτωνεις τα windows και διαγραφεις οτι θες. Δοκιμασε το και πες.
isay Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Έχω το Ultimate boot CD και το Hirens Boot CD αλλά όταν πάω μέσα από κάποιο fle manager να το σβήσω μου βγάζει το ίδιο μήνυμα access denide.Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο εργαλείο? Mint linux live cd Το unlocker παραπέμπει σε link που είναι μπλοκαρισμένο.... To link που σου εχω δώσει παραπάνω, οδηγεί σε σελίδα που έχει και το download link για το unlocker
tarantules Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το κατεβάζω το Mint linux live cd Όσο για το unlocker αυτό το link δε λες? (http://ccollomb.free.fr/unlocker/#download) Μου βγάζει το εξης μήνυμα ο ΙΕ8 : This website has been reported as unsafe ccollomb.free.fr We recommend that you do not continue to this website Στο Mint linux live cd όταν το κατεβάσω και boot-αρω που πάω και τι επιλέγω? (μιας και δεν το έχω ξαναδουλέψει)
tarantules Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ok δούλεψε το unlocker αν και όταν επέλεγα το φάκελο μου έγραφε οτι δεν βρέθηκε κλειδωμένη διαδικασία.Τώρα που σκάλωναν τα windows και δεν με ΄φηναν να τα σβήσω άγνωστο.Ευχαριστώ πάντως.Κατέβασα και το Mint linux live cd αλλά δεν πρόλαβα να το ανοίξω.Το έβαλα στην άκρη για άλλη φορά
giogr4 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Παρομοιο προγραμμα με το unlocker και δωρεαν ειναι και το LockHunter. Μπορειτε να το βρειτε εδω: http://lockhunter.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.