flik Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Καλημέρα σε όλους. Δεν έχω πλέον iphone, το έχω δώσει, και το άτομο στο οποίο το έδωσα έχει το εξής πρόβλημα. Έχει windows, και έγινε κάτι και αναγκάστηκε να κάνει format. Δεν έχω μιλήσει ακόμα και δεν έχω μάθει λεπτομέρειες. Και μου είπε να της ξαναστείλω τα απαραίτητα προγράμματα για pc που αφορούν το iphone. Το κυρίως θέμα τώρα: Επειδή φαντάζομαι δεν έχει κρατήσει την Library του itunes κάπου, πως μπορεί να συνεχίσει απο εκεί που βρισκόταν; Δηλαδή όταν θα φτάσει η ώρα να κάνει sync, να μην χαθεί τίποτα απο το κινητό; Πρέπει με κάποιο πρόγραμμα να μεταφέρει music, videos, photos, contacts, apps στο itunes, και μετά να ξαναοργανώσει; Με την επιλογή "manual manage music videos", σβήνονται τα τραγούδια του iphone; Δεν θυμάμαι και πολλά απο itunes γιατί πάει ήδη 1 χρόνος απο τότε που ασχολήθηκα τελευταία φορά
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Καλημέρα σε όλους.Δεν έχω πλέον iphone, το έχω δώσει, και το άτομο στο οποίο το έδωσα έχει το εξής πρόβλημα. Έχει windows, και έγινε κάτι και αναγκάστηκε να κάνει format. Δεν έχω μιλήσει ακόμα και δεν έχω μάθει λεπτομέρειες. Και μου είπε να της ξαναστείλω τα απαραίτητα προγράμματα για pc που αφορούν το iphone. Το κυρίως θέμα τώρα: Επειδή φαντάζομαι δεν έχει κρατήσει την Library του itunes κάπου, πως μπορεί να συνεχίσει απο εκεί που βρισκόταν; Δηλαδή όταν θα φτάσει η ώρα να κάνει sync, να μην χαθεί τίποτα απο το κινητό; Πρέπει με κάποιο πρόγραμμα να μεταφέρει music, videos, photos, contacts, apps στο itunes, και μετά να ξαναοργανώσει; Με την επιλογή "manual manage music videos", σβήνονται τα τραγούδια του iphone; Δεν θυμάμαι και πολλά απο itunes γιατί πάει ήδη 1 χρόνος απο τότε που ασχολήθηκα τελευταία φορά Τα contacts θα τα περασει το iphone στο itunes(αν θυμαμαι καλα,σου γινεται και σχετικη ερωτηση)Για τα υπολοιπα(apps,music,videos) θα πρεπει να τα ξαναπερασει/ξανακατεβασει στο itunes απο το pc της και στην συνεχεια στο iphone.
flik Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν προγράμματα που κάνουν μεταφορά αυτών απο το iphone προς το itunes έτσι; Και κάτι άλλο λίγο εκτός, στο itunes υπάρχει επιλογή αν θυμάμαι καλά, αν θες κάθε φορά που προσθέτεις κάτι στην Library, αν θες να αντιγράφεται και σε φάκελο του itunes. Αυτός πρέπει να απενεργοποιείται για να μην έχεις διπλά αρχεία;
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν προγράμματα που κάνουν μεταφορά αυτών απο το iphone προς το itunes έτσι; Δεν το εχω ψαξει εδω και καιρο,οποτε δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια.Υποθετω πως οχι με την εννοια που τα θελεις.Μεμονομενα ενα ενα φακελο,ενα ενα mp3,videos κλπ σιγουρα μπορεις,αν εχει γινει jailbreak(κοινως καλυτερα να στρωσεις απο την αρχη το itunes..) .Μαζικα και αυτοματοποιημενα οπως ειπα δεν το χω ψαξει. Και κάτι άλλο λίγο εκτός, στο itunes υπάρχει επιλογή αν θυμάμαι καλά, αν θες κάθε φορά που προσθέτεις κάτι στην Library, αν θες να αντιγράφεται και σε φάκελο του itunes. Αυτός πρέπει να απενεργοποιείται για να μην έχεις διπλά αρχεία; Ναι,ειναι η πρωτη ρυθμιση που απενεργοποιω απο το αφιλοτιμο το itunes καθε φορα.
vag3d Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Άν κρατούσε τους φακέλους που σχετίζονται με το iTunes θα μπορούσε να τα ξανά ρίξει μέσα... Η μουσική θα είναι λίγο πρόβλημα πιστεύω. Από εκεί και πέρα ίσως με ένα γρήγορο Jailbreak, στην συνέχεια σύνδεση με κάποιο πρόγραμμα για FTP στο iPhone και "κατέβασμα" των applications και των σημαντικών φακέλων με τις DB από τα Messages, τα mail, το calendar, κλπ από το iPhone να απέτρεπαν τυχόν κακοτοπιές, μιας και θα μπορούσε να κάνει Sync και στην συνέχεια εάν τα έσβηνε τελικά από μέσα το iTunes θα μπορούσατε μέσω Jailbreak να ξανα-συνδεθείτε με το iPhone και να τα ξανα-ρίξετε στο iPhone. Μετά θα ακολουθούσε ένα τελικό Sync όπου όλα θα ήταν μέλι-γάλα (εκτός από την μουσική και τα videos που πιθανότατα θα πρέπει να τα ξανα-βάλετε μέσα). Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι κάπως "Advanced" για τον απλό χρήστη, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα μπροούσαν να επιτευχθούν. Πιθανότατα δεν θα έχετε πρόβλημα αν δεν κάνετε τα Advanced κόλπα που σας περιέγραψα (μόνο με την μουσική θα πρέπει να τα ξανα-φτιάξετε κάπως αλλά μικρό το κακό) αλλά εάν σας φαίνεται οτι μπορείτε να τα κάνετε/τα κατανοείτε κάντε τα προληπτικά για πιθανή αποφυγή Data-Loss σημαντικών δεδομένων από το iphone. Τα Applications εάν θυμόσαστε ποια είχατε κατεβάσει/αγοράσει μπορείτε να τα ξανακατεβάσετε δωρεάν, δεν θα χρειαστεί να τα ξανα-πληρώσετε, εφόσον το iPhone είναι ενεργοποιημένο με το ίδιο account/με τον ίδιο χρήστη που είχε αγοράσει τα applications ή games.
ixthy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Το θέμα είναι απλό... Κάνεις login στο itunes, πας στο λογαριασμό σου, και εκεί υπάρχουν σε λίστα όλες οι αγορές που έχεις κάνει. Επίσης μπορείς να βρεις τις λίστες και στα email που σου στέλνει το itunes σαν απόδειξη μετά από κάθε αγορά. Στη συνέχεια ξανακατεβάζεις δωρεάν ό,τι γουστάρεις από αυτά που έχεις ήδη αγοράσει, αν όχι όλα. Αυτό ισχύει και για apps (σίγουρα), αλλά και για music φαντάζομαι. Τώρα ό,τι δεν είχατε κατεβάσει από το itunes, κάπου αλλού θα το έχετε σωσμένο! Δεν μπορεί! Αλλιώς πώς το φορτώσατε εξ' αρχής στο itunes; Οπότε βάλτε το itunes να τα ξαναδιαβάσει από την αρχική τους πηγή και να τα προσθέσει στο library κάνοντας duplicate όλα τα απαραίτητα αρχεία (αλήθεια που το κακό σε αυτό; )! Στη συνέχεια συγχρόνισε ό,τι γουστάρεις και τέλος.
nioniosmeg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 H λύση είναι μία. Πρώτων, ελπίζεις να βρεις κάποιον που να διαθέτει mac OS 10.5 or later στον υπολογιστή του, εγκαθιστάς το PhoneDisk στο mac, μεταφέρεις τα τραγούδια/φωτογραφίες/βίντεο αν είναι 3GS, τα ανοίγεις αυτά στο iTunes, μεταφέροντάς τα με έναν εξωτερικό στο πισί σου, (πρέπει να έχεις επίσης μια μεγάλη στίβα κόμικς, 1 για κάθε 1 GB αρχείων, πρώτα όταν τα μεταφέρεις, αλλά και όταν τα ανοίγεις), διαβάζεις τα κόμιξ, και όταν τελείωσεις ελπίζεις να έχει τελειώσει κι αυτό. Μετά απλά το ξανακάνεις sync και είναι όλα ωραία και καλά.
vag3d Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 H λύση είναι μία. Πρώτων, ελπίζεις να βρεις κάποιον που να διαθέτει mac OS 10.5 or later στον υπολογιστή του, εγκαθιστάς το PhoneDisk στο mac, μεταφέρεις τα τραγούδια/φωτογραφίες/βίντεο αν είναι 3GS, τα ανοίγεις αυτά στο iTunes, μεταφέροντάς τα με έναν εξωτερικό στο πισί σου, (πρέπει να έχεις επίσης μια μεγάλη στίβα κόμικς, 1 για κάθε 1 GB αρχείων, πρώτα όταν τα μεταφέρεις, αλλά και όταν τα ανοίγεις), διαβάζεις τα κόμιξ, και όταν τελείωσεις ελπίζεις να έχει τελειώσει κι αυτό. Μετά απλά το ξανακάνεις sync και είναι όλα ωραία και καλά. Φοβερό προγραμματάκι..!!! Ωραίος..!!! Με αυτό το προγραμματάκι παιδά εφόσον βρείτε έναν φίλο με Mac για να το χρησιμοποιήσετε, θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση σε όλους τους φακέλους του iPhone σας και να κάνετε το προληπτικό επιλεκτικό Backup μερικών φακέλων που περιέχουν τα μηνύματα, το Address Book, κλπ που σας έλεγα, αλλά με πολύ εύκολο τρόπο...!!!
hristos 22 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πε παιδια μια ερωτηση........ Πηρα πριν λιγες μερες οτ iphone 3GS Θελω να μεταφερω φωτογραφιες απο το σταθερο στο τηλεφωνο.....και δεν μπορω Πως της μεταφερω? Τραγουδια και ορισμενα βιντεακια τα καταφερα........αλλα φωτο με τιποτα
nioniosmeg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Γράψτε λάθος παιδιά, τελικά υπάρχει και το iPhone Explorer που κάνει τη δουλειά, όχι τόσο εύκολα, αλλά κι αυτό μια χαρά είναι, και σε παράθυρα και σε μακ. ---------- Προσθήκη στις 00:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:03 ---------- Πε παιδια μια ερωτηση........Πηρα πριν λιγες μερες οτ iphone 3GS Θελω να μεταφερω φωτογραφιες απο το σταθερο στο τηλεφωνο.....και δεν μπορω Πως της μεταφερω? Τραγουδια και ορισμενα βιντεακια τα καταφερα........αλλα φωτο με τιποτα Δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει αυτό για να ΠΕΡΑΣΕΙΣ φωτογραφίες, αλλά πάντως, όταν συνδέεις το iPod/iPhone στον υπολογιστή, εκτός από το iTunes που το βλέπει ως iPod/iPhone, όλα τα προγράμματα σε σχέση με σκάνερ και φωτογραφίες το βλέπουν σαν ψηφιακή κάμερα. Το μόνο που έχεις είναι να κάνεις ένα scan με το utility που έχεις για το σκάνερ σου (έχεις δεν έχεις, τα windows έχουν ένα τέτοιο utility, δεν θυμάμαι και πώς το λένε). Μιας και δεν έχω προσωπικά δικό μου iPhone, και δεν είμαι σίγουρος, απ' ό,τι ξέρω σου ανοίγει τις φωτογραφίες του iPhone σαν ένα εξωτερικό δίσκο (θα το ξέρει αυτό όποιος έχει λάπτοπ με windows πάντα με ενσωματομένη βιντεοκάμερα από πάνω). Και από εκεί μπορείς να τα περάσεις μέσα. Αν δεν σου γίνει έτσι, προσπάθησε με το iPhone explorer που έβαλα παραπάνω, freeware είναι στο κάτω κάτω. Έτσι θα δουλέψει, αλλά αν βαριέσαι να εγκαθιστάς τότε πρέπει να κάτσω να το ψάξω
kpartsi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πε παιδια μια ερωτηση........Πηρα πριν λιγες μερες οτ iphone 3GS Θελω να μεταφερω φωτογραφιες απο το σταθερο στο τηλεφωνο.....και δεν μπορω Πως της μεταφερω? Τραγουδια και ορισμενα βιντεακια τα καταφερα........αλλα φωτο με τιποτα Περνάς τις φωτογραφίες που θέλεις σε ένα φάκελο, μετά μέσα από το iTunes με το κινητό συνδεδεμένο πηγαίνεις iPhone -> Photos -> Sync Photos from και επιλέγεις τον φάκελο με τις φωτογραφίες σου! Μετά με sync περνάνε όλες οι φωτογραφίες του φακέλου στο κινητό... Γράψτε λάθος παιδιά, τελικά υπάρχει και το iPhone Explorer που κάνει τη δουλειά, όχι τόσο εύκολα, αλλά κι αυτό μια χαρά είναι, και σε παράθυρα και σε μακ. ---------- Προσθήκη στις 00:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:03 ---------- Δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει αυτό για να ΠΕΡΑΣΕΙΣ φωτογραφίες, αλλά πάντως, όταν συνδέεις το iPod/iPhone στον υπολογιστή, εκτός από το iTunes που το βλέπει ως iPod/iPhone, όλα τα προγράμματα σε σχέση με σκάνερ και φωτογραφίες το βλέπουν σαν ψηφιακή κάμερα. Το μόνο που έχεις είναι να κάνεις ένα scan με το utility που έχεις για το σκάνερ σου (έχεις δεν έχεις, τα windows έχουν ένα τέτοιο utility, δεν θυμάμαι και πώς το λένε). Μιας και δεν έχω προσωπικά δικό μου iPhone, και δεν είμαι σίγουρος, απ' ό,τι ξέρω σου ανοίγει τις φωτογραφίες του iPhone σαν ένα εξωτερικό δίσκο (θα το ξέρει αυτό όποιος έχει λάπτοπ με windows πάντα με ενσωματομένη βιντεοκάμερα από πάνω). Και από εκεί μπορείς να τα περάσεις μέσα. Αν δεν σου γίνει έτσι, προσπάθησε με το iPhone explorer που έβαλα παραπάνω, freeware είναι στο κάτω κάτω. Έτσι θα δουλέψει, αλλά αν βαριέσαι να εγκαθιστάς τότε πρέπει να κάτσω να το ψάξω Αυτό που λες ισχύει για τις φωτογραφίες που τράβηξε το ίδιο το iPhone και θέλουμε να τις περάσουμε στον υπολογιστή... όχι για φωτογραφίες που θέλουμε να περάσουμε εμείς στο κινητό... Το τελευταίο γίνεται πολύ εύκολα μέσα από το iTunes χρησιμοποιώντας την καρτέλα Photos.....
nioniosmeg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν έχω iPhone και δεν το έχω κάνει ποτέ, γι' αυτό
hristos 22 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Περνάς τις φωτογραφίες που θέλεις σε ένα φάκελο, μετά μέσα από το iTunes με το κινητό συνδεδεμένο πηγαίνεις iPhone -> Photos -> Sync Photos from και επιλέγεις τον φάκελο με τις φωτογραφίες σου! Μετά με sync περνάνε όλες οι φωτογραφίες του φακέλου στο κινητό... Ναι ετσι το εκανα και πετυχε..... Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.