user12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Παιδια εχω και μια απορια ακομα...γιατι οταν βρεχει ΟΛΑ κινουνται τοοοοσο αργα? Λογο του βρεγμενου που πας ας πουμε αντι για 50-60 με 40-45 κολανε ολα? τι γινεται? Γιατι δεν εχουμε λαστιχα για βροχη καθως ειμαστε Ελλαδα αρα χανουμε σε ελεγχο του αμαξιου.(Νομιζω) Σε περιπτωση που σε τρακαρει καποιος με σφηνα απο δεξια φταιες εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 γιατι γλιστραει ο δρομος Γιατι δεν εχουμε λαστιχα για βροχη καθως ειμαστε Ελλαδα αρα χανουμε σε ελεγχο του αμαξιου.(Νομιζω)Σε περιπτωση που σε τρακαρει καποιος με σφηνα απο δεξια φταιες εσυ? Βρε συμφωνοι γλυστραει το ξερω σιγουρα θα ειναι πιο αργη η κινηση αλλα δε νομιζω να ειναι ΤΟΣΟ δραμα που ολοι πανε σημειωτων... Τελος παντων δε ξερω...ισως οταν βγω και εγω με αμαξι σε λιγο εξω να αλαξω γνωμη ---edit---- *Ξεχναω μια παραμετρο ομως και εχετε δικιο... οτι δεν εχουμε δρομους...η θα ειναι γυαλι και θα γλυστραει ακομα και στεγνο η θα ειναι μεσα στη λακουβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Γιατι δεν εχουμε λαστιχα για βροχη καθως ειμαστε Ελλαδα αρα χανουμε σε ελεγχο του αμαξιου.(Νομιζω)Σε περιπτωση που σε τρακαρει καποιος με σφηνα απο δεξια φταιες εσυ? Μπα, οι περισσότεροι βάζουν All-Terrain γόμα και έτσι είναι καλυμμένοι. Αυτό που συμβαίνει με τη βροχή είναι οτι εξαιτίας της μικρότερης επιφάνειας που πατάει το λάστιχο λόγω της εισόδου νερού στις αυλακώσεις, η πρόσφυση χάνεται. Μεγαλύτερη ταχύτητα στη βροχή = λιγότερη πρόσφυση = περισσότερο γλύστρημα. (Το παρατηρούμε συχνά σε βροχερά Γκραν Πρί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Οι ίδιοι που τα λεμε εδω πέρα, (δεν ξερεις να γραφεις, δεν ξερεις κοκ, δεν ειπα αυτα, εισαι άσχετος, άη χάσου... ) ειμαστε οι ιδιοι που αυριο το πρωι , στο ιδιο cowboy style, θα καβαλησουμε αμαξια, μηχανές, ή θα βγούμε πεζοί στο δρόμο να κανουμε αυτα τα ωραία. Αλλα εδώ έχουμε 5-6 άτομα που τη βρισκουν με το "στέκι", το θεωρούν σπίτι τους, και οταν ξεφεύγουν τα πράγματα, κόβουν κωλαράκια. ενώ έξω, οι αντίστοιχοι mods δεν εχουν σπίτια, αλλα μονο τσιφλίκια δανεικά, κι αντι κώλους, απλα κόβουν κίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αυτό με τη βροχή γίνεται πολλές φορές γιατί μια μεγάλη μερίδα οδηγών οδηγεί με επικίνδυνα φθαρμένα ελαστικά. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να φεύγουν σαν να πατάνε μπανανόφλουδες αυτοκίνητα από το δρόμο με τη παραμικρή βροχή.. Βάλε και το γεγονός ότι αρκετοί δρόμοι είναι καθρέπτης ακόμη και χωρίς βροχή, το να μην αλλάζεις λάστιχα όταν πρέπει είναι επιεικώς εγκληματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Οι ίδιοι που τα λεμε εδω πέρα, (δεν ξερεις να γραφεις, δεν ξερεις κοκ, δεν ειπα αυτα, εισαι άσχετος, άη χάσου... ) ειμαστε οι ιδιοι που αυριο το πρωι , στο ιδιο cowboy style, θα καβαλησουμε αμαξια, μηχανές, ή θα βγούμε πεζοί στο δρόμο να κανουμε αυτα τα ωραία.Αλλα εδώ έχουμε 5-6 άτομα που τη βρισκουν με το "στέκι", το θεωρούν σπίτι τους, και οταν ξεφεύγουν τα πράγματα, κόβουν κωλαράκια. ενώ έξω, οι αντίστοιχοι mods δεν εχουν σπίτια, αλλα μονο τσιφλίκια δανεικά, κι αντι κώλους, απλα κόβουν κίνηση Χαχαχαχα Κορυφή η υπογραφή αφεντικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Διαβάζοντας τα παραπάνω, συνεχίζω να βρίσκω λόγους ώστε κάθε φορά που κατεβαίνω Ελλάδα να μην νοικιάζω αμάξι αλλά να χρησιμοποιώ τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πράγμα που γίνεται 8 χρόνια τώρα δημιουργώντας απορία στους δικούς μου εκεί. Αντίθετα κάνω περίπου 45 χιλιάδες μίλια (72Κ km) στο χρόνο σε Αγγλία και Αμερική, χωρίς άγχος. (Έχω βρετανικό δίπλωμα). Αν και μου έτυχε γερό τρακάρισμα κάνοντας write off 2 μηνών αμάξι, παρά το ότι δεν είχα πάρει μέρος στο αρχικό ατύχημα, και ήμουν σταματημένος 40 μέτρα από εκεί που έγινε. Και πως έγινε αυτό; Δεν θέλει πολύ αν πάρεις 4 σβούρες και να φύγεις προς κάθε κατεύθυνση, αν έχεις λάστιχα για που είναι από κατασκευής ήμι-φαλακρά (ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί η Αστυνομία), βρέχει, και σε χτυπά από το πλάι φορτηγό που δεν σταμάτησε στην διασταύρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ελεος, εκανα μια βολτα στην καλαματα σημερα και ειδα 3 τρακαρισματα ενα τρακαρισμα σε ενα φαναρι μικροζημια τιποτα σπουδαιο, σε φαναρι που χαλαει καθε 3 και λιγο,δεν αποκλειεται να αναψε και απο της δυο μεριες πρασινο και να εγινε το μπαμ αλλος ενας κολλισε σε μια κολονα κι αλλος ενας εξω απο την πολη που βγηκε απο το δρομο και τουμπαρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ξεθαβω το θεματακι,για κατι περιστατικα που εγιναν αυτες τις μερες. 1)Οποιος εχει περασει τωρα τελευταια στην ιερα οδο στο χαιδαιρι,θα εχει δει οτι εχουνε κανει δυο αρκετα στενες λωριδες αντι για μια που ητανε παλια.Σημερα λοιπον στον δρομο αυτο με αρκετη κινηση εγω ειχα πιασει αριστερη λωριδα και πηγαινα με το ρευμα μου(ουτε γρηγορα ουτε αργα-στο οριο ταχυτητας που οριζουν οι πινακιδες).Απο πισω μου ομως ητανε ενας κ@υλωγκαζος με ενα ford focus,τον οποιο ειχα δει οτι ηρθε απο πισω μου με σφηνες.Δεν θα αφηνε εμενα λοιπον,ετσι με περασε απο δεξια και αμεσως μπηκε μποστα μου.Μπροστα λοιπον ειχα το focus και μποστα στην δεξια λωριδα ητανε ενας παλιο φορτηγο(σιδερια σκετη).Παει λοιπον ο "γρηγορος" με το ford να περασει το φορτηγο νομιμα στην λωριδα του αλλα επειδη ειχε παρκαρισμενα πανω στο πεζοδρομιο δεξια,με την μια πλευρα αυτων πανω στον δρομο και επειδη ειναι οπως ειπα πολυ στενες οι λωριδες,ο φορτηγατζης επρεπε να βαλει το μισο φορτηγο στην αλλην λωριδα,δηλαδη την ωρα που περναγε το fordaκιας!!!Βλεπεις το ford να πλακωνει τα φρενα και κλινει οσο μπορουσε αριστερα,αλλα......ΜΠΑΜ.Του βαραει μια καλη,η οποια πηρε καθρεφτη και τζαμι.Το περιεργο ειναι οτι το φορτηγο δεν πρεπει να το καταλαβε καν γιατι συνεχισε σαν να μην τρεχει τιποτα.Σε αυτην την περιπτωση εφταιγε το φορηγο φυσικα(ουτε φλασ εβγαλε,ουτε καν καθρεφτη δεν πρεπει να κοιταξε),αλλα εγω ευχαριστηθηκα οσο δεν παει αυτο που επαθε το βιαστικος με το focus.Αφου μετα που κατεβηκε να δει την ζημια,του εσκασα μια μουτζα και του φωναξα "να μαθεις να κανεις μαλακιες μεσα στην κινηση" και εφυγα. 2)Μεσα σε αμαξι φιλου μου.Κλασσικο σταυροδρομι με στοπ σε εμας,αριστερα δεξια παρκαρισμενα.Βγαινει λοιπον σιγα σιγα ο φιλος μου και εκει που ειχε πλεον φουλ ορατοτητα και μπορουσε να ξεκινησει πεταγε απο πισω μας ενα παπακι απο τα δεξια(δηλαδη απο την μερια που ημουνα εγω συνοδηγος) και παει να στριψει αριστερα στο στενο.Με λιγα λογια ηρθε απο πισω και χωθηκε μπροστα μας χωρις καν να σταματησει στο στοπ. 3)Επιστροφη απο τει στο λεωφορειο πρωτη πρωτη θεση.Αδειος ο δρομο στην ιερα και ο οδηγος πηγαινε σβελτα.Απο μακρια φαινεται μια γυναικα που περιμενε σε ενα στενακι με στοπ.Η αποσταση μας ητανε τετοια που της επετρεπε να βγει χωρις να μας "κοψει".Παρολα αυτα αυτην αποφασισε να περιμενει να περασουμε.Με το που την πλησιαζει ομως το λεωφορειο αυτη ριχνει μια τελευταια ματια και αποφασιζει να βγει!!!!Ο λεωφορειατζης βγαινει στην αντιθετη(ευτηχως δεν ερχοτανε αλλο αυτοκινητο) και της κατεβασε οτι θειο ηξερε και δεν ηξερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Βεβαια! Το μπαγκλαντες η ινδια και το πακισταν ειναι μερικες απο αυτες Και η Ιταλία και η Γαλλία.. Μια χαρα οδηγαμε , το προβλημα ειναι στο συστημα οδηγησης αυτο καθεαυτο, και στη μη σωστη σηματοδοτηση. Επι χρόνια έβλεπα στον ύπνο μου ενα συστημα πινακιδων που δεν αφηνει ποτε ambiguity για το ποιος εχει προτεραιότητα. Σαν θα γίνω πρωθυπουργός/βασιλιας/αυτοκρατορας/δικτατορας/θεος-ηλιος θα το δείτε. Και πιο μικρός είχα σχεδιάσει ενα σύστημα για πεζους-αυτοκινούμενα ΔΧ που θα αντικαθιστούσαν την ανάγκη για αυτοκίνητο. Αλλα προς το παρόν προσέχω όσο μπορώ μη με πάρει απο κατω κανα τζιμάνι και ψάχνω τα πόδια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μια χαρα οδηγαμε , το προβλημα ειναι στο συστημα οδηγησης αυτο καθεαυτο, και στη μη σωστη σηματοδοτηση. έλα. πλάκα κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 έλα. πλάκα κάνεις... Βασικά δεν κάνει. Αν κρίνουμε βάσει των συνθηκών εκπαίδευσης, παροχής διπλώματος, νοοτροπίας και τρόπου οδήγησης, για τον τρόπο που οδηγούμε είμαστε μια χαρά. Το οποίο προσωπικά το ερμηνεύω ως "τυχεροί που δεν θρηνούμε δεκαπλάσιο αριθμό θυμάτων κάθε χρόνο στους δρόμους". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.