Mika Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ναι τιγκα στη σοβαροτητα ηταν η απαντηση του ferongr. επισης Praetorianos χαιρομαι που βαζεις λογια στο στομα μου μπας και βρεις κανα επιχειρημα
ferongr Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μ' αρέσει που απαντάς σοβαρά σε άτομο που έχει κάνει τον εξής διάλογο: - Ρε τους μαλάκες που το κάνουν αυτό, είναι και παράνομοι! Είναι βλάκες και θα πάρουν κανένα στο λαιμό τους, [...] ε μα τα χάλια τους πλέον οι γάιδαροι δεν παλεύονται.. - Δεν είναι παράνομο σύμφωνα με τον ΚΟΚ. - Ε είναι ηλίθιοι που δεν είναι παράνομο. Α. Δεν ξέρω τον χριστό μου από ΚΟΚ. και μετά παρακάτω υποψιάζομαι ότι θα συνεχίσει να μιλάει για τα άλλα ζώα οδηγους. Αχχ Ελλάδα Μεχρι και γω trollaρομαι, τι να κανω... Ουδεις τελειος
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αφού εσύ είπες οτι δεν διάβασες τον ΚΟΚ, αλλά την ίδια ώρα έβγαλες το ρυμουλκημένο παράνομο.
pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Σήμερα σε μονόδρομο μιας λωρίδας (στενής), πηγαίνοντας εγώ με 20 χιλ/ώρα το πολύ λόγω κίνησης, μου σκάει προσπέραση ένας μπετόβλακας από δεξιά καβαλώντας το πεζοδρόμιο σαν κύριος. Και αυτό 50 μέτρα μακριά από αστυνομικό τμήμα. Το χειρότερο είναι όταν βλέπεις μικρά παιδάκια στο μπροστινό κάθισμα χωρίς ζώνη ή κάθισμα. Εντελώς ανέυθυνη κίνηση, όποιος το κάνει είναι ανάξιος να θεωρείται γονιός. Καλά είσαι. Τις προάλλες ήταν ένας μπροστά μου και όχι μόνο είχε το παιδάκι στη θέση του συνοδηγού, το είχε αφήσει και λυτό και είχε πετάξει το κεφάλι έξω απ'το παράθυρο όπως κάνουν και τα σκυλιά.
Praetorianos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 επισης Praetorianos χαιρομαι που βαζεις λογια στο στομα μου μπας και βρεις κανα επιχειρημα Cheers. Χρειάζομαι σοβαρά επιχειρήματα για κάποιον που χαρακτηρίζει οδηγούς που κάνουν κάτι αυτονόητο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ως ζώα, ενώ ο ίδιος είναι παντελώς άσχετος με τον ΚΟΚ ε?
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Καλά είσαι. Τις προάλλες ήταν ένας μπροστά μου και όχι μόνο είχε το παιδάκι στη θέση του συνοδηγού, το είχε αφήσει και λυτό και είχε πετάξει το κεφάλι έξω απ'το παράθυρο όπως κάνουν και τα σκυλιά. Όποιος βλέπει τέτοια περιστατικά θα πρέπει να τους κράζει. Εγώ απο 'δω και πέρα αυτό θα κάνω.
Mika Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 το αυτονοητο ειναι να φωναξεις οδικη βοηθεια, οχι να κανεις τον μπομπ τον μαστορα. παντελως ασχετο με τον κοκ δεν θα με χαρακτηριζα. το αντιθετο μαλλον.
Praetorianos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 παντελως ασχετο με τον κοκ δεν θα με χαρακτηριζα. Ναι κοίτα, κι εμένα παντελώς άσχετο με την πυρηνική φυσική δεν θα με χαρακτήριζα..
pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Όποιος βλέπει τέτοια περιστατικά θα πρέπει να τους κράζει. Εγώ απο 'δω και πέρα αυτό θα κάνω. Θα τον έκραζα αλλά έτρεχε και σα μαλάκας. το αυτονοητο ειναι να φωναξεις οδικη βοηθεια, οχι να κανεις τον μπομπ τον μαστορα. Το αυτονόητο είναι να κάνεις ότι σε βολεύει εφόσον το επιτρέπει ο ΚΟΚ.
Mika Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ναι κοίτα, κι εμένα παντελώς άσχετο με την πυρηνική φυσική δεν θα με χαρακτήριζα.. μπραβο. σε καθε περιπτωση δεν θα μπορουσε να το ξερει κανεις μεσω ενος φορουμ αν εισαι ή οχι pappous_soulis δεν συμφωνω με τη λογικη σου. αν ο κοκ για καποιο λογο επιτρεπει κατι τοσο επικυνδυνο ειναι λιγο καπως να το εφαρμοζεις επειδη "σε βολευει"
pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Επικίνδυνο είναι για όσους πήραν το δίπλωμα νύχτα.
nick#18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Παιδια εχω και μια απορια ακομα...γιατι οταν βρεχει ΟΛΑ κινουνται τοοοοσο αργα? Λογο του βρεγμενου που πας ας πουμε αντι για 50-60 με 40-45 κολανε ολα? τι γινεται?
pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 δεν ειναι και λιγοι στην Ελλαδα αυτοι. Μήπως να προσαρμόσουμε τον ΚΟΚ στην συμπεριφορά και τις γνώσεις του καθενός?
umaga Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Παιδια εχω και μια απορια ακομα...γιατι οταν βρεχει ΟΛΑ κινουνται τοοοοσο αργα? Λογο του βρεγμενου που πας ας πουμε αντι για 50-60 με 40-45 κολανε ολα? τι γινεται? γιατι γλιστραει ο δρομος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.