Προς το περιεχόμενο

Τα χάλια των ελλήνων οδηγών

nemesiskp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα στην οδό Χαλκίδος στο φανάρι του ΗΣΑΠ Ανω Πατήσια μετα τη γέφυρα.

εκει σχηματιζονται 2 σειρές, οι δεξιοι ξεκινανε την Πατησίων, οι αριστεροι την Αγ.Λαυρας προς Γαλάτσι.

Στην αριστερη, μπροστα μου ενα μαυρο Πεζώ, 206 ή 306, ψιλογκαζιάρης, οπως φαινόταν απο τα προηγουμενα μέτρα, 1ος στο φαναρι, μετα εγω, και μετα αλλος 3ος.

στη δεξια αναβει πρωτο το πράσινο, ερχεται ο κλασικός ο @@@@@@@ ο ταριφας απ δεξια, χωνεται μπρωστά στο πεζώ. Φανάρι φυσικα δεν μπορουσε να δει, η μουρη του να κοβει στην ψυχρα την πατησίων. θεωρησε αυτονοητο οτι χρωσταμε να τον "σκουντηξουμε" με τις κόρνες...

ο πεζώ τα έχει ηδη πάρει, (οπως κι εγώ), αλλα δε μιλάει :lol:

αλλα νιώθω τα εγκεφαλικά του κύμματα να δονούν τα μπαρπρίζζζζ...

Αμεσως μετα, ερχεται κι αλλος παλιατσος απο δεξια, να χωθει κι αυτός, μια μαυρη μαούνα, μαλλον Καντιλακ cts, φυσικα χωρις φλας αριστερό ...στη ζουλα κι ετσι...

αλλα δεν προλαβαινει να κολησει το ταξι,

το πρασινο μας εχει βγει, ο Πεζώ κολλάει στο ταξι και φευγουν και οι 2..

ο Μαουνας, δεν τα παραταει, και νταβατζιλικι να περασει πριν το πεζώ...

σταματανε και οι δυο εκει που στενευει πλεον η μπουκαλα, αρχη Αγ.Λαυρας, και δεν χωρανε πια να πανε πλαι-πλάι...

ο πεζάκιας, μαλλον αγαπάει περισσότερο το δικο του, και κολωνει για μισο σεκ, ο Μαουνας "κερδίζει"...

εκει μαλλον ο πεζάκιας, σκεφτηκε, κατσε να δεις τώρα θα τον πάω καροτσάκι ως την κόλαση, αλλα δεν του βγηκε ουτε αυτό!

ουτε 20 μ. μετα τη στροφή, ο μαούνιέρης κοκκαλώνει, και βγαζει φλας να παει αριστερά σε ενα στενό... αντε παλι στοπ, νεκρά, πρωτη, το καραβάνι των ψυχάκηδων..

ο Πεζώ τον ξεπροβοδίζει οσο πιο ηχηρά και εμπνευσμένα, με οτι μπορει να ξεφορτώσει πριν απομακρυνθει.

Πάμε παρακάτω.. επόμενο φανάρι.. ακριβώς ίδια περίπτωση.

οι αριστεροι παμε για Ηρακλείου, στα δεξια οσοι συνεχίζουν ευθεια.

βλεπω το Πεζω να ξεφευγει απο τους πολλους αριστερους, και να καθεται δεξια χωρις φλας, ωραία λεω, ενας ψυχακιας λιγότερος.

αμ δε.. με το πράσινο, ο Πεζάκιας σπινιάρει, και κανει ακριβώς την ιδια παπαρια για την οποία σκυλόβριζε πριν 60'' τον "μαούνα" !! χώνεται αριστερά, χωρις φλάς, και φευγει πρώτος... στη Ηρακλείου.

"κερδίζει" αυτη την κόντρα..

ζήτω! :lol: :whistle: :lol:

Αλλο ενα συνηθισμένένο πρωινό στο δρόμο για τη δουλειά..

---------------------------------------------------------------------------

Χτές, Κυριακή 30/5/2010, 16.25 στα διόδια Κορίνθου, προς Αθήνα, (ξερουμε ολοι τί ταχύτητες αναπτύσονται στα 3 χλμ πριν, και τα 3 χλμ μετά.. ).

Τα αυτοκίνητα λίγα, γυρω στα 3 ως 6 σε καθε ταμειο, μπροστα το χαμένο κορμί με την μαυρη SLK, να κάνει συνεχη ζιγκ-ζαγκ μεταξύ 2 λωριδων μεχρι να αποφασίσει σε ποιο ταμειο θα κάτσει (το ενα ειχε 2 , το αλλο 3 ΙΧ, αλλα σε αυτο με τα 2 ηταν ενα παλιό ΙΧ, που πιθανον οδηγουσε παππούς, που πιθανον θα καθυστερούσε την "εκκινηση", οποτε η αποφαση ηταν πολυ κρίσιμη και δύσκολη, για το μέλλον των αναπαραγωγικών του αδέννων του SLKά )...

Στο διπλανό ταμείο, περιμένει να περάσει ενα Ρενώ Μεγκάν, ψιλοσκούρο, μαλλον μπλε, στη θεση του συνοδηγού η "μάνα", στα πόδια της παιδάκι με τη μουρη κολλημένη στο τζάμι. Δεν το εκανα ουτε 8 ετων. (ουτε καν αγκαλία της. κανονικά, ελευθερο).

πίσω: αδειο το κάθισμα. ουτε αλλοι επιβατες (να πεις οτι ηταν κατι έκτακτο και δεν χώραγε), ουτε παιδικο καθισμα.

----------------------------------------------------------------

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το θέμα παιδείας, οικογένειας κ.λπ. όμως αρκετοί από εμάς το παίχνουμε στην απ'έξω.

Προχτές στην Γερουλάνου στην Αργυρούπολη και στα γύρω στενά (όπου είναι αρκετά σκοτεινά τα βράδια) είδα δυο παιδία, δεν θα ήταν πάνω από 15, σε ένα όχημα που έμοιαζε με μηχανοκίνητο πατίνι... χωρίς φώτα.

Στην περιοχή μου της προάλλες είχα ποδηλάτη στα δεξιά (ανήλικο) και όπως είναι λογικό μείωσα ταχύτητα και ανοίχτηκα αρκετά αριστερά ώστε να τον προσπεράσω... και τι κάνει; Ενω βρισκόμουν αρκετά κοντά του και είχε δει οτι τον είχα δει κόβει καρφί αριστερά περνώντας στο μισό μέτρο μπροστά μου.

Στον άλιμο εδώ και μήνες κυκλοφορούν δυο δεκατριάχρονα με γουρούνα... κάνοντας τις απίστευτες μαλακίες. ΣΤΟΠ δεν υπάρχουν, προτεραιότητες στα @@ τους, ενώ μια φορά μπροστά μου πήγαν να προσπεράσουν αμάξι που πάρκαρε σε μονόδρομο ενώ αυτός ήδη είχε ανάψει αλάρμ και είχε ξεκινήσει την όπισθεν.

Πριν αρκετό καιρό στην παραλιακή στο ύψος του παλιού αεροδρομίου ένα μάτσο ανήλικοι με ποδήλατα κάνανε ταρζανιές μέσα στην κίνηση. Που να πάρουν και μηχανάκι.

ΑΥΤΟΙ, οταν μεγαλώσουν, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;

Να υποθέσω;

Θα κόβουν στροφή 90 μοιρών από την αριστερή της παραλιακής σε κάθετο δρόμο, προσπερνώντας επικίνδυνα τους πρώτους στην λωρίδα επιβράδυνσης απλά για να περάσουν το φανάρι νωρίτερα.

Θα κατεβαίνουν μονόδρομους ανάποδα πατημένοι και χωρίς αλάρμ (όχι οτι με αλάρμ δικαιολογείται αλλά τέσπα).

Θα σου κολλάνε σε απόσταση αναπνοής στον μονόδρομο και ενώ είσαι ήδη πάνω από το όριο.

Εγώ πια στον δρόμο απέναντι σε τέτοιους μαλάκες λειτουργώ με ένα και μόνο σκεπτικό: Αν ο ίδιος δεν σέβεται την περιουσία του και την ζωή του, εγώ δεν θα τη σεβαστώ.&-

Από το να κινδυνέψω να σκοτωθώ εγώ, χίλιες φορές να μείνω ψύχραιμος και νόμιμος, και άσε τον άλλον να τα βγάλει πέρα με τις μαλακίες του μόνος του.

Αν μπορεί. Αν δεν μπορεί, υπάρχουν και τα Darwin awards.

Οι μόνοι που μπορώ να σεβαστώ πλήρως και να ανεχτώ τις μαλακίες τους ακόμα και αν χρειαστεί να το ρίξω σε γκρεμό είναι οι πεζοί. Που trust me, κάνουν ανάλογες μαλακίες, σε ίδιο ποσοστό με τους οδηγούς.

Χεσε μεσα τι μπορει να γινει...το ξερω πως δεν προσεχει το μεγαλυτερο ποσοστο τπτ...στα @@ τους ειναι ολα... Εγω προσωπικα ο,τι ξερω απο τον Κ.Ο.Κ γιατι διπλωμα δεν εχω ακομα, το αξιοποιω (πιστευω δλδ... :P) και στους δρομους δε κανω μαλακιες, εχω μια εσθηση τι μπορει να συμβει... Περι αυτων με τις γουρουνες στον Αλιμο με πετυχαν προχτες στην περιοχη (βολτουλα...) περνοντας διαβαση πεζος, με πρασινο για εμενα. ΤΙΠΟΤΑ! Ουτε καν που υπολογισαν αν υπηρχα...

---------- Προσθήκη στις 11:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:43 ----------

Χτές, Κυριακή 30/5/2010, 16.25 στα διόδια Κορίνθου, προς Αθήνα, (ξερουμε ολοι τί ταχύτητες αναπτύσονται στα 3 χλμ πριν, και τα 3 χλμ μετά.. ).

Τα αυτοκίνητα λίγα, γυρω στα 3 ως 6 σε καθε ταμειο, μπροστα το χαμένο κορμί με την μαυρη SLK, να κάνει συνεχη ζιγκ-ζαγκ μεταξύ 2 λωριδων μεχρι να αποφασίσει σε ποιο ταμειο θα κάτσει (το ενα ειχε 2 , το αλλο 3 ΙΧ, αλλα σε αυτο με τα 2 ηταν ενα παλιό ΙΧ, που πιθανον οδηγουσε παππούς, που πιθανον θα καθυστερούσε την "εκκινηση", οποτε η αποφαση ηταν πολυ κρίσιμη και δύσκολη, για το μέλλον των αναπαραγωγικών του αδέννων του SLKά )...

Στο διπλανό ταμείο, περιμένει να περάσει ενα Ρενώ Μεγκάν, ψιλοσκούρο, μαλλον μπλε, στη θεση του συνοδηγού η "μάνα", στα πόδια της παιδάκι με τη μουρη κολλημένη στο τζάμι. Δεν το εκανα ουτε 8 ετων. (ουτε καν αγκαλία της. κανονικά, ελευθερο).

πίσω: αδειο το κάθισμα. ουτε αλλοι επιβατες (να πεις οτι ηταν κατι έκτακτο και δεν χώραγε), ουτε παιδικο καθισμα.

----------------------------------------------------------------

Τελικα τι εκανε ο SLKας? :P

Δημοσ.
4 φορές και Ι keep climbing.

Χαχαχαχαχαχαχα Βάστα γερά... Κι εγώ τώρα σιχτίρισα μια "μανδαμ" που νόμιζε ότι το πεζοδρόμιο είναι χώρος πάρκινγκ (στην Αεροδρομίου εδώ στη Λάρισα).

Δημοσ.

Έχουν δεί πολλά τα μάτια μου αλλά το πιο πρόσφατο...

Σκηνικό κάπου στο κέντρο Θεσσαλονίκη, αντρόγυνο με μικρό παιδί αφού τελειώνουν τι φραπεδιά τους ανεβαίνουν τρικάβαλο σε μηχανάκι με το παιδάκι στη μέση και αφού πάνε να ξεκινήσουν βλέπω και το πιο απίστευτο ο πατέρας ανάβει και τσιγάρο και ξεκινάει.

Δημοσ.

συνιθησμενα πραγματα

οπως επισης αλοι που πανε μες τη μεση,φορτηγακια με παλιοσιδερα που εξεχουν η πεφτουν στο δρομο

αγροτικα μηχανηματα με εξαρτηματα πισω που εξεχουν δεχια αριστερα κλπ....

Δημοσ.

Τα χειροτερα ειναι οι πλατφορμες χωρις φωτα σε επαρχια γενικα (οπουδηποτε εκτος Θεσσαλονικης και Αθηνας). Εχει πεθανει κοσμος και κοσμακης απο τους δολοφονους που περνανε απεναντι απο κεντρικο δρομο σε μηκος με μια πλατφορμα 15 μετρα χωρις φωτα ή ακομα και απλα να πηγαινει στη μεση του δρομου χωρις φωτα (και στις επαρχιες δεν εχει φωτα ουτε στο δρομο, εσυ και το αυτοκινητακι σου μονο). Να μην αρχισω να τα συνδιαζω ολα αυτα με τις κακοτεχνιες τους δρομου ε? Καταστροφικα αποτελεσματα.

Δημοσ.

εχω δει κι εγω παρα πολλα για να τα θυμαμαι,εκτος απο τα συχνα ταξιδια που κανω δουλευα και 2 χρονια επαγγελματιας οδηγος.

αυτοκινητο τραβαει αλλο αυτοκινητο με συρματοσχοινο.και οι δυο με αλαρμ αναμμενα και η ταχυτητα τους δεν ηταν πανω απο 50χαω.κοπελια με σαξο παει να προσπερασει αλλα περναει μονο το ενα και μπαινει αναμεσα τους πατωντας το συρματοσχοινο....

΄΄στο σαντουιτς κετσαπ να βαλω?΄΄

ειμαι με την παρεα μεσα στο αμαξι μου και πηγαινουμε για βολτα συζητωντας.μεσα στην πολη του Μεσολογγιου,η ταχυτητα μας γυρω στα 30-40.στο βαθος βλεπω εναν παππου να βγαινει δυστακτικα απο ενα στενο κοιτωντας δεξια.δεν δινω σημασια και συνεχιζω.μολις φτανω στο ενα μετρο ο παππους χωρις να ριξει ουτε ενα βλεφαρο αριστερα βγαινει απο το στενο αταραχος.ευτυχως δεν ερχοταν αμαξι απο το αντιθετο και μπηκα στην λωριδα προσπερνωντας τον με το χερι μου να εχει γινει ενα με την κορνα.το τι ακουσε μονο αυτος ξερει.

τα χειροτερα τα εχω δει στην Αθηνων-Πατρων,την οποια διασχιζω συχνα.μηδεν οδηγικη παιδεια.

Δημοσ.

αυτοκινητο τραβαει αλλο αυτοκινητο με συρματοσχοινο.και οι δυο με αλαρμ αναμμενα και η ταχυτητα τους δεν ηταν πανω απο 50χαω.κοπελια με σαξο παει να προσπερασει αλλα περναει μονο το ενα και μπαινει αναμεσα τους πατωντας το συρματοσχοινο....

΄΄στο σαντουιτς κετσαπ να βαλω?΄΄

η κοπελα δεν εχει καμια ευθυνη, τα ζωα με το συρματοσχοινο φταινε. Αυτη η πολυ επικυνδινη τακτικη, αν και απαγορευεται, συνανταται συχνα

Δημοσ.

αφου δεν υπαρχει αστυνομια ρε παιδια να τους παρει το κεφαλι

ο καθενας κανει οτι του αρεσει

Δημοσ.
η κοπελα δεν εχει καμια ευθυνη, τα ζωα με το συρματοσχοινο φταινε. Αυτη η πολυ επικυνδινη τακτικη, αν και απαγορευεται, συνανταται συχνα

Αν θυμοσουνα τον ΚΟΚ που πιστευω οτι διαβασες για να βγαλεις διπλωμα (αν εχεις βγαλει διπλωμα), θα ηξερες οτι επιτρεπεται εκτος αυτοκινητοδρομων.

Δημοσ.

δεν διαβασα τον κοκ για να βγαλω διπλωμα.

αφου επιτρεπεται τοτε τα ζωα ειναι αυτα που το επιτρεπουν

Δημοσ.
δεν διαβασα τον κοκ για να βγαλω διπλωμα. αφου επιτρεπεται τοτε τα ζωα ειναι αυτα που το επιτρεπουν

Πηγαινε παρεδωσε το τοτε, δηλωνοντας αγνοια του ΚΟΚ, και ξαναδωσε εξετασεις. Και φυσικα και σωστα επιτρεπεται η ρυμουλκηση, καθως το να εγκαταλειψεις το αυτοκινητο στο δρομο ειναι και επικινδυνο, εκτος απο την παραμποδιση κυκλοφοριας που προκαλει.

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι όταν βλέπεις μικρά παιδάκια στο μπροστινό κάθισμα χωρίς ζώνη ή κάθισμα. Εντελώς ανέυθυνη κίνηση, ότι πιο καταστροφικό υπάρχει, όποιος το κάνει είναι ανάξιος να θεωρείται γονιός.

Δημοσ.
Πηγαινε παρεδωσε το τοτε, δηλωνοντας αγνοια του ΚΟΚ, και ξαναδωσε εξετασεις. Και φυσικα και σωστα επιτρεπεται η ρυμουλκηση, καθως το να εγκαταλειψεις το αυτοκινητο στο δρομο ειναι και επικινδυνο, εκτος απο την παραμποδιση κυκλοφοριας που προκαλει.

οκ, ας λυσουμε λοιπον το επικυνδυνο με κατι πιο επικυνδυνο. ωραια λογικη.

αυριο παω να το παραδωσω

Δημοσ.

Μ' αρέσει που απαντάς σοβαρά σε άτομο που έχει κάνει τον εξής διάλογο:

- Ρε τους μαλάκες που το κάνουν αυτό, είναι και παράνομοι! Είναι βλάκες και θα πάρουν κανένα στο λαιμό τους, [...] ε μα τα χάλια τους πλέον οι γάιδαροι δεν παλεύονται..

- Δεν είναι παράνομο σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

- Ε είναι ηλίθιοι που δεν είναι παράνομο. Α. Δεν ξέρω τον χριστό μου από ΚΟΚ.

και μετά παρακάτω υποψιάζομαι ότι θα συνεχίσει να μιλάει για τα άλλα ζώα οδηγους. Αχχ Ελλάδα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...