Προς το περιεχόμενο

Τα χάλια των ελλήνων οδηγών

nemesiskp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενα αλλο φαινομενο ειναι οτι μερικοι σε πανε κολοφερατζα :mad: σε κατι τετοιες περιπτωσεις λεω παντα αρε και να ειχα κανα φορτηγο θα παταγα αποτομα φρενο να κολαγατε χαλκομανια :P

επισεις πολοι ηλιθιοι στης στροφες μπαινουν τερμα στο αντιθετο ρευμα :mad:

---------- Προσθήκη στις 15:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:42 ----------

και ας είναι στην ανηφόρα ε? kk

ναι ;) το νου σου ομος γιατι μερικοι πανε οπου να ναι

---------- Προσθήκη στις 15:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:47 ----------

Πόσο καιρό οδηγάς; Γιατί αυτά που λες είναι μια απλή καθημερινή μέρα στην αθήνα! :mrgreen:

Γι'αυτό είτε έχεις είτε δεν έχεις προτεραιότητα πρέπει να προσέχεις, γιατί ο άλλος δεν πρόκειται ;)

απολυτα σωστος :-)

πως φαινεται η εμπειρια ε ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδιά κι εγώ έβριζα τους έλληνες οδηγούς και γενικά, μέχρι που γύρισα την Κρήτη με αυτοκίνητο. Μετά απ' αυτή την εμπειρία πλέον όλα μου φαίνονται λουλουδένια και σκέφτομαι σοβαρά να γίνω ταρίφας στην Αθήνα.

Παιδιά κι εγώ έβριζα τους έλληνες οδηγούς και γενικά, μέχρι που γύρισα την Κρήτη με αυτοκίνητο. Μετά απ' αυτή την εμπειρία πλέον όλα μου φαίνονται λουλουδένια και σκέφτομαι σοβαρά να γίνω ταρίφας στην Αθήνα.

Για πες κανενα περιστατικο

3ο-και χειροτερο)(Το εχει η μερα σημερα).Πηγαινοντας προς αθηνα πανω στην καβαλας στην δευτερη απο τα δεξια λωριδα(απο τις 4 που εχει) βλεπω ενα φορτηγο σταματημενο σε ενα στενο παραλληλα στην καβαλας.Λεω ενταξει στοπ εχει , μια λωριδα διαφορα εχουμε δεν θα βγει.........ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!Με το που πλησιαζω βγενει (μια και δεν ερχοταν κανεις απο την δεξια λωριδα,αλλα ελα ομως που φορτηγο ειναι αυτο και για στιψει πρεπει να βγει και στο μισο στην δικης μου λωριδας........Αποτελεσμα????Πριν προλαβω να πεσω στα φρενα κοβω αντανακλαστικα το τιμονι αριστερα για να τον αποφυγω και για καλη μου τυχη:mad: αριστερα ητανε μια ΝΤΑΛΙΚΑ την οποια και θα ακουμπαγα αν εκοβα περισοτερο το τιμονι.......Και κλασσικα ο ελληναρας φορτηγατζης που εκανε την μαλακια παραπονιοταν που του κορναρα ο παλιο @#&^Τ!@&*(*

Ακουω δικες σας εμπειριες........!!!!!!!

Το εχει η μερα σημερα οπως ειπες.

Βασικα καθε μερα τα ιδια χάλια ειναι. Καθε οδηγος και πεζος που κανει μια βολτα στην πολη ή γενικα, κανει καμια 5 παραβασεις το λεπτο.:lol: Κυριολεκτικα!

Σημερα λοιπον παω(κεντρο Θεσσαλονικης) να περασω σε διαβαση πεζων με πρασινο και βλεπω αυτοκινητο να ερχεται κατα πανω μου και ενω βρισκομαι στην μεση της αποστασης. Αταραχος εγω συνεχιζω να περπαταω και παταει εντονα φρενο και σταματαει 2 μετρα μακρυα μου.

Ηξερα βεβαιως οτι σε εκεινη την διαβαση ολοι οι οδηγοι που στριβουν εχουν πορτοκαλί σηματοδοτη με βελακια να αναβοσβηνει, πραγμα που σημαινει προσοχη, περαστε μόνο αν δεν περναει καποιος αλλος. Φυσικα ΟΛΟΙ το αγνοουν αυτο και περνανε εις βαρος των πεζων.

Σταματαει λοιπον 2 μετρα μακρυα μου και μου ζηταει και τα ρεστα "Εισαι μλκς? Δεν με ειδες?" Εγω παντα ηρεμος του λεω οτι "Να πα να πνιγεις. Εγω εχω προτεραιοτητα."

Βγαινει απο το αμαξι και ερχεται κατα πανω μου. Μετα απο λιγα μικρα βρισιδια που μου εριξε εγω του λεω παντα με ηρεμια(η οποια ειναι εκνευριστικη) "Ελα παρατα με δεν ασχολουμαι με ζωα".

Με εσπρωξε, τον εσπρωξα, τον πιανει ενας γερος για να τον ηρεμησει, αυτος νευριασε περισσοτερο ερχεται να με σπρωξει ξανα κουνωντας τα χερια του ανεξελεγκτα, τελικα τον σπρωχνω εγω και παει να με βαρεσει στο προσωπο. Τον αποφευγω(ξερω και λιγο αϊκιντο-μετραει σε τετοιες φασεις) και του δινω 2 στο ματι και τελος. Μαζευτηκαν τοσοι πολοι γυρω μας ωστε τελειωσε το πανυγηρι.

Τελικα το ματι του μελανιασε αρκετα και ηθελε να μου κανει μηνυση. Με τα πολλα ηρθε η τροχαια ηρθε και ο πατερας του εκει και μου μιλησε(ενας αρκετα λογικος ανθρωπος) και του ειπα τι εγινε. Του ειπα οτι αν μου εκανε μηνυση θα του εκανα και εγω γιατι παραλιγο να με πατουσε.

Με τα πολλα λοιπον δεν μου εκαναν τελικα μηνυση αλλά η τροχαια πηρε τα στοιχεια μας. •Χμμ γιατι? Αναρωτιεμαι....

•Επισης αν μου εκανε μηνυση και ειχε 2 μαρτυρες που θα διαβεβαιωναν οτι αυτος πηγε να μου βαρεσει το προσωπο, δεν τα καταφερε και εγω εν μεσω αυτοαμυνας του μαυρισα το ματι, τοτε τι αποφαση θα επαιρνε το δικαστηριο? •Εννοω ποια ειναι η προβλεπομενη εκ των νόμων αποφαση για αυτο?

QFT...

Εγώ είμαι 3 χρόνια τώρα στο Ηράκλειο και οδηγώ μηχανάκι.Το τι έχω τραβήξει δεν περιγράφεται.Βέβαια μετά από τον πρώτο χρόνο έχω καταλάβει τι καουμποιλίκι παίζει και μπορώ να πω οτι αισθάνομαι πιο ασφαλής στο Ηράκλειο παρά στην Αθήνα.

Ίσως το πιο άκυρο που έχω πάθει ήταν όταν περιμένοντας σε ένα φανάρι να στρίψω αριστερά και έχοντας 2 αμάξια μπροστά μου ο μπροστινός μου αποφάσισε οτι δεν ήθελε να στρίψει αριστερά και κουμπώνει την όπισθεν αδιαφορώντας αν υπάρχει τίποτα από πίσω του(το καουμποιλίκι που λέγαμε) και έρχεται κατά πάνω μου.Εγώ όμως δεν έχω όπισθεν αλλά μόνο τα πόδια μου:PΤελικά ευτυχώς απλά με βρίσκει λίγο του τραβάω κάτι καντήλια και φεύγει...

Βασικα καθε μερα τα ιδια χάλια ειναι. Καθε οδηγος και πεζος που κανει μια βολτα στην πολη ή γενικα, κανει καμια 5 παραβασεις το λεπτο.:lol: Κυριολεκτικα!

Σημερα λοιπον παω(κεντρο Θεσσαλονικης) να περασω σε διαβαση πεζων με πρασινο και βλεπω αυτοκινητο να ερχεται κατα πανω μου και ενω βρισκομαι στην μεση της αποστασης. Αταραχος εγω συνεχιζω να περπαταω και παταει εντονα φρενο και σταματαει 2 μετρα μακρυα μου.

Ηξερα βεβαιως οτι σε εκεινη την διαβαση ολοι οι οδηγοι που στριβουν εχουν πορτοκαλί σηματοδοτη με βελακια να αναβοσβηνει, πραγμα που σημαινει προσοχη, περαστε μόνο αν δεν περναει καποιος αλλος. Φυσικα ΟΛΟΙ το αγνοουν αυτο και περνανε εις βαρος των πεζων.

Σταματαει λοιπον 2 μετρα μακρυα μου και μου ζηταει και τα ρεστα "Εισαι μλκς? Δεν με ειδες?" Εγω παντα ηρεμος του λεω οτι "Να πα να πνιγεις. Εγω εχω προτεραιοτητα."

Βγαινει απο το αμαξι και ερχεται κατα πανω μου. Μετα απο λιγα μικρα βρισιδια που μου εριξε εγω του λεω παντα με ηρεμια(η οποια ειναι εκνευριστικη) "Ελα παρατα με δεν ασχολουμαι με ζωα".

Με εσπρωξε, τον εσπρωξα, τον πιανει ενας γερος για να τον ηρεμησει, αυτος νευριασε περισσοτερο ερχεται να με σπρωξει ξανα κουνωντας τα χερια του ανεξελεγκτα, τελικα τον σπρωχνω εγω και παει να με βαρεσει στο προσωπο. Τον αποφευγω(ξερω και λιγο αϊκιντο-μετραει σε τετοιες φασεις) και του δινω 2 στο ματι και τελος. Μαζευτηκαν τοσοι πολοι γυρω μας ωστε τελειωσε το πανυγηρι.

Τελικα το ματι του μελανιασε αρκετα και ηθελε να μου κανει μηνυση. Με τα πολλα ηρθε η τροχαια ηρθε και ο πατερας του εκει και μου μιλησε(ενας αρκετα λογικος ανθρωπος) και του ειπα τι εγινε. Του ειπα οτι αν μου εκανε μηνυση θα του εκανα και εγω γιατι παραλιγο να με πατουσε.

Με τα πολλα λοιπον δεν μου εκαναν τελικα μηνυση αλλά η τροχαια πηρε τα στοιχεια μας. •Χμμ γιατι? Αναρωτιεμαι....

•Επισης αν μου εκανε μηνυση και ειχε 2 μαρτυρες που θα διαβεβαιωναν οτι αυτος πηγε να μου βαρεσει το προσωπο, δεν τα καταφερε και εγω εν μεσω αυτοαμυνας του μαυρισα το ματι, τοτε τι αποφαση θα επαιρνε το δικαστηριο? •Εννοω ποια ειναι η προβλεπομενη εκ των νόμων αποφαση για αυτο?

τιποτα δεν θα σου εκαναν

εδω αλοι εχουν κανει φονο και ειναι ελευθεροι κι εσυ που του επρισες το ματι...:-)

Κιτρινο που αναβοσβηνει??????Τι ειναι αυτο............:-).Εδω δεν καταλαβαινουμε απο κοκκινα σε αυτην την χωρα, το κιτρινο μας μαρανε:-(

---------- Προσθήκη στις 15:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:47 ----------

PS

Καλα του εκανες που του μαυρισες το ματι

---------- Προσθήκη στις 15:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:48 ----------

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=H2JFL1Sk21Y[/ame]

Παρτε και ενα φαναρι στην ρωσια(offtopic)

Ίσως το πιο άκυρο που έχω πάθει ήταν όταν περιμένοντας σε ένα φανάρι να στρίψω αριστερά και έχοντας 2 αμάξια μπροστά μου ο μπροστινός μου αποφάσισε οτι δεν ήθελε να στρίψει αριστερά και κουμπώνει την όπισθεν αδιαφορώντας αν υπάρχει τίποτα από πίσω του(το καουμποιλίκι που λέγαμε) και έρχεται κατά πάνω μου.Εγώ όμως δεν έχω όπισθεν αλλά μόνο τα πόδια μου:PΤελικά ευτυχώς απλά με βρίσκει λίγο του τραβάω κάτι καντήλια και φεύγει...

Κλασικό αυτό, όπως και το επιτόπιο σταμάτημα χωρίς αλάρμ χωρίς τπτ αδιαφορώντας για τον πίσω.

Το πιο άκυρο που μου έτυχε: σε κάτι κατσικόδρομους στη Σητεία, μπροστά μου μαύρο ναβάρα με 3-4 παλικάρια στην καρότσα, ξαφνικά το κοκαλώνει επιτόπου, φρενάρω εγώ στο τσάκ, πετάγονται όλοι όρθιοι, τους δείχνει ο ένας κάτι δεξιά μέσα στα χωράφια και αμέσως σηκώνει ο άλλος μια καραμπίνα και μπααααμ ανάβει μία μέσα στους θάμνους, όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εγώ κλασμεντέν, τους φωνάζω "'Ηντααα ρε, ήντα γαμώτη ήντα;;;" και μου κάνουν "Λαγός! Λαγός! Οχοχό!" χαζογέλασαν κι έφυγαν.

Α, επίσης είχα πετύχει το σκηνικό στην Ιεράπετρα, με τον κλασμένο από ξίδια πιτσιρικά Αλβανό, με κλεμμένο αμάξι πήγε να προσπεράσει μια μηχανή, δεν υπολόγισε όμως καλά και το 'κοψε δεξιά πριν τελειώσει την προσπέραση, την πήρε παράμάζωμα και οι δυό μαζί έσκασαν πάνω στη στάση του λεοφωρείου που περίμεναν καμιά εικοσαριά παιδάκια. Γαμάτοι.

Ηράκλειο-'Αγιος μιά ώρα και κάτι, τα 30' μέσα στα Μάλια κολλημένοι να περιμένουμε να κουνήσουν τον κώλο τους οι Αγγλίδες και οι 'Αγγλοι με τις γουρούνες για να περάσουμε.

Μέσα στα Ανώγεια πήγαινα σα την κότα γιατί χάζευα κάτι αρνιά που ψήνονταν, με προσπερνάει ένα διπλοκάμπινο βλαστημώντας, στην καρότσα ήταν ένας και με σημάδευε με ένα περίστροφο.

Κι άλλα πολλά..

Κλασικό αυτό, όπως και το επιτόπιο σταμάτημα χωρίς αλάρμ χωρίς τπτ αδιαφορώντας για τον πίσω.

Το πιο άκυρο που μου έτυχε: σε κάτι κατσικόδρομους στη Σητεία, μπροστά μου μαύρο ναβάρα με 3-4 παλικάρια στην καρότσα, ξαφνικά το κοκαλώνει επιτόπου, φρενάρω εγώ στο τσάκ, πετάγονται όλοι όρθιοι, τους δείχνει ο ένας κάτι δεξιά μέσα στα χωράφια και αμέσως σηκώνει ο άλλος μια καραμπίνα και μπααααμ ανάβει μία μέσα στους θάμνους, όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εγώ κλασμεντέν, τους φωνάζω "'Ηντααα ρε, ήντα γαμώτη ήντα;;;" και μου κάνουν "Λαγός! Λαγός! Οχοχό!" χαζογέλασαν κι έφυγαν.

γ αυτο παντα κραταμε αποσταση

παντα εχω υποψιν μου οτι ο μπροστα μπορει να σταματησει οποτομα θες απο χαζομαρα θες επειδι υπαρχει εμποδιο ειδικα το βραδυ σε επαρχειακους δρομους που μπορει να πεταχτουν μπροστα σου διαφορα, αλεπουδες, σκατζοχερια :-):-)

Αυτός, ΞΕΡΕΙ.

Ο δεξιά καθρέφτης να χαϊδεύει τον γκρεμό που σηκώνεται δίπλα, η αριστερή ρόδα η μισή στο δρόμο και η άλλη μισή στον αέρα να κοιτάει το χάος από κάτω, τα κατσίκια να παραμονεύουνε πότε θα έρθεις να πεταχτούν και στην ευθεία να σκάει το αγροτικό των 200.000 κυβικών πατημένο κατά πάνω σου.

Τι είναι ο ταρίφας, η κοπελίτσα με το σμαρτ και ο κάγκουρας με το ΣΑΞΟ μπροστά σε αυτά.

Τα τελευαταια χρονια εχει παραγινει πολυ το πραγμα

Ισως ημουν ο πιο υπομονετικος ανθρωπος στον κοσμο

Με θαυμαζαν πως δεν εκνευριζομουν

Εδω και 2-3 χρονια δεν μπορω να υπομεινω τιποτα

Μονο που δεν κατεβαινω κατω να πλακωθω

Γεροι γυναικες και ταξι ειναι οι χειροτεροι

Μου εχει τυχει ταριφας να κοκαλωσει σε λεωφορο ταχειας κυκλοφοριας στην αριστερη λωριδα να παρει πελατη απο τη νησιδα

Στα στενα κυριως γινεται το ελα να δεις με τους παντες να πηγαινουν αντιθετα

Στα φαναρια περισσοτεροι περνανε με κοκκινο παρα με το πρασινο γιατι κοιμουνται

Φλας κανεις δε βγαζει

Σβηστα φωτα ακομα και στο θεοσκοταδο αντιθετα σε μονοδρομο

Κλειστοι καθρεπτες συνηθως απο γερους και γυναικες

Απορω γιατι δε βγαινει μια υπηρεσια να αφαιρει επιτοπου διπλωματα απο τετοιους οδηγους

@Lucifer

Δηλαδη σκεψου μια παρομοια σηνθηκη με αυτη που περιγραφεις , ενω παραλληλα μπροστα να εχεις την κοπελιτσα με το smart και απο πισω τον ταριφα και τον καγκουρα με το saxo:devil:.Πιστευω οτι ο γρκεμος ειναι η καλυτερη λυση:lol::lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:51 ----------

Απορω γιατι δε βγαινει μια υπηρεσια να αφαιρει επιτοπου διπλωματα απο τετοιους οδηγους

Ελλαδα:shifty:

Αυτός, ΞΕΡΕΙ.

Ο δεξιά καθρέφτης να χαϊδεύει τον γκρεμό που σηκώνεται δίπλα, η αριστερή ρόδα η μισή στο δρόμο και η άλλη μισή στον αέρα να κοιτάει το χάος από κάτω, τα κατσίκια να παραμονεύουνε πότε θα έρθεις να πεταχτούν και στην ευθεία να σκάει το αγροτικό των 200.000 κυβικών πατημένο κατά πάνω σου.

Τι είναι ο ταρίφας, η κοπελίτσα με το σμαρτ και ο κάγκουρας με το ΣΑΞΟ μπροστά σε αυτά.

Ναι αλλά έχουμε τον ευκολότερο ΚΟΚ στον κόσμο.

Αυτός που έχει το μεγαλύτερο αυτοκίνητο έχει προτεραιότητα.

Αυτός που έχει το μεγαλύτερο αυτοκίνητο δεν ανάβει φλας/αλάρμ.

Αυτός που έχει το μεγαλύτερο αυτοκίνητο έχει δικαίωμα παραβίασης STOP/απαγορευτικού.

Όλα τα παραπάνω καταρρίπτονται αν οδηγάς μαύρο Navara/Toyota Hilux.

Όλα τα παραπάνω καταρρίπτονται αν κουβαλάς όπλο.

Σβηστα φωτα ακομα και στο θεοσκοταδο

Κυρίως σε μηχανάκια το συναντάω αυτό.

Γενικά με μηχανάκια τι έχουν δει τα μάτια μου... και να έχουν και τις οικογένειές τους απάνω, να πηγαίνουν τρικάβαλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...