freedubus Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ε εντάξει, κι εγώ όταν έδινα για δίπλωμα στο παρκάρισμα ανέβασα τη μια ρόδα στο πεζοδρόμιο και με πέρασαν, αλλά δεν είμαι χάρος. 'Αλλο η δεξιοτεχνία κι άλλο η σωματική ακεραιότητα.
nemesiskp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 εκανα την σωστη διορθωση ps: ημουν ο φιλος μαζι με τον φρινταμπα στο στενο και ξερω καλα την ιστορια Πλακα κανεις??????μημπως η διορθωση θελει διορθωση?????
freedubus Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Τον τούφα τον είχαν φορτώσει ήδη τα κούγκαρ, πίσω καθόταν.
nemesiskp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δύο πραγματάκια. 1)Αυτά δεν είναι τίποτα. Λίγα χρόνια παραπάνω να οδηγάς, απλά θα σου είναι καθημερινότητα όλα αυτά και ούτε καν θα γκρινιάζεις. Φρόντισε εσύ να είσαι οκ και προσεκτικός και σταμάτα να αυτίζεσαι με κάθε τέτοια περίπτωση, γιατί σε βλέπω με άσπρη τούφα αυτιά στα 30 σου και μπαλονάκι. Άραξε και απόλαυσε το 2)Διαφωνώ με το Έλληνες οδηγοί. Θα έλεγα οδηγοί γενικά. Είναι μεγάλο λάθος και υπεροψία να νομίζετε οτι έχουμε την πρωτιά στην απαλεψιά και στη μ@λακεία. Μας περνάνε πολλές άλλες χώρες... Ενταξει συνηθως δεν νευριαζω πολυ(αν εξερεσεις τα κλασικα τι κανεις ρε μαλ.......) αλλα σημερα μου την βαρεσε οτι ολα αυτα που ανεφερα στο πρωτο ποστ εγιναν σε λιγοτερο απο μια ωρα......!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 το κλασικό εικονογραφημένο είναι αυτός που κατεβαίνει την κατηφόρα να έχει την απαίτηση να σταματήσει αυτός που ανεβαίνει λόγω έλειψης χώρου, μου έτυχε πριν από 4 μέρες...γλέντια ίδια φάση επίσης το να θέλει να περάσει πρώτος αυτός που έχει εμπόδιο (παρκαρισμένο συνήθως) στην λωρίδα του... απορία, τι γίνεται σε περίπτωση που σε μια αναφήρα έχει εμπόδιο η λωρίδα της ανόδου? υπερισχύει η προτεραιότητα της αναφόρας ή του εμποδίου? τα λεφτά μου στο 1ο...
katz Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 2)Διαφωνώ με το Έλληνες οδηγοί. Θα έλεγα οδηγοί γενικά. Είναι μεγάλο λάθος και υπεροψία να νομίζετε οτι έχουμε την πρωτιά στην απαλεψιά και στη μ@λακεία. Μας περνάνε πολλές άλλες χώρες... Βεβαια! Το μπαγκλαντες η ινδια και το πακισταν ειναι μερικες απο αυτες
papahlamidas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εχτές έμεινα 5 λεπτά σταματημένος στην Υμηττού νομίζοντας ότι ο μπροστινός μου κάποια στιγμή θα ξεκινήσει μέχρι που κατάλαβα ότι τα αμάξια που ήταν μπροστά μου είχαν τρακάρει. Πίσω μου εν το μεταξύ και άλλα αμάξια... Αλλάζω λοιπόν λωρίδα να φύγω και είναι 5 άτομα δίπλα στα τρακαρισμένα και την βαράνε περιμένουν οπότε βάζω μια φωνή Αλαααααααρμ ρε μαλάκα δεν έχεις; και μου απαντάει με πολύ φυσιολογικό ύφος όχι είναι καμένα...
pappous_soulis Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πρόσφατα, ήμουν σταματημένος στην ουρά σε ένα φανάρι παραλιακά, στην αριστερή λωρίδα του δρόμου. (μονόδρομος) Ανάβει πράσινο, ξεκινάω, και βλέπω στα δεξιά μου όπως πέρναγα μια μεσήλικη κυρία να της σβήνει το αμάξι. Σκέφτομαι και εγώ, ευκαιρία να πιάσω δεξιά να μπω σ'ένα πάρκινγκ. Έχω προχωρήσει λίγο, βγάζω φλας να μπω στα δεξιά, και όπως κάνω πάντα ρίχνω τυπικά μια ματιά πίσω δεξιά πάνω απ'τον ώμο μου. Ταυτόχρονα έχω αρχίσει και κόβω το τιμόνι, και τελευταία στιγμή βλέπω την κυρία να έρχεται σαν μουρλή με πατημένο το γκάζι και να περνάει ξυστά από δίπλα μου. Ή μια άλλη φορά, είναι ένας δρόμος και βρίσκομαι σε έναν κάθετο και περιμένω για να μπω. Αδειάζει η αριστερή λωρίδα του δρόμου και βγάζω μούρη σιγά-σιγά γιατί δεν είχα και ορατότητα στα δεξιά. Περιμένω να αδειάσει η δεξιά, ώσπου τελικά σταματάει ένας και μου κάνει νόημα να περάσω. Εν τω μεταξύ από αριστερά έχει σκάσει μύτη ένας στα ~30 μέτρα, και ερχόταν με σχετικά χαμηλή ταχύτητα. Ξεκινάω και γω να μπω κανονικά στο δρόμο, και ενώ στρίβω, ο από τα αριστερά μου δε λέει να πατήσει φρένο και συνεχίζει σταθερά να έρχεται προς τα πάνω μου. Τελικά τον απέφυγα για κλάσματα του δευτερολέπτου. Αυτό που με βίδωσε ήταν η απάθεια που είχε το πρόσωπό του στα λίγα δευτερόλεπτα που διήρκησε αυτή η φάση. Να πεις πως περίμενε να κάνω όπισθεν να τον αφήσω να περάσει, ήταν άλλος κολλημένος από πίσω μου. Να πεις πως δεν υπολόγισε σωστά, μα ούτε για πλάκα δεν ακούμπησε το πόδι στο φρένο. Κυριολεκτικά, στους 9 μήνες που οδηγώ, πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη να ρίξω ξύλο σε άλλο οδηγό.
nemesiskp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 το κλασικό εικονογραφημένο είναι αυτός που κατεβαίνει την κατηφόρα να έχει την απαίτηση να σταματήσει αυτός που ανεβαίνει λόγω έλειψης χώρου, μου έτυχε πριν από 4 μέρες...γλέντια ίδια φάση επίσης το να θέλει να περάσει πρώτος αυτός που έχει εμπόδιο (παρκαρισμένο συνήθως) στην λωρίδα του... απορία, τι γίνεται σε περίπτωση που σε μια αναφήρα έχει εμπόδιο η λωρίδα της ανόδου? υπερισχύει η προτεραιότητα της αναφόρας ή του εμποδίου? τα λεφτά μου στο 1ο... Αν και δεν μου εχει τυχει πολλες φορες μια φορα ενω ανεβαινα εναν στενο δρομο προς το σπιτι μου (αριστερα δεξια παρκαρισμενα )κατεβαινε μια.....και επειδη εβλεπα οτι δεν μπορουσε να χωθει πουθενα δεξια για να περασουμε και οι 2 σταματαω και της κανω νοημα να κατεβει ωστε να το βαλει αναμεσα σε 2 παρκαρισμενα και να περασω...Κατεβενει λοιπον, σταματαει αναμεσα στα 2 παρκαρισμενα αλλα δεν το βαζει μεσα και μετα μου κανει νοημα να περασω!!!!!!Της κανω δεν χοραω κουκλα μου(ητανε και ομορφουλα χαχαχαχαχαχαχα) και μετα περιμενα καμια ωρα να κανει οπισθεν σε ανηφορα ωστε να καταφερει να το βαλει αναμεσα στα παρκαρισμνεα!!!!
papahlamidas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πρόσφατα, ήμουν σταματημένος στην ουρά σε ένα φανάρι παραλιακά, στην αριστερή λωρίδα του δρόμου. (μονόδρομος)Ανάβει πράσινο, ξεκινάω, και βλέπω στα δεξιά μου όπως πέρναγα μια μεσήλικη κυρία να της σβήνει το αμάξι. Σκέφτομαι και εγώ, ευκαιρία να πιάσω δεξιά να μπω σ'ένα πάρκινγκ. Έχω προχωρήσει λίγο, βγάζω φλας να μπω στα δεξιά, και όπως κάνω πάντα ρίχνω τυπικά μια ματιά πίσω δεξιά πάνω απ'τον ώμο μου. Ταυτόχρονα έχω αρχίσει και κόβω το τιμόνι, και τελευταία στιγμή βλέπω την κυρία να έρχεται σαν μουρλή με πατημένο το γκάζι και να περνάει ξυστά από δίπλα μου. Ή μια άλλη φορά, είναι ένας δρόμος και βρίσκομαι σε έναν κάθετο και περιμένω για να μπω. Αδειάζει η αριστερή λωρίδα του δρόμου και βγάζω μούρη σιγά-σιγά γιατί δεν είχα και ορατότητα στα δεξιά. Περιμένω να αδειάσει η δεξιά, ώσπου τελικά σταματάει ένας και μου κάνει νόημα να περάσω. Εν τω μεταξύ από αριστερά έχει σκάσει μύτη ένας στα ~30 μέτρα, και ερχόταν με σχετικά χαμηλή ταχύτητα. Ξεκινάω και γω να μπω κανονικά στο δρόμο, και ενώ στρίβω, ο από τα αριστερά μου δε λέει να πατήσει φρένο και συνεχίζει σταθερά να έρχεται προς τα πάνω μου. Τελικά τον απέφυγα για κλάσματα του δευτερολέπτου. Αυτό που με βίδωσε ήταν η απάθεια που είχε το πρόσωπό του στα λίγα δευτερόλεπτα που διήρκησε αυτή η φάση. Να πεις πως περίμενε να κάνω όπισθεν να τον αφήσω να περάσει, ήταν άλλος κολλημένος από πίσω μου. Να πεις πως δεν υπολόγισε σωστά, μα ούτε για πλάκα δεν ακούμπησε το πόδι στο φρένο. Κυριολεκτικά, στους 9 μήνες που οδηγώ, πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη να ρίξω ξύλο σε άλλο οδηγό. Είναι αρχή ακόμα για αυτό... Σε λίγο θα σου έρχεται πιο συχνά.
klainmaingr Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εφόσον υπάρχουν λωρίδες ανόδου/καθόδου πιστεύω οτι δεν έχεις προτεραιότητα να προσπεράσεις μέσω αντίθετου ρεύματος επειδή ανεβαίνεις.. Πιστεύω ε..
nemesiskp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εχτές έμεινα 5 λεπτά σταματημένος στην Υμηττού νομίζοντας ότι ο μπροστινός μου κάποια στιγμή θα ξεκινήσει μέχρι που κατάλαβα ότι τα αμάξια που ήταν μπροστά μου είχαν τρακάρει.Πίσω μου εν το μεταξύ και άλλα αμάξια... Αλλάζω λοιπόν λωρίδα να φύγω και είναι 5 άτομα δίπλα στα τρακαρισμένα και την βαράνε περιμένουν οπότε βάζω μια φωνή Αλαααααααρμ ρε μαλάκα δεν έχεις; και μου απαντάει με πολύ φυσιολογικό ύφος όχι είναι καμένα... Ητανε πολυ καιρο μαλλον αχρησημοποιητα (και ως φλας και ως αλαρμ) και οταν πηγε να τα αναψει τσαφφφ απεβιωσαν ---------- Προσθήκη στις 14:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:30 ---------- Εφόσον υπάρχουν λωρίδες ανόδου/καθόδου πιστεύω οτι δεν έχεις προτεραιότητα να προσπεράσεις μέσω αντίθετου ρεύματος επειδή ανεβαίνεις..Πιστεύω ε.. Ναι αλλα οταν ειμαστε σε ενα στενο δρομο διπλης κυκλοφοριας που ισα ισα χωρανε 2 αμαξια και για να περασετε ο ενας αναγκαστικα θα μπει λιγο ποιο δεξια για να περασουν και οι 2!!!!!!Στην περιπτωση που τα παρκαρισμενα ειναι αριστερα δεξια με τετοιο τροπο ωστε αναγκαστικα να πρεπει να μπει δεξια αυτος που ανεβαινει οκ το δεχομαι αλλα οταν μπορει αυτος που κατεβαινει να χωθει δεξια γιατι να "κοψει" αυτον που ανεβαινει και μετα να προσπαθει να κανει παπατζες με τον συμλεκτη ωστε να μην φαει κανενα παρκαρισμενο....???
umaga Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 το κλασικό εικονογραφημένο είναι αυτός που κατεβαίνει την κατηφόρα να έχει την απαίτηση να σταματήσει αυτός που ανεβαίνει λόγω έλειψης χώρου, μου έτυχε πριν από 4 μέρες...γλέντια ίδια φάση επίσης το να θέλει να περάσει πρώτος αυτός που έχει εμπόδιο (παρκαρισμένο συνήθως) στην λωρίδα του... απορία, τι γίνεται σε περίπτωση που σε μια αναφήρα έχει εμπόδιο η λωρίδα της ανόδου? υπερισχύει η προτεραιότητα της αναφόρας ή του εμποδίου? τα λεφτά μου στο 1ο... αυτος που εχει το εμποδιο σταματαει
pappous_soulis Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Επίσης, οι φορτηγατζίδες την έχουν βρει επειδής το έχουν μεγαλύτερο και δεν σταματάνε καν σε διασταυρώσεις όπου υπάρχει stop. Είναι αρχή ακόμα για αυτό...Σε λίγο θα σου έρχεται πιο συχνά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εφόσον υπάρχουν λωρίδες ανόδου/καθόδου πιστεύω οτι δεν έχεις προτεραιότητα να προσπεράσεις μέσω αντίθετου ρεύματος επειδή ανεβαίνεις..Πιστεύω ε.. δεν έχει λωρίδες αλλά είναι διπλής κυκλοφορίας αυτος που εχει το εμποδιο σταματαει και ας είναι στην ανηφόρα ε? kk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.