nemesiskp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ολοι σιγουρα εχετε δει διαφορα περιστατικα στους δρομους αυτης της χωρας....Ετσι ειπα να ανοιξω ενα θεματακι εξαιτιας τριων περιστατικων που μου συνεβησαν σημερα και παραλληλα για να ακουστουν και δικες σας εμπειριες...... 1ο)Ερχομενος μια κλασσικη μερα στην ιερα οδο-στην οποια κλασσικα οι 2 λωριδες εχουν μετατραπει σε μια λογω των παρκαρισμενων αυτοκινητων στην δεξια-και ενω προχωραγα βλεπω μποστα μου εναν κλασσικο ελληνα οδηγο να εχει διπλοπαρκαρει και να περιμενει να περασουν τα αμαξια ωστε να μπορει να παρκαραρει κανονικα σε ενα κενο αναμεσα σε 2 αλλα αυτοκινητα(νομιμα παντα ) στην δεξια λωριδα.......Και ενω ο !@$^%#*$% ειχε που ειχε σταθμευσει παρανομα και περιμενε να περασουν οι υπολλοιποι με το που περναω διπλα του αποφασιζει να στριψει το τιμονι για να παρκαρει.......Δηλαδη τοση ωρα περιμενε να περασουν ολα τα αυτοκινητα και με το που παω να περασω του την βαραει να παρκαρει+ οτι απο πισω ερχοντουσαν αλλοι τοσοι....Εννοειτε οτι εφαγε πολυ βρισιδι......... 2ο)Σταματημενος στην καβαλας στο φαναρι(εντελως δεξια λωριδα) ακριβως μετα το δαφνι,πισω απο ενα αμαξι(το οποιο ητανε πρωτο στο φαναρι,πισω εγω και ακομα ποιο πισω ουρα)..........Αναβει λοιπον πρασινο και ο μπροστα αντι να ξεκινισει προχωραει 10 μετρα βγαζει αλαρμ και σταματαει!!!!!!!!!!Αρχιζουν τα κορναρισματα απο πισω(μαζι με εμενα) και αυτος αντι να ξεκινησει βγαζει το χερι κανωντας μου νοημα να περασω απο τα δεξια του(δηλαδη συμπεριφεροταν σαν να ειχε σταματησει νομιμα) και παραλληλα εβριζε και απο πανω...........Εφαγε και αυτος τα βρισιδια του και μαλλον οχι μονο απο εμενα μιας και οταν τον περασα εβλεπα απο τον καθρεφτη οτι ολοι σταματεγανε και τον βριζανε 3ο-και χειροτερο)(Το εχει η μερα σημερα).Πηγαινοντας προς αθηνα πανω στην καβαλας στην δευτερη απο τα δεξια λωριδα(απο τις 4 που εχει) βλεπω ενα φορτηγο σταματημενο σε ενα στενο παραλληλα στην καβαλας.Λεω ενταξει στοπ εχει , μια λωριδα διαφορα εχουμε δεν θα βγει.........ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!Με το που πλησιαζω βγενει (μια και δεν ερχοταν κανεις απο την δεξια λωριδα,αλλα ελα ομως που φορτηγο ειναι αυτο και για στιψει πρεπει να βγει και στο μισο στην δικης μου λωριδας........Αποτελεσμα????Πριν προλαβω να πεσω στα φρενα κοβω αντανακλαστικα το τιμονι αριστερα για να τον αποφυγω και για καλη μου τυχη αριστερα ητανε μια ΝΤΑΛΙΚΑ την οποια και θα ακουμπαγα αν εκοβα περισοτερο το τιμονι.......Και κλασσικα ο ελληναρας φορτηγατζης που εκανε την μαλακια παραπονιοταν που του κορναρα ο παλιο @#&^Τ!@&*(* Ακουω δικες σας εμπειριες........!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πόσο καιρό οδηγάς; Γιατί αυτά που λες είναι μια απλή καθημερινή μέρα στην αθήνα! Γι'αυτό είτε έχεις είτε δεν έχεις προτεραιότητα πρέπει να προσέχεις, γιατί ο άλλος δεν πρόκειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ενα χρονο οδηγαω και κατι ψιλα............καθε μερα (σχεδον) βλεπω περιστατικα αλλα σημερα παραεγινε το κακο....Αυτος ητανε και ο λογος που που ανοιξα και το θεμα......Ενταξει δεν λεω οτι και εγω δεν κανω λαλακιες αλλα οχι και σε τετοιο βαθμο.....Ειδικα αυτος ο #*^Υ$#*$ που σταματησε 10 μετρα μετα το φαναρι τι παραπονιοτανε ο στοκος?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ρε έχουν γίνει επικίνδυνα τα πράγματα με τους οδηγούς, προχτές που περπατούσαμε μ' ένα φίλο σ' ένα στενό, ξαφνικά φρενάρει δίπλα μας ένα αμάξι που πήγαινε ανάποδα στο μονόδρομο, σχεδόν μας πάτησε, κ βγαίνει ένα χέρι και του πιάνει το κώλο, γυρνάμε και βλέπουμε μέσα 2 σκυλούδες 50άρες με κάτι τσιγάρα να μας κοιτάνε λάγνα και να μας τραγουδάνε το "ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ ΠΟΝΑΑΑΑΣ" του Καρρά που έπαιζε στο ράδιο. Και μετά μας πέταξε και το τσιγάρο η μία φεύγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Φρηνταμπα, πρόσεχε παιδί μου μη σε βιάσουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν εχεις δει τιποτα. Δουλευω delivery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ρε να με βιάσουνε, αλλά όχι κ να με πατήσουνε. 'Ασε το άλλο, το κλασικό γιδιλίκι: σταματάει το αμάξι στη διάβαση πεζών, πάς να περάσεις εσύ ο πεζός και την ώρα που είσαι μπροστά από το αυτοκίνητο αυτό ξεκινάει γιατί ο μαλάκας μέσα χαζεύει ή κοιτάει το κινητό. 'Η την ώρα που έχει πράσινο κ περνάς τη διάβαση πεζός, έρχεται ο άλλος με το όχημα και σταματάει μπροστά σου, πάνω στη διάβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν εχεις δει τιποτα. Δουλευω delivery. Ωχ ωχ........ ---------- Προσθήκη στις 13:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:43 ---------- Ρε έχουν γίνει επικίνδυνα τα πράγματα με τους οδηγούς, προχτές που περπατούσαμε μ' ένα φίλο σ' ένα στενό, ξαφνικά φρενάρει δίπλα μας ένα αμάξι που πήγαινε ανάποδα στο μονόδρομο, σχεδόν μας πάτησε, κ βγαίνει ένα χέρι και του πιάνει το κώλο, γυρνάμε και βλέπουμε μέσα 2 σκυλούδες 50άρες με κάτι τσιγάρα να μας κοιτάνε λάγνα και να μας τραγουδάνε το "ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ ΠΟΝΑΑΑΑΣ" του Καρρά που έπαιζε στο ράδιο. Και μετά μας πέταξε και το τσιγάρο η μία φεύγοντας. Καλες τουλαχιστον οι 50αρες?????:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πατσαούρες του κερατά, αν ήταν καλές θα μπαίναμε κ δε θα παραπονιόμουν τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ρε να με βιάσουνε, αλλά όχι κ να με πατήσουνε. 'Ασε το άλλο, το κλασικό γιδιλίκι: σταματάει το αμάξι στη διάβαση πεζών, πάς να περάσεις εσύ ο πεζός και την ώρα που είσαι μπροστά από το αυτοκίνητο αυτό ξεκινάει γιατί ο μαλάκας μέσα χαζεύει ή κοιτάει το κινητό.'Η την ώρα που έχει πράσινο κ περνάς τη διάβαση πεζός, έρχεται ο άλλος με το όχημα και σταματάει μπροστά σου, πάνω στη διάβαση. Αυτο δε μπορω να το καταλαβω! Τι πας και καθεσε μπροστα απο το φαναρι? Με αποτελεσμα να μην το βλεπεις, και οταν παει πρασινο να καθεσε σαν αγγουρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αυτο δε μπορω να το καταλαβω! Τι πας και καθεσε μπροστα απο το φαναρι? Με αποτελεσμα να μην το βλεπεις, και οταν παει πρασινο να καθεσε σαν αγγουρι. Ποιος σου ειπε οτι υπαρχουνε πεζοι και πεζοδρομοι για εμας τους ελληνες οδηγους????Ο πεζοδρομος ειναι εξτρα δρομος για το αυτοκινητο.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 καλα καλύτερα να κλειδωθεί αυτο το θέμα γιατι θα γεμίσει με 5 χιλιάδες σελίδες ΑΝΕΤΑ !! ειδικα αν αρχίσουν και τα διάφορα βιντεάκια...πάει έπεσε το insomnia!!! Είναι κάτι όδηγοι...Η γραμματέας μας να φανταστέιτε έβγαλε δίπλωμα και δεν ξέρει να παρκάρει με όπισθεν. Οταν λεω δεν ξέρει το εννοώ! Παρκάρει μόνο με την μούρη! Αν είναι να το βάλει με όπισθεν φεύγει και ψάχνει αλλου παρκινκ!! (Φανταστείτε πώς πήρε το δίπλωμα...Μου το είπε κιολας 200 Ευρω παραπάνω και το τσίμπησε το διπλωματάκι...) ΕΛΕΟΣ!!! ΥΓ και έχει και C1 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δύο πραγματάκια. 1)Αυτά δεν είναι τίποτα. Λίγα χρόνια παραπάνω να οδηγάς, απλά θα σου είναι καθημερινότητα όλα αυτά και ούτε καν θα γκρινιάζεις. Φρόντισε εσύ να είσαι οκ και προσεκτικός και σταμάτα να αυτίζεσαι με κάθε τέτοια περίπτωση, γιατί σε βλέπω με άσπρη τούφα αυτιά στα 30 σου και μπαλονάκι. Άραξε και απόλαυσε το 2)Διαφωνώ με το Έλληνες οδηγοί. Θα έλεγα οδηγοί γενικά. Είναι μεγάλο λάθος και υπεροψία να νομίζετε οτι έχουμε την πρωτιά στην απαλεψιά και στη μ@λακεία. Μας περνάνε πολλές άλλες χώρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ρε έχουν γίνει επικίνδυνα τα πράγματα με τους οδηγούς, προχτές που περπατούσαμε μ' ένα φίλο σ' ένα στενό, ξαφνικά φρενάρει δίπλα μας ένα αμάξι που πήγαινε ανάποδα στο μονόδρομο, σχεδόν μας πάτησε, κ βγαίνει ένα χέρι και μου πιάνει το κώλο, γυρνάμε και βλέπουμε μέσα 2 σκυλάδες 50άριδες με κάτι τσιγάρα να μας κοιτάνε λάγνα και να μας τραγουδάνε το "ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ ΠΟΝΑΑΑΑΣ" του Καρρά που έπαιζε στο ράδιο. Και μετά μας πέταξε και το τσιγάρο η μία φεύγοντας. εκανα την σωστη διορθωση ps: ημουν ο φιλος μαζι με τον φρινταμπα στο στενο και ξερω καλα την ιστορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 καλα καλύτερα να κλειδωθεί αυτο το θέμα γιατι θα γεμίσει με 5 χιλιάδες σελίδες ΑΝΕΤΑ !! ειδικα αν αρχίσουν και τα διάφορα βιντεάκια...πάει έπεσε το insomnia!!! Είναι κάτι όδηγοι...Η γραμματέας μας να φανταστέιτε έβγαλε δίπλωμα και δεν ξέρει να παρκάρει με όπισθεν. Οταν λεω δεν ξέρει το εννοώ! Παρκάρει μόνο με την μούρη! Αν είναι να το βάλει με όπισθεν φεύγει και ψάχνει αλλου παρκινκ!! (Φανταστείτε πώς πήρε το δίπλωμα...Μου το είπε κιολας 200 Ευρω παραπάνω και το τσίμπησε το διπλωματάκι...) ΕΛΕΟΣ!!! ΥΓ και έχει και C1 !!! Εχεις και εσυ κατι απαιτησεις...............ακου c1!!!!μιλαμε για 7 μετρα αμαξι και τουλαχιστον 2 μετρα πλατος.....δλδ με οπισθεν και σε ανηφορα δεν το συζηταει????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.