Προς το περιεχόμενο

Το καλυτερο season final επεισοδιο της χρονιας - Απαραίτητη η χρήση [SPOILER] tag!

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Ουπς, δεν το πρόσεξα - γράψτε λάθος και κρατήστε μόνο το τελευταίο τότε

Δημοσ.

Εγώ ξενέρωσα που είδα ότι μιλάει για φετινές σειρές αφού φέτος δεν είχαμε και τπτ σπουδαίο. Ακόμα και το Λοστ δεν έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το Fringe ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί, το House το χάλασε στα τελευταία λεπτά, το flashforward το κόψανε.

Τι θά φάμε σήμερα;

Μπάμιες

• Moderators
Δημοσ.

Επαυξάνω για το finale του Dexter.

Προσθέτω το finale του Spartacus: Blood and Sand (!)

Και επιφυλλάσομαι για Breaking Bad (έχει ακόμα 3 επεισόδια για το τέλος της season) ;).

• Members
Δημοσ.
Σπάτανος φυσικά, άντε ρε πρετόριαν.

καλά πρέπει να σου πω ότι με αυτό το Σπάτανος (ή "Σπαταναίος" νομίζω ότι το λέγατε επίσης) με είχατε αποπροσανατολίσει τελείως.... το είχα δει που το αναφέρατε (πριν δω τη σειρά) και μετά σε κάθε επεισόδιο περίμενα ο Σπάρτακος να

αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα και να είναι αυτό!

:lol:

Δημοσ.

Θα'λεγα Supernatural, που λάτρεψα το ... ΠΡΟ-τελευταίο επεισόδιο (:P)

αλλά τελικά καταλήγω σε House MD, διοτι είχε ζημιά σε large scale όπως κάνουν συνήθως στο φινάλε καθε σαιζόν αλλά κυρίως γιατί

της Cuddy άναψε το House-ο-λαμπάκι και θα'χουμε ... Huddy στην νεα σαιζόν xD xD

Δημοσ.
Εγώ ξενέρωσα που είδα ότι μιλάει για φετινές σειρές αφού φέτος δεν είχαμε και τπτ σπουδαίο. Ακόμα και το Λοστ δεν έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το Fringe ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί, το House το χάλασε στα τελευταία λεπτά, το flashforward το κόψανε.

Δεν βλεπεις Supernatural, Dexter τοτε :-)

Δημοσ.
Θα'λεγα Supernatural, που λάτρεψα το ... ΠΡΟ-τελευταίο επεισόδιο (:P)

+1, και γω για το προτελευταιο θα λεγα :P

Επισης Dexter και Spartacus (το οποιο το χα ξεχασει, σωστος ο Praetorian)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...