marantonis Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Για ψηφίστε να δουμε Απο 'μενα (με μαλλον σημαντικη διαφορα): House M.D, Season 6, Episode 21: Help me.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πολύ καλό θέμα! Εφιστώ την προσοχή των μελών να χρησιμοποιούν το tag στα μηνύματά τους για να μην αποκαλυφθεί κατά λάθος το τέλος κάποιας σειράς που δεν έχουν δει ακόμη. Μηνύματα που δεν ακολουθούν τον κανόνα θα διαγράφονται άνευ ετέρου και οι παραβάτες θα υποστούν κυρώσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 είμαι ανάμεσα σε House MD και The Big Bang Theory (από τις σειρές που βλέπω)
papahlamidas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το Big Bang ήταν όντως καλό. Το Flashforward απ' όσο ξέρω δεν είναι απλά season finale αλλά series finale και θα το δω σήμερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 season finale είναι, απλά κόπηκε η σειρά, δεν το είχαν γυρίσει για series finale
marantonis Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ξενερωσα τωρα Μου τη σπαει απιστευτα οταν βλεπω μια σειρα και μου την κοβουνε. Μια με το Terminator Sarah Connor Chronicles, τωρα με το FlashForward. Ειναι βεβαιο τελικα ε; Και δεν εχω δει ακομα το Season finale...
kirileman Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Και δω τρομερή ξενέρα, το ίδιο και η γυναίκα. Είχε αποκτήσει ενδιαφέρον γμτ.
konnak Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το φινάλε της 4ης σεζόν του Dexter έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη.
marantonis Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το φινάλε της 4ης σεζόν του Dexter έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη. Ωχ ναι, αυτο τελειωσε νωρις και το ξεχασα. Τρομερο επεισοδιο, το αποκορυφωμα των κορυφαιων τελευταιων επεισοδιων της σεζον.
Deponakias Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 supernatural...δεν εχω να πω τιποτα αλλο +1 και απο εμενα... αν και περιμενω να δω του smallville
4saken Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το φινάλε της 4ης σεζόν του Dexter έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη. Το Dexter ειναι ο Σεργκει Μπουμπκα των τηλεοπτικων σειρων.
Members gsarig Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Χμ... χωρίς να τα βάζω σε σειρά, αναφέρω τα εξής: Sopranos - τελευταίο επεισόδιο 1ης σαιζόν και φυσικά το κλασικό πια τελευταίο επεισόδιο της σειράς. The Wire - τελευταίο επεισόδιο της σειράς Six feet under - επίσης κλασικό το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Τέλος, ας βάλω κι εγώ το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σαιζόν Dexter
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Χμ... χωρίς να τα βάζω σε σειρά, αναφέρω τα εξής: Sopranos - τελευταίο επεισόδιο 1ης σαιζόν και φυσικά το κλασικό πια τελευταίο επεισόδιο της σειράς. The Wire - τελευταίο επεισόδιο της σειράς Six feet under - επίσης κλασικό το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Τέλος, ας βάλω κι εγώ το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σαιζόν Dexter ahem, για της φετινής season λέει, τρέχουσες σειρές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.