Προς το περιεχόμενο

rapidshare download limit 5gb

ALdaperan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και φυσικα ειναι μικρο. απο την στιγμη που ενα pc game ειναι γυρω στα 10GB οπως το GTA Episodes from Liberty City ή το Call of Duty 6 και μια ταινια FullHD ειναι 9GB ειναι πολυ λιγα τα 5GB/ημερα!!! και γιατι να πληρωνουμε extra ενω με τα ιδια λεφτα αλλοι hosts δινουν unlimited traffic οπως το netload???

Παν μέτρον άριστον. Προσωπικά θεωρώ σπατάλη την υπερχρήση του bandwidth. Δεν κατεβάζω παιχνίδια και σπάνια κατεβάζω fullHD ταινίες γιατί ελάχιστες έχουν γραφικά και εφέ που αξίζουν το fullHD. Είναι θέμα προσωπικών αναγκών του εκάστοτε χρήστη. Υπάρχουν πολλοί file hosters με διάφορα πακέτα. Το RS έχει τη μεγαλύτερη συλλογή links και αρκετά "κόλπα" να συγκεντρώνει uploaders (πχ με τα rapidpoints).

Να ξεκαθαρίσω. Δεν είμαι υπερμαχος ή πολέμιος του RS.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

η καλύτερη λύση είναι να κατεβάζεις σε happy hours, ξημερώματα, που μετράει μόνο το 10% του downloaded αν δεν κάνω λάθος

Δημοσ.
η καλύτερη λύση είναι να κατεβάζεις σε happy hours, ξημερώματα, που μετράει μόνο το 10% του downloaded αν δεν κάνω λάθος

ναι οντως ετσι κανω και εγω. αλλα γιατι να κοιμαμαι εγω με το pc ανοιχτο διπλα μου με την καρτα WLAN και την θορυβοδη ψυκτρα του???

• Super Moderators
Δημοσ.

κάποτε θα το συνηθίσεις, ή άρχιζε να κάνεις modες για μείωση θορύβου

Δημοσ.

βασικά όπως προαναφέρθηκε αν δεν κατεβάζεις και τα 5gb τη μέρα, μεταφέρονται στην επόμενη με μέγιστο όριο 25gb. Αν τώρα μέσα σε 5 μέρες κατεβάζεις πάνω από 25gb τότε σίγουρα το rapidshare δεν είναι για σένα. Πιστεύω ότι είναι αρκετά και για ταινίες εκτός των 1080p βέβαια :-)

Δημοσ.

η καλυτερη λυση πιστευω ειναι να αγορασεις ενα netload premium account οπως εχω κανει και εγω και εχω βρει την υγεια μου κατεβαζοντας απεριοριστα!!!

Τι ειναι αυτο?:fear:

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι με το rapidshare αρκεί αν ξέρεις πότε να κατεβάσεις!

Currently, the HappyHours will be active from 2 a.m. until 10 a.m. Central

European Time since that is the only time during which there is unused

bandwidth left. During that time, only 10% of the data volume you download

will be charged to your traffic balance. So if you download 300 Megabytes

during HappyHours, only 30 Megabytes will be accounted. This applies also if

you use RapidPoints or TrafficShare for your downloads.

50GB τη μέρα εμένα μου ακρούν....
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό

100,200gb επιπλέον με ένα 10αρικάκι για μέρες που βιαζόμαστε και είμαστε καλυμμένοι :-)

Δημοσ.

τα 50GB τα εχεις αν κατεβαζεις απο τις 3 μεχρι τις 11 π.μ.

εγω ομως οπως κ αλλοι ανθρωποι φανταζομαι για τους χ,ψ λογους δεν γουσταρω να αφηνω το pc μου ανοιχτο το βραδυ να κατεβαζει. ετσι αναγκαστικα κατεβαζει μονο το μεσημερι - απογευμα με οριο 5GB.

Τι ειναι αυτο?:fear:

μια εναλλακτικη λυση. ειναι ακριβως σας το rapidshare με τα ιδια χρηματα ακριβως μονο πυ δεν σου βαζει καποιο οριο στο downloading αλλα κατεβαζεις οσο θελεις. το netload ειναι περισσοτερο διαδεδομενο σε ξενα forum. τα παντα τα ανεβαζουν και σε netload πλεον (στα ξενα forum ξαναλεω), οποτε ας μου δωσει καποιος εναν καλο λογο για να ανανεωσω το rs account μου του χρονου

Δημοσ.
οποτε ας μου δωσει καποιος εναν καλο λογο για να ανανεωσω το rs account μου του χρονου

καν το... τι μας ρωτάς? μαζί πληρώνουμε?

Δημοσ.

Δεν τα διαβασα ολα. Δεν ξερω εαν το αναφερε κανεις. Δοκιμαστενα ξεκινησετε τα downloads σας απο τις 03:00 η τις 07:00 το πρωι, θα κατεβασει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ περισσοτερο απο 5GB, μιλαμε για 30 η 20 GB αντιστοιχα (αναλογα την ωρα που θα το ξεκινησεις). Υποθετω οτι αυτες οι ωρες ειναι νεκρες και δινουν περισσοτερο για οσους εχουν διαθεση.

Δημοσ.

Γιατι να παω να πληρωσω για να κατεβαζω πειρατικα ?

Και να πληρωνω λεφτα για να εχω 5GB οριο οταν με το jdownloader κατεβαζω δωρεαν 10GB τη μερα ?

Δημοσ.
Γιατι να παω να πληρωσω για να κατεβαζω πειρατικα ?

Και να πληρωνω λεφτα για να εχω 5GB οριο οταν με το jdownloader κατεβαζω δωρεαν 10GB τη μερα ?

+10000

Τόσο πολύ βιάζεστε πιά?Βάλτε έναν downloader σαν το jdownloader -cruptload φορτώστε τα links και αφήστε το να κάνει την δουλειά μόνο του!!

Δημοσ.
καν το... τι μας ρωτάς? μαζί πληρώνουμε?

ωραιο :lol:

περα απο την πλακα εχουμε ποικιλια αποψεων σε αυτο το topic. αλλοι υποστηριζουν rapidshare, αλλοι jdownloader με free downloading και εγω το netload. και για αυτο ρωταω αυτους που υποστηριζουν ακομα το rapidshare να μου δωσουν ενα καλο λογο για να ανανεωσω του χρονου τον λογαριασμο μου. με λιγα λογια γιατι θα το κανουν αυτοι???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...