ALdaperan Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 γεια σας... χτες αγορασα rapidshare και ξεκινησα να κατεβαζω και σημερα που μπηκα για να συνεχισω μου εχει αυτο το μηνυμα : You have exceeded the download limit. Your account is credited with 5 Gigabytes per day. 5 Gigabytes are equal to 5.000.000.000 Bytes. γιατι συμβαινει αυτο? εχει οριο το rapidshare και στα premium aaccounts?
katsikoula Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 καλα το καταλαβες. σου δινει 5 GB την ημερα για downloading. απο εκει κ περα αν θες εσυ μπορεις να αγορασεις επιπλεον GB πηγαινοντας στην καρτελα trafficshare. ενδεικτικα τα 100GB κοστιζουν 5 ευρω. η καλυτερη λυση πιστευω ειναι να αγορασεις ενα netload premium account οπως εχω κανει και εγω και εχω βρει την υγεια μου κατεβαζοντας απεριοριστα!!!
katsikoula Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 και για ποιο λογο το κανανε αυτο? γιατι το rapidshare ειχε αποκτησει πολλους πελατες, τοσους που δεν τους αντεχε να κατεβαζουν ολοι μαζι ολη την ημερα και για αυτο εβαλε ενα οριο στο downloading του καθενος
katsikoula Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 pfff και βαλανε μονο 5gb ειναι πολυ λιγα τι λες??? και τυχεροι ειμαστε!!! πριν 1.5 χρονο περιπου ειχαν μονο 2.5GB!!!
ALdaperan Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 ε ενταξει και με 5 gb νομιζω δεν αξιζει πλεον να αγοραζει κανεις τορεντ και παλι τορεντ
Mika Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 επισης τα gb που σου μενουν καθε μερα πανε στην επομενη (μεχρι ενα οριο που δεν θυμαμαι)
isay Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 ε ενταξει και με 5 gb νομιζω δεν αξιζει πλεον να αγοραζει κανεις Σιγά ρε ALdaperan. 5GB traffic την ημέρα δεν είναι μικρό μέγεθος. Τι ποσότητες κατεβάζεις και έχεις μεγαλύτερες ανάγκες; Αν καίγεσαι γιατί π.χ. εχεις βρει κατι τεραστιο (50 GB) και θες να το κατεβάσεις εντός 2-3 ημερών, πλήρωσε το extra και κατέβασε το.
macabre_sunsets Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 επισης τα gb που σου μενουν καθε μερα πανε στην επομενη (μεχρι ενα οριο που δεν θυμαμαι) 20-24gb κάπου εκεί είναι το όριο.
nemesiskp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Νομιζω οτι μπορεις ακομα να "εξαργυρωνεις" rapidpoints για εξτρα gb
katsikoula Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Σιγά ρε ALdaperan. 5GB traffic την ημέρα δεν είναι μικρό μέγεθος. Τι ποσότητες κατεβάζεις και έχεις μεγαλύτερες ανάγκες; Αν καίγεσαι γιατί π.χ. εχεις βρει κατι τεραστιο (50 GB) και θες να το κατεβάσεις εντός 2-3 ημερών, πλήρωσε το extra και κατέβασε το. και φυσικα ειναι μικρο. απο την στιγμη που ενα pc game ειναι γυρω στα 10GB οπως το GTA Episodes from Liberty City ή το Call of Duty 6 και μια ταινια FullHD ειναι 9GB ειναι πολυ λιγα τα 5GB/ημερα!!! και γιατι να πληρωνουμε extra ενω με τα ιδια λεφτα αλλοι hosts δινουν unlimited traffic οπως το netload???
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 καλή η ερώτησή σου... ίσως επειδή το rapid ήταν/ είναι το δημοφιλέστερο και τα περισσότερα λινκ ήταν rapidshare links, αλλά σταδιακά η κατάσταση αλλάζει μιας και αρκετοί έχουν αρχίσει να κατεβάζουν ΜΟΝΟ σε HD τις ταινίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.