giorgoslouk Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 ναι το pc δεν το γλιτωνεις αμα εχεις application Δεν μπορείς όμως να βασιστείς στο PC όταν έχεις ένα IP τηλεφωνικό κέντρο Asterisk με remote extensions μέσω internet.Η ανανέωση των ΙΡ πρέπει να γίνεται από το ρούτερ.
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δεν μπορείς όμως να βασιστείς στο PC όταν έχεις ένα IP τηλεφωνικό κέντρο Asterisk με remote extensions μέσω internet.Η ανανέωση των ΙΡ πρέπει να γίνεται από το ρούτερ. σωστα.απλα δεν θα βασιζομουν ουτε στο Netfaster για αυτην την δουλεια για αυτο ειπα οτι και που δεν παιζει στο netfaster δεν πειραζει.
giorgoslouk Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Γιά να δουλέψουν τα remote extensions σε ένα κέντρο Asterisk χρειάζονται δύο πράγματα: 1.Σωστή ανανέωση των ΙΡ από DynDNS. 2.Σωστό Port Forwarding σε συκκεκριμένες πόρτες που χρησιμοποιεί το κέντρο το οποίο δυστυχώς σε πολλά ρούτερ δεν γίνεται.Έφαγα δύο απογεύματα με ένα Netfaster και το αποτέλεσμα τζίφος.Το ίδιο έπαθα και με το δικό μου Vigor.Εκείνα που δουλεύουν σωστά είναι τα Speedtouch αλλά μόνο με εντολές μέσω telnet.Από το GUI δεν γίνεται τίποτα.
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 αν κα ιστο Thomson το port forward γινεται μεσα απο το gui.βεβεα μεσα απο το cli εχει απλατα παντα
georgiou.cr Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Αν και στο τέλος με μπερδέψατε καθότι δεν γνωρίζω περι dyn dns, συμπεραίνω ότι σε γενικές γραμμές το Netfaster 2 είναι σταθερό και μπορώ να το προτιμήσω από το παλιότερο fritz
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 μαλλον το αναποδο εννοουν.απλα για μενα δοκιμασε τα και τα 2 και οποιο παιξει καλυτερα.το καλυτερα δεν σημαινει μονο πιο γρηγορα αλλα πιο σταθερα και πιο ευκολα.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 αν τα εχεις και τα 2 τοτε δοκιμασε τα και οποιο σου αρεσει αλλα θεωρω οτι το fritz γενικα σαν μαρκα οχι μονο αυτο το μοντελο ειναι κλασσης ανωτερο απο το netfaster.θυμηθηκα το bluefritz maloν το πρωτο και μοναδικο blue tooth isdn.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Το modem αυτό είναι απλά gtp!Πολύ μεγάλο,και πολύ ελαφρύ.Μόνο χώρο πιάνει(γιατί σύνδεση άσκοπο), μπορεί κανείς να πει. Πολύ χάλια σύνδεση..Ειδικά στο wireless ...δεν πιάνει ποτέ.. Πέρα από αυτά. Σας γράφω γιατί έχω ακριβώς αυτό το πρόβλημα .Το ασύρματο δεν λέει να νοιώσει.Όποια συσκευή και αν συνδέσω,χάνει την σύνδεση της σε άκυρα χρονικά διαστήματα,εκεί στο άκυρο θα χάσουν την σύνδεση με το modem ,ειδικά το laptop(και όχι μόνο το δικό μου),είναι b/g τα λαπτοπ,έχω και adaptorα για Ν,αλλά δεν το βάζω σχεδόν ποτέ πάνω,αφού έχουν ασυμβατότητες .Άλλαξα το κανάλι(ποιά είναι τα συνηθισμένα; ) που εκπέμπει,τίποτα τα ίδια. Και είναι πολύ σπαστικό.. Τί να κάνω να πάρω 20μ καλώδιο και όποτε είμαι στο καθιστικό να το συνδέω; Δεν είναι λύση αυτή. (το modem μπορεί να είναι και καλό,και σε μένα να έτυχε χάλια παρτίδα,όπως και να χει,δεν είμαι ικανοποιημένος..πρίν λίγο πήρα την hol και δήλωσα βλάβη)
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 καναλια 1,6,11.β.η παιρνεις αλλο ρουτερ η του κλεινεις το wireless και βαζεις ενα access point για το κομματι του wireless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.