Προς το περιεχόμενο

Hol Netfaster IAD 2

georgiou.cr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Σκέφτομαι να κάνω σύνδεση adsl στην HOL και έμαθα ότι δίνει το NETFASTER. Λέει τίποτα σαν router? Μήπως να ζητήσω να μου στείλουν κανένα ξεχασμένο fritzbox? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το ξεχασμενο fritz ειναι παντα καλυτερη λυση απο σχεδον ολα τα ρουτερ. Το netfaster τωρα αν και intracom εχει πολυ καλο απεξεργαστη (ισαξιο του fritz), αλλα πασχει λιγο στο firmware. Βασικα...... πολυ καλο ρουτερ, αν και το fritz ειναι ανωτερο σχεδον απο ολα τα καλα commercial, ακομη και απο zyxel

Δημοσ.

Έχω το παλιό fritzbox και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, δεν έχει αποσυνδέσεις, μου αρέσει ή έχω συνηθίσει το μενού του. Αλλά, όταν συνέδεσα ένα netfaster, είχε μεγαλύτερο συγχρονισμό σταθερά.

Δημοσ.

Ναι το μονο θεμα που καταλογιζω στα fritz, ειναι οτι κλειδωνουν σαν thomson. αν δεν εχεις προβλημα με το netfaster ασε αυτο πανω. οντως κλειδωνει πολυ ψηλα και εχουν πολυ γρηγορη αποκριση. Ειχε ενα θεματακι παντως το netfaster........ σπαω το κεφαλι μου, αλλα θα το θυμηθω φιλε. Για πες μου εντυπωσεις αν μπορεσεις απο τη λειτουργια του, διοτι το ειχα μονο για 2 μερες (πελατη) και δε προλαβα να το σκισω..... καλα !

Δημοσ.

Το βασικό πρόβλημα του......Netblaster1 είναι ότι δεν αναβαθμίζει τις αλλαγές ΙΡ όταν χρησιμοποιείς DynDNS.Στο 2 δεν το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

μικρο το κακο για dyndns.απο την αλλη οτι το Fritz κλειδωνει πιο χαμηλα μπορει να το κανει πιο σταθερο σε μια παραξενη γραμμη απο οτι το net fatter

Δημοσ.
μικρο το κακο για dyndns.απο την αλλη οτι το Fritz κλειδωνει πιο χαμηλα μπορει να το κανει πιο σταθερο σε μια παραξενη γραμμη απο οτι το net fatter

Αν όμως θέλεις να στήσεις ένα ΙΡ τηλεφωνικό κέντρο *Asterisk* είναι απολύτως απαραίτητο........

Δημοσ.
Αν όμως θέλεις να στήσεις ένα ΙΡ τηλεφωνικό κέντρο *Asterisk* είναι απολύτως απαραίτητο........

μαλλον εκει δεν θα εβαζα για τετοια δουλεια το netfaster.

Δημοσ.

σωπα μωρε που ειναι απαραιτητο. το ναφτιαξεις ψευτοip ειναι ευκολο. Υπαρχουν και αλλοι τροποι

Δημοσ.
σωπα μωρε που ειναι απαραιτητο. το ναφτιαξεις ψευτοip ειναι ευκολο. Υπαρχουν και αλλοι τροποι

Γιά κάντο λιανά γιατί δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.

απλα με το No ip επαιζα παλια.τωρα παιζω dyn dns αλλα μεσα απο τον ρουτερ.(thomson 784).den ειχα κοιταξει καν για utility

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...