stelios_kom Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Λοιπόν είμαι καινούργιος χρήστης στο Linux οπότε και κοτσάνα να είναι η ερώτηση μην κράζεται.. :p Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι άμα μπορώ να κάνω ένα virtual pc στο linux με win στο οποίο θέλω να τρέχω μόνο την asp.net και ms sql έχω δοκιμάσει να τα τρέχω από το wine αλλά δέν γίνετε κολλάνε υπερβολικά πολύ..και δεν θέλω να ξαναμπώ στην διαδικασία να φορτώσω πάλι win για να τρέχω μόνο αυτά τα δυο προγράμματα (αν και θα ήταν η καλύτερη λύση) έχω ρίξει μια ματιά στο google για κάτι ανάλογο και πολλοί λένε ότι θα υπάρχουν πάλι προβλήματα όποιος έχει γνώσεις επί του θέματος και την καλοσύνη ας μου δώσει τα φώτα του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Λογικά σαν καινούργιος θα τρέχεις Ubutnu Για το virtual PC δεν νομίζω να γίνεται αλλά υπάρχουνε και άλλα προγράμματα που κάνουν αυτό που θες Virtual Box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 δίαβασε και εδώ Εκτέλεση Windows μέσα από GNU Linux με VirtualBox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 και εδώ Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες υπάρχουν οδηγοί για το VirtualBox !!! Ψάξε και για VMware Player - μήπως υπάρχει τίποτα για το Linux ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_kom Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 @pisio ναι σαν καινούργιος το Ubuntu τρέχω και εγώ αλλά λέω να περάσω σε Arch έχω ακούσει πολύ καλά λόγια @damastes,@iant ευχαριστώ για τα tutorials που μου στείλατε από δευτέρα θα το στίσω αν δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα θα σας ενημερώσω για βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 To virtualbox βεβαίως και τρέχει στο ubuntu είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για να μην χρειάζετε να επιστρέφεις σε windows κάθε λίγο... Εδώ μπορείς να δείς τα downloads του virtul box, αν χρειαστείς οτιδήποτε extra εδώ είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.