Προς το περιεχόμενο

yahoo mail δε μπορω να στειλω mail...

georgalasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας

Εχω εδω και 10 χρόνια λογαριασμό στο yahoo μαιλ. Ποτε δεν είχα προβλημα

Τον τελευταιο μήνα, 2-3 φορες δε με αφήνει να στειλω μήνυμα . Το προβλημα κραταει 2-3 μερες.

Μου λεει οτι δε με αφήνει γιατί εχω στειλει μειλ σε παρα πολλους αποδεκτες και το βλεπει σαν spam...

Φυσικα και δεν εχω στειλει. Αλλαξα κωδικό μπας και εμπαινε κανενας @#$%^ και εστελνε. Το θεμα είναι οτι το χρειαζομαι αυτες τις μερες παρα πολυ και εχω σπαστει απιστευτα. Ενταξει εχω και αλλο λογαριασμό στο gmail (τον οποιο τον δινω σε site για να μη μα ζαλίζουν με σπαμ) αλλα θα μπερδεψω αν αρχισω να στελνω απο εκει...

Καμια γρηγορη λύση;

Λεει στο μηνυμα οτι σε 2-3 ωρες συνηθως διορθωνεται (εχουν περασει 2 μερες ήδη) και αν υπάρχει προβλημα να επικοινωνησω (με οδηγει σε σελίδα του yahoo.com ) και προφανως δε θα παρω καμια απαντηση....

Να υποθεσω μονο υπομονή; :mad:

Δημοσ.

Πρώτα θα σου πρότεινα να κάνεις τα παρακάτω:

-Να αλλάξεις τον κωδικό στο yahoo

-Να αλλάξεις τις ερωτήσεις ασφαλείας στο yahoo

-Να κοιτάξεις τον υπολογιστή σου με κάποιο antivirus και κάποιο antimalware (όπως το malwarebytes ή το spybot search and destroy)

Μετά θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με το yahoo και θα τους γράψεις ότι έχεις αυτό το πρόβλημα και οτι άλλαξες τον κωδικό σου και ότι έλεγξες τον υπολογιστή σου για ιους και spyware. Το ότι είναι σε com δεν έχει καμία διαφορά.

Μου λεει οτι δε με αφήνει γιατί εχω στειλει μειλ σε παρα πολλους αποδεκτες και το βλεπει σαν spam...

Έχεις κάποιο screenshot; Σε πόσσους παραλήπτες έχεις στείλει mail τις τελευταίες μέρες; 10; 20; 100; περισσότερους;

Update:Μήπως μπαίνεις στο email σου από άλλους υπολογιστές; Αν ναί, είσαι σίγουρος, ότι είναι ασφαλείς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...