Προς το περιεχόμενο

Τι μου προτείνετε για 32αρα τηλεόραση από 500 έως 700 ευρώ?

captaintzim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι καινουργιος χρήστης του insomnia και έχω λάβει πολλές πληροφορίες μέχρι σήμερα γιατί είμαι άσχετος με τις τεχνολογίες...:o

Τώρα που μπαίνουμε στην ψηφιακή εποχή, θέλω να αγοράσω τηλεόραση στις 32 ίντσες με mpeg4, να παίζει ταινίες μέσω usb και να είναι επένδυση. Να μην πρέπει να αγοράσω νέα τηλεόραση σε ένα χρόνο ή λιγότερο... Να αγοράσω led μέχρι 600-700 ή lcd FHD μέχρι 500? Οι διαφορές είναι ευδιάκριτες; τα 50 και τα 100 και 200 hz αλλάζουν την ποιότητα της εικόνας;

Αλήθεια τα μπλου ρέι παίζουν σε όλες τις τηλεοράσεις;

Τις τελευταίες ημέρες όλες οι αλυσίδες έχουν βομβαρδίσει με προσφορές τηλεοράσεων. Παίζει καμία πραγματική προσφορά ή να περιμένω νέες μειώσεις τιμών, αν βγάλω το καλοκαίρι χωρίς ψηφιακή τηλεόραση?

Καμία καλή πρόταση για 32άρα; Εχω δει πολλές Σάμσουνγκ και LG με παρόμοια χαρακτηριστικά...Δεν καταλαβαίνω πόσο σημαντικές είναι οι διαφορές τους.

Θα με ενδιέφερε μια Φίλιπς λόγω ονόματος...Είναι εμπιστοσύνης δεν νομίζετε;

Αλήθεια για τις Σαρπ ποια είναι η άποψη σας;

Τελευταίο ερώτημα για να μην σας κουράζω. Τι διαφορά έχει να έχει μια τηλεόραση ίντερνετ, αφού συνδέεται εύκολα ένας υπολογιστής με την τηλεόραση;

Συγνώμη αν έγινα κουραστικός αλλά είμαι άσχετος με τις τεχνολογίες, αν και διάβασα σχετικά ποστ σας...

Δημοσ.

Έχω πάει και έχω δει τηλεοράσεις και όντως οι LED έχουν καλύτερη εικόνα...

Από LED ποια είναι καλή ώστε να παίζει και ταινίες σε USB?

Παίζει καμία καλή προσφορά;

Αυτές τις ημέρες βομβαρδίζουν με διαφημίσεις για προσφορές; Μήπως να περιμένω και άλλο; Θα πέσουν περισσότερο;

Έχει κανείς ιδέα για τις Σαρπ και τις Φίλιπς LED; Είδα άλλα ποστ και όλοι αναφέρονται μόνο σε μοντέλα Σάμσουνγκ και LG...

Δημοσ.

Παλια ειχα μονο Sony αλλα τελικα μονο ονομα εχουν.

Τωρα εχω lg και samsung αλλα δεν μπορει να γινει συγκριση γιατι η samsung ειναι 32αρα high definition και η LG 47αρα FullHD στα 100Hz.

Μονο η μαρκα δεν λεει κατι....

Δημοσ.

Η 32άρα η Σάμσουνγκ σου έχει μεγάλες διαφορές από την LG; Είναι ευδιάκριτες οι διαφορές HD με FHD και στα hz?

Μου προτείνεις απλή HD, FHD lcd ή led? Θέλω καλή εικόνα αλλά και να παίζω ταινίες από USB...

Ως προς το ίντερνετ που έχουν ορισμένες τηλεοράσεις. Τι διαφορά έχει από το να συνδέσω ενα pc στην τηλεόραση; Δεν είναι κοροϊδίστικα λεφτά;

Δημοσ.
Η 32άρα η Σάμσουνγκ σου έχει μεγάλες διαφορές από την LG; Είναι ευδιάκριτες οι διαφορές HD με FHD και στα hz?

Μου προτείνεις απλή HD, FHD lcd ή led? Θέλω καλή εικόνα αλλά και να παίζω ταινίες από USB...

Ως προς το ίντερνετ που έχουν ορισμένες τηλεοράσεις. Τι διαφορά έχει από το να συνδέσω ενα pc στην τηλεόραση; Δεν είναι κοροϊδίστικα λεφτά;

Οι διαφοπρες στα Hz ειναι σημαντικες σε μεγαλες κυριως τηλεορασεις.Για μενα η 47αρα LG ειναι κλασεις ανωτερη απο την 32αρα samsung.

Εχω την 47αρα σε δικτυο μεσω HTPC αρα εχει και internet αλλα με τιποτα δεν βολευει για Internet.Απλα περασα ενα λειτουργικο στο htpc για να εχω δικτυο και να βλεπω αμμεσα ταινιες απο το μεγαλο pc.

Δημοσ.
Καλησπέρα, είμαι καινουργιος χρήστης του insomnia και έχω λάβει πολλές πληροφορίες μέχρι σήμερα γιατί είμαι άσχετος με τις τεχνολογίες...:o

Τώρα που μπαίνουμε στην ψηφιακή εποχή, θέλω να αγοράσω τηλεόραση στις 32 ίντσες με mpeg4, να παίζει ταινίες μέσω usb και να είναι επένδυση. Να μην πρέπει να αγοράσω νέα τηλεόραση σε ένα χρόνο ή λιγότερο... Να αγοράσω led μέχρι 600-700 ή lcd FHD μέχρι 500? Οι διαφορές είναι ευδιάκριτες; τα 50 και τα 100 και 200 hz αλλάζουν την ποιότητα της εικόνας;

Αλήθεια τα μπλου ρέι παίζουν σε όλες τις τηλεοράσεις;

Τις τελευταίες ημέρες όλες οι αλυσίδες έχουν βομβαρδίσει με προσφορές τηλεοράσεων. Παίζει καμία πραγματική προσφορά ή να περιμένω νέες μειώσεις τιμών, αν βγάλω το καλοκαίρι χωρίς ψηφιακή τηλεόραση?

Καμία καλή πρόταση για 32άρα; Εχω δει πολλές Σάμσουνγκ και LG με παρόμοια χαρακτηριστικά...Δεν καταλαβαίνω πόσο σημαντικές είναι οι διαφορές τους.

Θα με ενδιέφερε μια Φίλιπς λόγω ονόματος...Είναι εμπιστοσύνης δεν νομίζετε;

Αλήθεια για τις Σαρπ ποια είναι η άποψη σας;

Τελευταίο ερώτημα για να μην σας κουράζω. Τι διαφορά έχει να έχει μια τηλεόραση ίντερνετ, αφού συνδέεται εύκολα ένας υπολογιστής με την τηλεόραση;

Συγνώμη αν έγινα κουραστικός αλλά είμαι άσχετος με τις τεχνολογίες, αν και διάβασα σχετικά ποστ σας...

απο τα 50hz στα 100hz υπαρχει μεγαλη διαφορα ... απο τα 100hz στα 200hz ελαχιστη

προτεινω να εχει αυτα τα χαρακτηριστικα:

1080p ή αλλιως full hd ή αλλιως 1920χ1080 (προσοχη υπαρχουν και οι 1080i οι οποιες ειναι κατωτερης ποιοτητας)

τεχνολογιας led (ειναι υποκατηγορια των lcd)

τουλαχιστον 100hz (δεν χρειαζεται παραπανω αλλα αμα βρεις σε προσφορα τσιμπα το)

προταση:

samsung ue32b6000

Δημοσ.
εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις και το θεμα μεγεθους αν δεν εχεις προβλημα χωρου.

η 32αρα θα σου φαινεται μικρη μετα απο λιγο καιρο:-)

http://www.skroutz.gr/s/260591/Philips-40PFL5605H-40.html?keyphrase=+Philips+40PFL5605H%2F12+LED+TV+40%27%27++

Εγω πισετω οτι οι 32αρες ειναι για κουζινα και κρεβατοκαμαρα μονο. Αντε και σε ενα καθηστικο. Οχι για σαλονι .

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια... Την φίλιπς έβλεπα αλλά σε 32 ίντσες που είναι φτηνότερη κατά 110 ευρώ...

http://www.skroutz.gr/s/259593/Philips-32PFL5605H-32.html?keyphrase=32PFL5605H%2F12+PHILIPS

---> Ομως ποια η διαφορά της με τη Σάμσουνγκ που επίσης μου προτείνετε; Η Φίλιπς έχει 500.000:1 και η άλλη η Σάμπσουνγκ UE32B600 Mega αντίθεση... Πόσο μεγάλη είναι η διαφορά τους από άποψη εικόνας; Έχουν και 50 ευρώ διαφορά...

Να ρωτήσω κάτι άλλο γιατί σας είπα είμαι άσχετος με τις τεχνολογίες.

-->Οι τηλεοράσεις που είναι Wireless Ready & Web TV (Wi Fi – DLNA), τι παραπάνω προσφέρουν από το να συνδέσω το pc μου με την τηλεόραση?

ΥΓ Δεν παίζω παιχνίδια. Για καμία ταινία και youtube θέλω να βλέπω στην tv...

---------- Προσθήκη στις 22:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:09 ----------

Παιδιά δείτε τις συγκρίσεις ανάμεσα σε 32αρες LED. Ποια μου προτείνετε για το πολύ 700 ευρώ;

http://www.multirama.gr/products/compare?catid=060100&pid=0466250&pid=0405073&pid=0430201&pid=0462342&pid=0467105&pid=0462587&pid=0466227&pid=0468849&pid=0462502&pid=0462339

Παίζουν πουθενά καλύτερες τιμές; Όχι στο ίντερνετ αλλά σε αλυσίδα;

---------- Προσθήκη στις 22:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:43 ----------

Παιδιά βρήκα αυτήν τη SHARP AQUOS 32LE600E LED με 550 ευρώ.

200 ευρώ φτηνότερη από την τιμή που δίνουν τα περισσότερα πολυκαταστήματα και 130 ευρώ φτηνότερα από τη Σάμσουνγκ τη Β6000 και είναι και προέλευσης Ιαπωνίας και όχι... Σλοβακίας.

Τι λέτε?

Έχει κανείς ιδέα από Σαρπ τι λέει ως τηλεόραση;

Κοιτώντας ποιο προσεκτικά, είδα πως δεν έχει καν θύρα για USB... και έλεγα κάπου λάκο έχει...

Δημοσ.

αν προκειται να δεις εστω και μια ωρα τηλεοπτικο σημα στην τηλεοραση (ειδικα και τωρα με το μουντιαλ που ειναι πιο απαιτητικη η χρηση λογω της γρηγορα κινουμενης εικονας) τοτε μην κοιτας τις led και τις lcd. και τοσα λεφτα για 32αρα ειναι υπερβολη.

δες αυτη http://www.multirama.gr/products/product?pid=0470131&catid=060100 που την ποιοτητα εικονας που εχει δεν την βρισκεις σε προτασεις με πολλαπλασια τιμη. οι plasma εχουν τριπλασια διαρκεια ζωης απο τις led και πλεον δεν εχουν τα προβληματα της καταναλωσης και του burn in που ειχαν παλια.

Δημοσ.

Τώρα με μπερδέψατε περισσότερο... LED ή πλάσμα? Πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στην εικόνα;

Τώρα που είδα πως υπάρχει πλάσμα με 600 ευρώ πανασόνικ, δεν ξέρω... Γιατί είναι μέσα στο μπάτζετ μου...

Βέβαια εγώ θέλω 32άρα τηλεόραση (το πολύ 3 μέτρα απόσταση), να παίζει ταινίες και να συνδέεται με pc... και νομίζω πως τέτοιες πλάσμα 32αρες δεν υπάρχουν...

Μπορεί κανείς να με ξεμπερδέψει;

Δημοσ.
Τώρα με μπερδέψατε περισσότερο... LED ή πλάσμα? Πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στην εικόνα;

Τώρα που είδα πως υπάρχει πλάσμα με 600 ευρώ πανασόνικ, δεν ξέρω... Γιατί είναι μέσα στο μπάτζετ μου...

Βέβαια εγώ θέλω 32άρα τηλεόραση (το πολύ 3 μέτρα απόσταση), να παίζει ταινίες και να συνδέεται με pc... και νομίζω πως τέτοιες πλάσμα 32αρες δεν υπάρχουν...

δες κι εδω,το οποιο θερω σημαντικο...http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343689

Δημοσ.

32 ιντσες για 3 μετρα ειναι παρα πολυ λιγες. ειδικα για Full HD ταινιες. και την ποιοτητα τηλεοπτικου σηματος και την κινηση των πλασμα δεν θα την βρεις πουθενα. player αν καιγεσαι τοσο πολυ να παιζει τα παντα παιρνεις ενα western digital που παιζει τα παντα και DTS και υποτιτλους και mkv σε αντιθεση με τις περισσοτερες τηλεορασεις που εχουν ελλειψεις στον τομεα media player ή δεν παιζουν ολοι οι δισκοι και τα φλασακια ή χιλιες δυο αλλες ταλαιπωριες.

Δημοσ.

Πόσες φορές θα πρέπει να το πούμε... ότι FULL HD και 32 Ίντσες ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ!!:o

Για να αποδίδει το FULL HD (δηλαδή ανάλυση 1920χ1080 ή 1080ρ) πρέπει η οθόνη να είναι μεγαλύτερη από 42 Ίντσες!!!

Η ιδανική FULL HD τηλεόραση για ένα σαλόνι και απόσταση θέασης από 2,7 έως 3 και 3,5 μέτρα είναι μία 46άρα ή μία 47άρα.

Εάν επιμένεις για 32άρα πάρε μιά HD Ready. Δεν έχει νόημα να είναι FULL HD!!

Τέλος.;);)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...