Προς το περιεχόμενο

Biggest TV Disappointments EVER

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Lost, Heroes μπορώ να σκεφτώ τώρα..

Για το firefly κι εγώ μαζί σου αλλά SgU γιατί? (ειδικά με το τελευταίο ep) :confused:

4 επεισόδια είδα, παραπάνω δεν άντεχα. Γίνεται καλό μετά; Ή συνεχίζει Melrose Place Battlestar Galactica Star Trek Voyager παρωδία;

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάποια αρκετά καλά, κάποια όχι και τόσο (αν και το λιγότερο βλέπονται, νομίζω) με τα τελευταία χωρίς να έχει τελειώσει η σεζόν ακόμα να το ανεβάζουν αρκετά.

Anyway το ξεκίνησα με background όλο το sg1 και atlantis και με την παραδοχή (δηλωμένη i think) ότι θα είναι στη λογική του battlestar galactica, χωρίς να συγκρίνω βέβαια. Ακόμα δεν έχω πειστεί ότι είναι για σουτάρισμα γι αυτό και το αρχικό comment ;)

Δημοσ.

Lost, Caprica (το βλεπει άνθρωπος αυτό; ), η τελευταία σαιζον του 24 πλην των τελευταίων επεισοδίων που ο Jack σταματαγε και στρατό με αυτά που έκανε

Δημοσ.

Εμένα πάλι το Lost δεν με απογοήτευσε τόσο, ίσως επειδή ποτέ δεν το θεώρησα σαν κάτι το τόσο αξιοπρόσεκτο.

Κλασσικά, Prison Break S3+, Heroes S2+ και το Alias η αλήθεια είναι ότι με κούρασε ΠΟΛΥ τις τελευταίες σεζόν.

battlestar galactica επισης

:confused:

Δημοσ.

Lost (τελευταιοι 2 κυκλοι)

Alias (τα ιδια με πανω)

Prison Break (3ος κυκλος απο τους χειροτερους ever!)

24 (εχει κουρασει απιστευτα,αλλα η μεγαλη κατρακυλα ειναι απο τον 6ο κυκλο και μετα)

Δημοσ.

Lost-για λογους ευνοητους που εχουν χιλιοεπωθει

Prison Break-απο 2η και μετα(ιδιατερα η 3η και 4η) ηταν αστεια πραγματικα σε ολα τα levels.Κριμα για την απιστευτη 1η σεζον(η μονη που εχω κρατησει σαν αρχειο για να την δω ξανα καποτε

) και το premise που ειχε.

24-Μετα την απιστευτη 5η σεζον it went really downhill.Καπως βελτιωθηκε στην τελευταια σεζον και συγκεκριμενα στα τελευταια επεισοδια, αλλα νταξει ειπαμε οτι πολυ δυσκολα θα ανεκαμπτε διοτι πολυ απλα δεν εχει τιποτα αλλο να σου δωσει.

Firefly-οχι η σειρα βεβαια αλλα το καναλι(FOX) που δεν μας εδωσε την ευκαιρια να το απολαυσουμε περισσοτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...