KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 το harper's island αρχισε απλα trasero και τελιωσε supertrash αλλα το ειδα. Δεν με απογοητευσε γιατι η trasια φαινοτανε απο το 1ο επισοδειο , σαν το V ενα πραγμα. Πριν αρχισει ακουγοταν ευχαριστο. Οχι σουπερ, ευχαριστω με ελπιδες μπας και.... αλλα...
Lucifer Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Να ρωτήσω μία κάτι, επειδή εγώ είχα παρατήσει το λοστ γύρω στους 3 κύκλους πίσω, εκεί που αρχίσανε να το προβάλλουνε κάθε 4ο Σεπτέμβρη δλδ, και επειδή μόλις ρώτησα τον κολλητό τη μόνη ουσιώδη ερώτηση ("Απαντήθηκαν ΌΛΑ;") και η απάντηση δε με ικανοποίησε: Να κάτσω να το δω μαζεμένο ή δεν αξίζει τον κόπο; Όποιος πετάξει σπόιλερ, χάνει 2 νεφρά.
PCM Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Να ρωτήσω μία κάτι, επειδή εγώ είχα παρατήσει το λοστ γύρω στους 3 κύκλους πίσω, εκεί που αρχίσανε να το προβάλλουνε κάθε 4ο Σεπτέμβρη δλδ, και επειδή μόλις ρώτησα τον κολλητό τη μόνη ουσιώδη ερώτηση ("Απαντήθηκαν ΌΛΑ;") και η απάντηση δε με ικανοποίησε: Να κάτσω να το δω μαζεμένο ή δεν αξίζει τον κόπο; Όποιος πετάξει σπόιλερ, χάνει 2 νεφρά. Αν σε νοιάζει το αν "Απαντήθηκαν Όλα" για να την συνεχίσεις τότε σίγουρα μην την δεις ποτέ. Κατα τα άλλα, ήταν πολύ καλή σειρα, μέχρι το τέλος της 5ης σεζόν.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Να ρωτήσω μία κάτι, επειδή εγώ είχα παρατήσει το λοστ γύρω στους 3 κύκλους πίσω, εκεί που αρχίσανε να το προβάλλουνε κάθε 4ο Σεπτέμβρη δλδ, και επειδή μόλις ρώτησα τον κολλητό τη μόνη ουσιώδη ερώτηση ("Απαντήθηκαν ΌΛΑ;") και η απάντηση δε με ικανοποίησε: Να κάτσω να το δω μαζεμένο ή δεν αξίζει τον κόπο; Όποιος πετάξει σπόιλερ, χάνει 2 νεφρά. Ναι, να κατσεις να το δεις απο την αρχη γιατι χρειαζεσαι την μιση πρωτη σεζον και την δευτερη μιση 6η.Ολα τα ενδιαμεσα ενδιαφεροντα μεν, ανευ ουσια οπως αποδειχτηκε δε. Επομενως, για καποια πραγματα που γινονται στην αρχη, ναι, θα παρεις απαντησεις. Ηλιθιες ισως, απαντησεις ομως Οταν αρχιζει και γινεται ενδιαφερον με μυστηρια και συνομοσιες εκει την πατησες, για αυτα ΔΕΝ θα παρεις απαντησεις
leukonas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το LOST, Το LOST, Το LOST, Το LOST, Το LOST, Το LOST, Το LOST....α και να μην ξεχάσω και τη μεγαλύτερη αποτυχία το LOST...
Sellers Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Το LOST, Το LOST, Το LOST, Το LOST, Το LOST, Το LOST, Το LOST....α και να μην ξεχάσω και τη μεγαλύτερη αποτυχία το LOST... Γιατί το Lost που το πας? Όποιος πετάξει σπόιλερ, χάνει 2 νεφρά. Και να θέλαμε, δεν ξέρουμε τι να σου πούμε.
Kasrith Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Εννοειτε Prison Break και Heroes και απο μενα. Και απο προσφατες, το Flash Forward, που ειχε μεγαλες προσδοκιες αφου διαβασα το βιβλιο, και ξεκινησε με καλο πιλοτο, απο κει επεσε σε σαπουνοπερα και το κοψα πριν την διακοπη Χριστουγεννων (οπου ολοι λενε μετα ανεβηκε συμαντικα) και το V που ειδα σχεδον ολη την 1η σεζον, αλλα επισης κοπηκε.
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 (...)και το V που ειδα σχεδον ολη την 1η σεζον, αλλα επισης κοπηκε. Βρε το V ανανεώθηκε... Συμφωνώ για μεγαλύτερες απογοητεύσεις Heroes και Prison Break από όσα έχω πρόσφατα. Θα έλεγα και το LOST, but I saw that one coming from miles away
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Κόπηκε από τα προσωπικά του γούστα εννοεί. To σκέφτηκα και αυτό το ενδεχόμενο, αλλά αφότου είχα κάνει το post. Anyway, το V αποδείχθηκε και για μένα πολύ κατώτερο των προσδοκιών, αλλά δεν είχα δει το original και δεν θα το έλεγα τη μεγαλύτερη απογοήτευση από σειρά ever (γιατί ήδη άρχισε να πέφτει από τα πρώτα επεισόδια). That said, είδα την πρώτη season με χαμηλή προτεραιότητα και "κρατώ" κάποια πράγματα που μου άρεσαν στο σύνολο.
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Αφού σου άρεσαν αρκετά πράγματα, μπράβο σου. Εμένα, μόνο ένα "πράγμα" μου άρεσε απ' αυτή τη σειρά ,αλλά δε στάθηκε αρκετό ούτε το φινάλε να δω.
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3jXzu2WQDnY[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.