Προς το περιεχόμενο

Biggest TV Disappointments EVER

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lost, Heroes μπορώ να σκεφτώ τώρα..

Firefly; Υποθέτω επειδή τελείωσε; :-)

Stargate Universe. Απογοήτευση τελείως.

Για το firefly κι εγώ μαζί σου αλλά SgU γιατί? (ειδικά με το τελευταίο ep) :confused:

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Στην κλασικη λιστα (pb,heroes-lost εχω αφησει την 6η για μονορουφι view-)να προσθεσω και το joey.

Δημοσ.
να προσθεσω και το joey.

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ? Την αδερφή του δεν την είδες?

Πλάκα κάνω, η σειρά ήταν απαράδεκτη.

Δημοσ.

30 Rock / 2 and a half men / Βig bang theory.....οχι μονο δεν καταλαβα τον ντορο γυρω απο το ονομα τους...αλλα βρισκω και ενοχλητικο το humor(?) τους!

Nα τονισω ομως οτι (εννοειται) δεν καταφερα να δω παραπανω απο 2 επεισοδια απο το καθενα!

Δημοσ.
30 Rock / 2 and a half men / Βig bang theory.....οχι μονο δεν καταλαβα τον ντορο γυρω απο το ονομα τους...αλλα βρισκω και ενοχλητικο το humor(?) τους!

Nα τονισω ομως οτι (εννοειται) δεν καταφερα να δω παραπανω απο 2 επεισοδια απο το καθενα!

τους εδωσες ευκαιρια εσυ οχι αστεια

Δημοσ.

περιεργο που τα εξισωνεις αυτα τα 3 για μενα ειναι τελειως διαφορετικο το humor τους και ειναι διαφερετικες σαν σειρες γενικοτερα

To 2 and a half men εμετικη trasiα,

το 30 rock προσπαθει να ειναι πιο "ποιοτικη" η εξυπνη κωμωδια (για αμερικανια) αλλα το αποτελεσμα το βρισκω μετριο .

το ΒΒΤ γαμαει κανονικα αν και το humor του ειναι καπως στοχευμενο σε μια μεριδα κοινου.

Δημοσ.
τους εδωσες ευκαιρια εσυ οχι αστεια

Χαχα...ε ναι ρε συ...δεν παλευοντουσαν σου λεω!

Αλλα,απο την αλλη, οσο και να προσπαθω.....δεν μπορω να θυμηθω σειρα που να με ξενερωσε αρχικα,αλλα καταφερε να μου αλλαξει γνωμη στη συνεχεια!

Για καποιο παραξενο λογο,ολες οσες ειδα (και ειναι καμποσες)και μου αρεσαν,they had me at hello....

• Super Moderators
Δημοσ.

Heroes, Lost και Prison Break κλασικά...

To 2 and a half men εμετικη trasiα,

το 30 rock προσπαθει να ειναι πιο "ποιοτικη" η εξυπνη κωμωδια (για αμερικανια) αλλα το αποτελεσμα το βρισκω μετριο .

τις υποψηφιότητες και τα βραβεία στα Emmy & Golden Globes πάντως τα μαζεύουν με την σέσουλα :P

Δημοσ.

Carnivale απογοητευση απο το δικτυο, οχι απο την σειρα, αρα δεν παιζει εδω

Joey δεν νομιζω αφου δεν πρεπει να ειχε κανεις σοβαρες ελπιδες

Απογοητευση για μενα και το Harper's Island αφου και πριν και οταν αρχιζε ελπιζαμε, αλλα τα χαλασε ολα η κλισαρισμενη σε βαθμο εμετου παραγωγη

Δημοσ.

το harper's island αρχισε απλα trasero και τελιωσε supertrash αλλα το ειδα.

Δεν με απογοητευσε γιατι η trasια φαινοτανε απο το 1ο επισοδειο , σαν το V ενα πραγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...