Προς το περιεχόμενο

Biggest TV Disappointments EVER

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει, για προφανεις λογους ΛΟΣΤ

Για να μην παρεξηγηθουμε, δεν ηταν ασχημο το πως τελειωσε, ασχημο ηταν το τι προσδοκιες ειχαμε σε καποια φαση. Οποτε the bigger they are, the harder they fall

Αλλο?

Αλλα απογοητευση,ετσι?Οχι σε φαση "να μωρε το Alias μπορουσε και καλυτερα", μιλαμε σε φαση "καλα ρε μαλ...αυτο περιμεναμε?"

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το LOST και για μένα, για λόγους που έχω αναλύσει στο άλλο τόπικ.

Μεγάλη απογοήτευση είχα φάει και με το Heroes μετά το 1x18. Του έδωσα μία ακόμα σκάρτη σεζόν (με ΠΟΛΥ υπομονή) και το παράτησα νωρίς και αμετάκλητα.

Δημοσ.

Γιατι το 24 ετσι απλα οπως εφυγε ο Jack σας αρεσε ?

Οκ βγαινει και η ΤηλεΤαινια σε λιγο καιρο και αρα δεν ειναι "Τελος Τελος" αλλα και παλι δεν μου αρεσε.

Δημοσ.

Εντάξει, δεν πήγαινε σε σένα, απλά αφορμή στάθηκε. Το επισημάνω και για τους υπόλοιπους...

Δημοσ.

Carnivale γιατι δεν εχει τελος καθως τους κοψανε (συνολικα η σειρα ηταν γαματη)

Sopranos σιγουρα θα μπορουσε να ειναι κατι καλυτερο, ηταν αρκετα απογοητευτικο το τελος.

Prison break δεν το ειδα απο το s04e03 και μετα ειχε γινει πολυ trash.

Heroes επισης δυστιχως το γαμησαν τελειως και αυτο το σταματησα.

To prison break και το heroες ειναι οι μονες σειρες που δεν τις τελιωσα ενω μου αρεσανε πολυ στην αρχη (ειδικα το prison break γαμουσε)

Λογικα λιγο πολυ τις ιδιες απαντησεις θα παρεις απο ολους

Το lost δεν με απογοητευσε καθολου γαμησε :P

Δημοσ.

Εγώ μόλις κάτι με κουράσει,αυτόματα σταματάω και να το βλέπω.Δεν σταματάω τη σειρά.Θα την δω μόλις τελειώσει να δω την τελική κατάληξη,αλλά σταματάω να βλέπω κάθε βδομάδα το επεισόδιο.Είμαι της άποψης πως υπάρχουν πάρα πολλές σειρές να δεις,είτε παλιές είτε καινούριες,που καλύτερα να δεις κάτι πιο φρέσκο για εσένα που να σου είναι πιο ευχάριστο παρά κάτι που να σε κουράζει.

Σταμάτησα το Lost στην 3,5 σεζόν είδα το καλοκαίρι με το που τελείωσε η σεζόν και την υπόλοιπη 4η σεζόν και στο σημείο που είδα το εξής:

To νησί μας καλεί,πρέπει να πάμε όλοι μαζί πίσω ακόμη και ο πεθαμένος.

Λέω ΟΚ bye bye.Τώρα όταν έφτασε στο 6Χ12 νομίζω έκατσα και είδα ότι είχα αφήσει με σκοπό να δω την κατάληξη και να μάθω τι σκατά ήταν αυτό το νησί.

Ηeroes.Σταμάτησα στα μέσα της 3ης σεζόν.Είδα το καλοκαίρι που τελείωσε την 3η σεζόν η σειρά δεν με κράτησε,μόλις τελείωσε και η 4η είδα και την 4η να δω την κατάληξη.(Περιέργως μου άρεσε η σεζόν) αν και ο κύριος λόγος που την είδα ήταν να δω την κατάληξη.

Έχω σταματήσει το scrubs στην 6η σεζόν.Αυτό ακόμη να τω δω.Κάποια στιγμή όμως μόλις τελειώσει,(τελείωσε; ) θα κάτσω να το δω για τον ίδιο λόγο και με τις προηγούμενες

Έχω σταματήσει το how i met your mother εδώ και λίγες βδομάδες.Όοοοοταν τελειώσει θα το δω και αυτό.

Το V το έχω σταματήσει στο 1χ04.

Γενικά πάντως από τη στιγμή που σπάει το γυαλί ο μόνος λόγος μετά που κάθομαι και βλέπω τα υπόλοιπα είναι καθαρά για ενημερωτικούς λόγους(να δω πως τελειώνει η σειρά που για να την έβλεπα μέχρι ένα σημείο πάει να πεί ότι μου άρεσε αρκετά),και επειδή δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω.Γιαυτό και απογοητευμένος δεν μπορώ να πω ότι είμαι.Εννοείται ότι πέφτει και αρκετό fast forward όταν βλέπεις τα μαζεμένα επεισόδια για την κατάληξη και μόνο στο τέλος.

Δημοσ.

Αντιθέτως εγώ τις βλέπω όλες να περνάει η ώρα, όσο μούφα και να είναι οι επόμενες σεζόν, έχω δει όλες τις σεζόν από 24, heroes, jerichο, terminator sarah conor chronicles, kit (Ω ναι!), prison break, lost, stargate sg1, battlestar galactica, stargate atlantis, έχω αρχίσει να βλέπω stargate universe, human target, numbers, visitors, flashforward, σίγουρα κάτι μου διαφεύγει, όπως και να έχει δεν βλέπω τηλεόραση (δεν έχω καν) οπότε ταινίες και σειρούλες, καλύτερα παρά η κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης :) να περνάει η ώρα.

Δημοσ.

1. Προσοχη με τα σποιλερ

2. Απογοητευση δεν σημαινει "Αχ ηταν γαματο αλλα το κοψανε νωρις και δεν με ικανοποιησε το τελος"

Δημοσ.

Θα πλακωθούμε πάλι με το Λοστ με φαίνετε :P Μια χαρά ήτανε!

Το V εντελώς ανόητο. Το Flashforward επίσης, είχε πολύ περισσότερα να δώσει.

Συμφωνώ με τον Άλεξ για το Carnivale, το κόψανε νωρίς.

εντιτ: Σορυ Καιζερ, δεν είδα το ποστ σου για το τι εννοείς "απογοήτευση". Άρα, εκτός το Carnivale.

Δημοσ.

Heroes: Σταματησα στις αρχες της 3ης.

Lost: Δεν σταματησα να το βλεπω αλλα ο μεγαλος ενθουσιασμος που ειχα απο την αρχη ως τον 4ο κυκλο εγινε καπνος (μαυρος καπνος:P) επειτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...