Προς το περιεχόμενο

online ιστορία μυστηρίου , με τίτλο innocent devil

innocent devil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα πολύ να διαβάσετε το 1ο επεισόδιο της online ιστορίας μυστηρίου που γράφω

σε ένα blog και να μου στείλετε τα σχολιά σας :) :)

http://glenti.blogspot.com/2010/03/innocent-devil.html

episode 1.1 '' το θέατρο του παραλόγου ''

ευχαριστώ παιδιά Θοδωρής...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα ήθελα πολύ να διαβάσετε το 1ο επεισόδιο της online ιστορίας μυστηρίου που γράφω

σε ένα blog και να μου στείλετε τα σχολιά σας :) :)

http://glenti.blogspot.com/2010/03/innocent-devil.html

episode 1.1 '' το θέατρο του παραλόγου ''

ευχαριστώ παιδιά Θοδωρής...

ωραία τα λές, συνέχισε :)

Δημοσ.

Ιστορια μυστηριου ? Πιο πολυ μου φαινεται ιστορια για καποιον που θα ηθελε να ειναι οπως το παιδι της ιστοριας.....Πλουσιοι γονεις, τεραστιο σπιτι και μια θεογκομενα βγαλμενη απο το PlayBoy........Μηπως μπερδεψες το link με καμια φτηνη αντιγραφη του 9 1/2 εβδομαδες ?

Προς το παρον σορρυ αλλα nope.......

Δημοσ.

Έλα ρε, κινείται στα χνάρια όλων σχεδών των τηλεοπτικών σήριαλ...

BTW πόσες φορές θα ανοίξεις το ίδιο θέμα;

Δημοσ.

Ελπιζω να μην θεωρει κανεις τα Ελληνικα τηλεοπτικα σηριαλ μετρο ποιοτητας γιατι τοτε θελει ψυχαναλυτη.

Δημοσ.

Τι να πω, νιωθω πως διαβαζω τις σκεψεις ενος παιδιου που θα ηθελε να ειναι ο μαμαω μαμαω οπως στο Beverly Hills πχ.

Παντως ισως μπορεσεις να το χωρεσεις σε σελιδες καποιου περιοδικου οπως το Playboy πχ, βασει περιεχομενου παντα.

Δημοσ.

σέβομαι κάθε άποψη , αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει καν την ιστορία nik.k.. θα σου έλεγα να διαβάσεις και τα επόμενα επεισόδια , αλλά άδικος κόπος..καλή συνέχεια σε ότι κάνεις ....

---------- Προσθήκη στις 17:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:00 ----------

ευχαριστώ telas :)

Δημοσ.
Τι να πω, νιωθω πως διαβαζω τις σκεψεις ενος παιδιου που θα ηθελε να ειναι ο μαμαω μαμαω οπως στο Beverly Hills πχ.

Παντως ισως μπορεσεις να το χωρεσεις σε σελιδες καποιου περιοδικου οπως το Playboy πχ, βασει περιεχομενου παντα.

ρε σεις μη τον αποθαρρύνεται τον άνθρωπο, μην κρίνετε από το πως αρχίζει και με τι στύλ, αυτό το θέμα διάλεξε με ένα αναρχικό πλουσιόπαιδο τι να κάνουμε τώρα.

Ιστορία είναι, ότι θέλει κάνει δεν λέει για την ζωή του η τα απωθημένα του.

συνέχισε φίλε να δούμε πως θα το πας :)

Δημοσ.
ρε σεις μη τον αποθαρρύνεται τον άνθρωπο, μην κρίνετε από το πως αρχίζει και με τι στύλ, αυτό το θέμα διάλεξε με ένα αναρχικό πλουσιόπαιδο τι να κάνουμε τώρα.

Ιστορία είναι, ότι θέλει κάνει δεν λέει για την ζωή του η τα απωθημένα του.

συνέχισε φίλε να δούμε πως θα το πας :)

φίλε τελας , αν ψάξεις λίγο στο blog θα βρείς και τα επόμενα επεισόδια της σειράς.. αν πάλι δεν τα καταφέρεις, θα ανεβάσω το 2ο επεισοδιο αύριο στο forum..:)

Δημοσ.

Κάποιος να μας πει αν υπάρχει πράγματι μυστήριο και πόσες τρύπες στην πλοκή υπάρχουν μέχρι τώρα, πριν μπω στη διαδικασία να το διαβάσω.

Δημοσ.
Κάποιος να μας πει αν υπάρχει πράγματι μυστήριο και πόσες τρύπες στην πλοκή υπάρχουν μέχρι τώρα, πριν μπω στη διαδικασία να το διαβάσω.

φιλαρακο, ξεκινα να διαβάσεις το 1ο επεισόδιο.. 4 σελίδες είναι , αν δεν σου αρέσει δεν συνεχίζεις.. καλύτερα να κρίνεις με βάση την γνώμη σου ;)

Πάντως καμία τρύπα στην πλοκή δεν υπάρχει.. σε άλλους αρέσει το θέμα και σε άλλους οχι.. Ελπίζω να σε βοήθησα..

Δημοσ.
διαβάστε το 2ο επεισόδιο της ιστορίας μυστηρίου που γράφω εδώ :

http://glenti.blogspot.com/2010/03/innoc-devil-12.html

περιμένω τα σχόλια σας , θετικά ακόμα και τα αρνητικά..

ευχαριστώ πολύ Θοδωρής...

όποιος διάβασε η το 1ο η το 2ο επεισόδιο και θέλει να μου πει την γνώμη του ας το κάνει..

περιμένω με αγωνία θετικά ακόμα και αρνητικά σχόλια..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
όποιος διάβασε η το 1ο η το 2ο επεισόδιο και θέλει να μου πει την γνώμη του ας το κάνει..

περιμένω με αγωνία θετικά ακόμα και αρνητικά σχόλια..

διαβαστε εδω το 3ο επεισοδιο της online ιστορίας μου , που δημοσιευεται στο glenti.blogspot.com

http://glenti.blogspot.com/2010/03/innoc-devil-13.html

περιμενω με αγωνία τα σχολια σας ..!

θοδωρης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...