Προς το περιεχόμενο

ποιά αναβάθμιση P4 σε C2d αξίζει;

seiracides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια οποιαδήποτε κάρτα με μη stock cooler σε idle λειτουργεια δεν πρόκειται να ακουγεται παραπάνω από τα ήδη υπάρχοντα ανεμηστήρια του κουτιού σου...

οποτε πιο το νοημα να πάρεις passive καρτα??

---------- Προσθήκη στις 12:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:25 ----------

Δεν νομιζω να υπαρχει καρτα με passive cooling που να παιζει τετοιους τιτλους.(crysis...)

Μια καλη ιδεα ειναι να παρεις μια καρτα γραφικων οι οποια ανταπεξερχεται στις αναγκες σου.Οταν θες να ειναι αθορυβο το pc θα ριχνεις τις στροφες στον ανεμηστηρα,οταν ας πουμε θα παιζεις και θα εχει φορτο η καρτα...θα τις ανεβαζεις.Οταν παιζεις το τελευταιο που θα ακους θα ειναι η καρτα γραφικων.

Εδω θα συμφωνήσω απόλυτα.. passive καρτούλα που να παίζει το crysis ανεκτα με καποια φίλτρα ενεργοποιημένο απλά forget it!!!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλώς STM θα το δώ το θέμα της κάρτας, αν και είμαι επιφυλακτικός για τα ανεμιστηράκια τους...

Εκείνο που θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο είναι: ποιά η διαφορά μεταξύ ΑΜ2+ και sAM3 στις μητρικές για AMD;

Δημοσ.
Ναι, αφού το λέει κιόλας.

Ναι σε ότι είναι τα παραπάνω board είναι AM2+ ή AM3;:o

Η gigabyte είναι σίγουρα AM2+ πάντως..B)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από μια απουσία λόγω υποχρεώσεων, επιστρέφω. Τελικά θα πάω για AMD όπως όλοι μου προτείνατε με σωστά επιχειρήματα! Το έψαξα και γώ λίγο το θέμα και είδα και άλλους επεξεργαστές από τους προτεινόμενους. Ρωτάω όμως το εξής, τί συμφέρει περισσότερο πολλοί πυρήνες με μικρό cache ή λιγότεροι με μεγαλύτερο cache. Οι τελευταίοι σημειωτέον, είναι και πιο ακριβοί :confused:

π.χ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17475&cat=2&sub=0&pmanuf=3&sort=3&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16918&cat=2&sub=0&pmanuf=3&sort=3&step=undefined

Δημοσ.

Νύξη έκανε για το θέμα και ο stm00192 νομίζω. Άλλα είχε γράψει ότι χρειάζομαι και λίγη τύχη... Αυτό με "κρύωσε" κάπως...

Δημοσ.
Ο δευτερος που βαζεις με καταλληλη μητρικη μπορει να ξεκλειδωσει ο 4ος πυρηνας και η L3 cache..

Ο.Κ. αλλά ποιά είναι αυτἠ η μητρική;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...