Προς το περιεχόμενο

ποιά αναβάθμιση P4 σε C2d αξίζει;

seiracides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι amd μια χαρά κρύοι είναι... ψάξε λίγο στο φόρουμ και θα δες τι θερμοκρασίες έχουν!!1

Λοιπόν η δική μου πρόταση και με προυπόθεση να κρατήσεις τις μνήμες σου είναι αυτή....

Αν είσαι και λίγο τυχερος θα ξεκλειδώσεις και τον τεταρτο πυρήνα του Χ3

11903209.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Εναλλακτικά για μητρική εδώ

Αν δεν παιζεις games βγάλε από τα παράπανω την 4850 και μείνε με την onboard για εξοικονομηση χρημάτων ή βάλε ισχυρότερο επεξεργαστη τον 955 πχ

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

stm0092, άλλαξα το σύνδεσμο για την κάρτα γραφικών από το πρώτο μου "ποστ". Αυτή είναι με παθητική ψύξη (είπαμε... silent computing :-D ), αλλά σε σχέση με αυτή που προτείνεις πως συγκρίνεται;

Δημοσ.

Κοίτα... η 4850 είναι σαφώς καλύτερη από την 4650 από άποψη επιδόσεων.... επίσης σκέψου ότι για να την παλέψει η 4650 με fanless θα πρέπει να έχεις τέλειο airflow στο κουτί σου....

Τέλος δεν μου έχεις ξεκαθαρίσει αν θα παίζεις παιχνίδια ή όχι.... διότι αν οχι, τα λεφτά από την κάρτα μπορείς να τα γλυτώσεις...

Η ενσωματωμένη της πρώτης μητρικής που σου πρότεινα είναι υπεραρκετη για ΑΕΡΟ, για full HD ταινίες και για πολύ χαλαρο gaming κυρίως παλαίοτερων παιχνιδιών!! Επίσης με την ενσωματωμένη δεν τείθεται κάν θέμα θορύβου!!

Δημοσ.

Κοιτα όταν μια passive 4350 80αριζει σε full load σε κουτι που δεν έχει σωστό airflow φαντασου τι κανει η 4650

Δημοσ.

Εγω προτεινω τα παρακατω:

Επεξεργαστης με μονο 45 watt TDP ετοιμος να καλυψει ολες τις αναγκες σου:

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005790

Πολυ καλη και αξιοπιστη μητρικη και με e-sata:

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007663

Μνημες με ψυκτρα για χαμηλοτερες θερμοκρασιες μεσα στο κουτι:

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008786 χ2

Coolermaster Hyper 212 Plus

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm

Συνολο 256 ευρω και εχεις ενα συστημα που καλυπτει ολες τις αναγκες σου ειναι πληρως αναβαθμισημο σε πολυ καλη τιμη.

Δημοσ.

Ωραία όλ' αυτά, το παρακάτω ήταν κάπως υπερβολικό όμως:

Μνημες με ψυκτρα για χαμηλοτερες θερμοκρασιες μεσα στο κουτι
Δημοσ.
Ωραία όλ' αυτά, το παρακάτω ήταν κάπως υπερβολικό όμως:

Δεν νομιζω γιατι εχω ακουμπησει μνημες χωρις ψυκτρα μετα απο 5 λεπτα λειτουργειας και ηταν αρκετα ζεστες.

Επισης τα παραπανω υπαρχουν και στο e-shop με 6 ευρω παραπανω αλλα pc1=e-shop

Δημοσ.

και αν ο TS θελει ησυχια...τοτε αυτη η 4850 μονο ησυχη δεν ειναι...Νομιζω εχει και ενα θεμα με τις στροφες απο το ανεμηστηρακι.

Δημοσ.

Παίδες, σε κάρτα με ανεμιστηράκι δεν πάω, εκτός αν είναι κάτι ιδιαίτερο από απόψεως αθόρυβης λειτουργίας! Τώρα για παιχνίδια δεν ξέρω... αλλά καλό θα ήταν να παίζει ότι κυκλοφορούσε 3-4 χρονάκια άψογα π.χ. Crysis, mcrae ofroad.

Πάντως, επειδή δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με AMD αλλά άρχισα να το ξάχνω απ'τις προτάσεις σας, πες τε μου, ενεργειακά συμφέρει να πάω σε AMD ή τα watt είναι πολύ περισσότερα και θα μου βγεί ο κούκος ... αηδόνι :-D

Δημοσ.

Αν δεν πάρεις επεξεργαστή υψηλών επιδόσεων δεν θα έχεις περισσότερα watt από έναν intel (να μην σου πω ότι θα έχεις και λιγότερα). Επίσης αυτό με τα watt έχει να κάνει και με το κατά πόσο θα υπερχρονίσεις ή όχι την cpu. Πάντως μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με το socket 1155 και εγώ σε AMD πήγα.

Δημοσ.

Αν σ' ενδιαφέρει τόσο η κατανάλωση, έχε υπόψη σου ότι θα πρέπει να κάνεις κάτι γι' αυτό και αναφέρομαι στο fine tuning.

Αν τ' αφήσεις όλα στο auto, δεν έχει νόημα ό,τι και να πάρεις.

Δημοσ.
Παίδες, σε κάρτα με ανεμιστηράκι δεν πάω, εκτός αν είναι κάτι ιδιαίτερο από απόψεως αθόρυβης λειτουργίας! Τώρα για παιχνίδια δεν ξέρω... αλλά καλό θα ήταν να παίζει ότι κυκλοφορούσε 3-4 χρονάκια άψογα π.χ. Crysis, mcrae ofroad.

Πάντως, επειδή δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με AMD αλλά άρχισα να το ξάχνω απ'τις προτάσεις σας, πες τε μου, ενεργειακά συμφέρει να πάω σε AMD ή τα watt είναι πολύ περισσότερα και θα μου βγεί ο κούκος ... αηδόνι :-D

Δεν νομιζω να υπαρχει καρτα με passive cooling που να παιζει τετοιους τιτλους.(crysis...)

Μια καλη ιδεα ειναι να παρεις μια καρτα γραφικων οι οποια ανταπεξερχεται στις αναγκες σου.Οταν θες να ειναι αθορυβο το pc θα ριχνεις τις στροφες στον ανεμηστηρα,οταν ας πουμε θα παιζεις και θα εχει φορτο η καρτα...θα τις ανεβαζεις.Οταν παιζεις το τελευταιο που θα ακους θα ειναι η καρτα γραφικων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...