Προς το περιεχόμενο

PSP πως παιζει παιχνιδια?

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομη δεν δηλωσε τιποτα επειδη δεν το ξερει αν το χρησιμοποιει. Απλα ανοιγει το ασυρματο και το 1ο βημα που πρει να κανουμε ειναι να το δηλωσουεμ στο PSN μεσω μιας register επιλογης ε?

Δηλαδη δεν παιζει ρολο που δεν θα εχεια γοραει τιποτα παρα μονο θα το εχει δηλωσει?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ακομη δεν δηλωσε τιποτα επειδη δεν το ξερει αν το χρησιμοποιει. Απλα ανοιγει το ασυρματο και το 1ο βημα που πρει να κανουμε ειναι να το δηλωσουεμ στο PSN μεσω μιας register επιλογης ε?

Δηλαδη δεν παιζει ρολο που δεν θα εχεια γοραει τιποτα παρα μονο θα το εχει δηλωσει?

οχι δε χρειάζετε να έχει αγοράσει κάτι, απλά το δηλώνει

Δημοσ.

Παιδια τελικα δεν μπορουν να το καταφερουν και θα μου το στειλουν να τους το κανω.

Μου λενε οτι δεν μπορουν να τα κανουν αυτα γιατι τους ζηταει μια καρτα μνημης μολςι ανοιγει το PSPgo.

Τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Τελια δεν ζητουσα κρατ λαθος καταλαβαν. Ασυρματη συνδεση ηθελε.

Παιδια επειδη μου το στειλαν απο Αθηνα χωρις καλωδιο μπορει καποιος απο θεσσαλονικη να μου δανεισι το καλωδιο του PSPgo του να του κανω ενα update να βαλω τα 10 gamew και να του το δωσω πισω>

και μπορτσα του αμα θελει μπορω να το κανω.

Δημοσ.
Απο το http://www.gameover.gr

Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι από τις 9 Ιουνίου και για περιορισμένο χρονικό διάστημα προσφέρει 10 δωρεάν παιχνίδια στους νέους κατόχους PSPgo. Η προσφορά ισχύει για όσους απέκτησαν PSPgo από την 1η Απριλίου και θα συνεχίσει να ισχύει για όσους αποκτήσουν νέο PSPgo μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Τα δέκα αυτά παιχνίδια είναι προεπιλεγμένα και η λίστα περιλαμβάνει τα:

- Assassins Creed: Bloodlines (Ubisoft)

- Grand Theft Auto: Vice City Stories (Rockstar Games)

- Gran Turismo (SCE WWS)

- James Cameron's AVATAR: The Game (Ubisoft)

- LittleBigPlanet (SCE WWS)

- MotorStorm Arctic Edge (SCE WWS)

- NEED FOR SPEED SHIFT (EA)

- Pursuit Force: Extreme Justice (SCE WWS)

- 2010 FIFA World Cup South Africa (EA)

- WipEout Pure (SCE WWS)

Για να "κατεβάσει" κάποιος τα δωρεάν παιχνίδια πρέπει να συνδέσει το PSPgo στο PSN, να αποκτήσει πρόσβαση στο PlayStation Store και να κατεβάσει το νέο PSPgo theme. Μετά θα πρέπει να περιμένει ένα e-mail από τη Sony, το οποίο θα περιέχει τον κωδικό που θα προσφέρει πρόσβαση στα εν λόγω δωρεάν παιχνίδια.

Eimai sta Thems tou PSP αλλα βλεπω ενα παλιο theme πουα ανφερεται ως PSP theme tou 2008, αυτο εννοεις?

---------- Προσθήκη στις 18:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:32 ----------

Παιδια βοηθατε μον ο αυτο χρειαζομαι για να το φτιαξω και να στο στειλω Αθηνα. Δεν μπορω να καταλαβω ποιο theme εννοειτε ρε παιδια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...